Şimdi Ara

Need for Speed RUN / Duvara Sürtünerek Viraj Almanın Tadı Hiçbir Şeyde Yok Diyenler:D (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.601
Cevap
1
Favori
45.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: blacktower35

Şu NFS bir türlü istenilen grafik seviyesine çıkamıyor nedendir acaba.

Bence oyun motoruyla ilgili. Şu da var, konsolların bir sınırı var. Mesela Forza 4'te arabaların grafiklerine abanmışlar, gece yok, yağmur ve kar gibi hava olayları yok. GT 5