Şimdi Ara

Need for Speed RUN / Duvara Sürtünerek Viraj Almanın Tadı Hiçbir Şeyde Yok Diyenler:D (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.601
Cevap
1
Favori
45.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Demoyu ikinci kez denedim.karlı bölüm gercekten hoş olmuş.çığ düşmeleri filan gayet guzel heyecan katıyor..ama bu oyundan yinede umudum yok.puan olarak 90 civarı alır yinede.nfs sevenleri memnun eder :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

quote:

Orijinalden alıntı: mRt_007

Multiplatform yapan bir firmanın tutupta Uncharted 3 grafiğinde Ps3'e oyun yapmasını beklemek yanlış olur.

Konsollar hedefledikleri pazar olabilir ama görsel olarak odaklandıkları platform artık PC özellikle son zamanlarda multiplatform çalışan oyun şirketleri genelde hep PC sisteminin daha önde olacağını zaten söylüyor. Batman ve Battlefield 3 popüler örneklerden.

Bethesda, konsollarda önümüz açık konsollar her istediğimizi yapabiliyoruz şeklinde bir açıklamada bulunmuştu en son olarak ama ne olacak bir bakacağız yine PC'de görsel olarak daha üstün bir oyun gelecek. PC'ler öyle yada böyle devamlı gelişen ve daha özgür yapısıyla görsel olarak çok daha geniş imkanlar sunuyor.

Bu oyunda PC ile konsollar arasında öyle abartı fark olacağını düşünmüyorum ama genel durum itibariyle bu duruma yeni konsollar çıkana kadar alışmalı ve kabul etmelisiniz çünkü ileride bu açıklamalar dahada artacak tabi birazda Sony ve Ms'e bu sayede baskıda oluşturuyorlar.

forumda azda olsa düşünerek ,olayları takip ederek yorum yapan birilerinin olduğunu bilmek güzel

Güzel yorumun için teşekkürler.

• Çevre grafikleri Hot Pursuit kadar iyi değil. Kontroller ağır. Araçlar tırtık tırtık. Karlı bölümden etkilenenler yıkım görmek istiyorsa Motorstorm Apocalypse almalı. Her şeye rağmen sürükleyici bir oyun. Yüksek puanlar alacaktır.
  • daha ne istiyorsunuz süper oyun önceki nfs serilerini sevmemiştim , grafik olarakda güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsidian

Oyun bence çok güzel. Kutulu mu alırım, store'dan mı bilmiyorum henüz ama alacağım.

Oyun arcade-simülasyon arası bir sürüşe sahip. Forza 4, GT 5 tadında birşey bekleyenler demosunu oynamasınlar bile. Simülasyon yapma amacıyla yapılmış bir oyun değil, öyle olsa zaten kokpit kamerası koyarlardı. Fast and Furious tadında blockbuster bir yarış oyunu yapmak istenilmiş ve demodan gördüğüm kadarıyla başarılmış da. Burada bazı eleştiriler öyle ki, Super Mario Bros. oyununu karakterlerin animasyonları gerçekçi değil diye eleştirmeye benziyor.

Çok severek oynadığınız Forza 5 ve GT 5'in hangisinde NFS: The Run'daki gibi çığ düşmelerini, yola kaya savrulmalarını kaldırabilecek bir motor var, onu da ayrıca sormak isterim. Forza'da çığı bırakın yağmur, gece bile yok. Simülasyon olma iddiasında GT 5'de çoğu aracın kokpiti yok. Aslında kıyaslama yapmak istemem ama bu oyunla onların kulvarlarının farklı olduğunu hatırlamanız lazım.

GT 5'te tüm araçlara kokpit geldi yavrum

• Duydum ben de ama yeni geldi galiba, pek olmadı. Zaten önemli olan gelip gelmemesi değil, söylemek istediğim noktayı belirtmek için örnek olarak kullandım. "Yavrum" gibi kelimeler kullanarak seviyeyi düşürmezsen iyi olur.
  • Autolog'dan kapıştırmak isteyenler için PSN'im imzada...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIR_Lama

Autolog'dan kapıştırmak isteyenler için PSN'im imzada...

2:42 yaptım en son benim listemde 2.38 yapan var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ps_hero

quote:

tek rakibim TURCA(Vampire Lestat) diyim :) hatta az önce 2 pistte de 1.5 saniye önüne geçtim... NFS:HP zamanında da TURCA yüzünden piskopata bağlamıştım...
  • Bende demo çok yavaş kuruluyor sorun ne acaba :(
  • quote:

quote:

quote:

tek rakibim TURCA(Vampire Lestat) diyim :) hatta az önce 2 pistte de 1.5 saniye önüne geçtim... NFS:HP zamanında da TURCA yüzünden piskopata bağlamıştım...

senmiydin o ya,dedim kim bu
    paslanmışız ya biraz antreman yapmak lazım..ancak kontrollere alıştıkça dahada seviyorum,kesinlikle direksiyonla denemek lazım bu oyunu... yalnız extreme de karlı bölümü bitirmek nerdeyse imkansız,sağlı sollu taş yağıyor başımıza gökten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 20 Ekim 2011; 20:45:39 >

• oyun hakkında:

genel kontrol olarak araçlarda belli bir momentum var ama belli durumlarda(özellikle el freni kullanımı) araçlar momentumları olduğunu unutuyor... yani düz yolda yada hafif virajlarda simülasyon gibi ama heyecan zirvesi, el freni anlarında da arcade... garip bir karışım... alışmak elbette zaman alacak ama şimdiden kalp ritmimi yükseltti oyun... hoş, oyun mevsiminin göbeğinde çıktığı için geç başlarım muhtemelen(batman, assassins creed, uncharted bitsin, öyle)...

grafik konusunda fena değil, heyecandan, detaylara dikkat edilmiyor bile ama birkaç görünmez duvar dışında abartı bir saçmalık görmedim :)
  • Vall şahsen Nfs'nin bu kadar güzel oyun yapacağını tahmin etmezdim. Grafiğe deyinmiyorum zaten, arkadaşlar eksikleri yazmış. Ama çok sürükleyici bir oyun olacağı kesin. O grafikler biraz daha iyileştirilirse çok iyi bir yapım ortaya çıkacaktır.
  • quote:

quote:

quote:

zamanın kaç ilk pistte? diğerini sevmedim ekle beni gece kapışalım

• 2:37.20 yapmıştım, 2:34.90 yapmış lestat az önce :))
  • eve gidince kontrol ediyim bir psn listesini kimler var kimler yok kimi geçmişim kime geçilmişim sonra sıra ile dersleri veririyim oynayan arkadaşlar hangi zorlugu kullanıyor
  • quote:

2:37.20 yapmıştım, 2:34.90 yapmış lestat az önce :))

2.37 yaparımda 2.34 ne abi ya Hp demo günlerini hatırlıyorum Vampire Lestat 15 mi 16 mı saniye ile öndeydi benden benim en iyi zamanımdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: antking

eve gidince kontrol ediyim bir psn listesini kimler var kimler yok kimi geçmişim kime geçilmişim sonra sıra ile dersleri veririyim oynayan arkadaşlar hangi zorlugu kullanıyor

normal'de oynuyorum ben :)
  • quote:

quote:

2:37.20 yapmıştım, 2:34.90 yapmış lestat az önce :))

2.37 yaparımda 2.34 ne abi ya Hp demo günlerini hatırlıyorum Vampire Lestat 15 mi 16 mı saniye ile öndeydi benden benim en iyi zamanımdan

ben de hatırlarım, bir pistte ben onu geçiyodum, o beni geçiyodu, ben onu geçiyodum, o beni geçiyodu... en son kendi listemde 3. ile aramızda 8 saniye olmuştu 3. gold bitirdiği halde :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

quote:

quote:

quote:

senmiydin o ya,dedim kim bu
    paslanmışız ya biraz antreman yapmak lazım..ancak kontrollere alıştıkça dahada seviyorum,kesinlikle direksiyonla denemek lazım bu oyunu... yalnız extreme de karlı bölümü bitirmek nerdeyse imkansız,sağlı sollu taş yağıyor başımıza gökten

anlaşılan çoğu kişi yine senin stoplarını seyredicek

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.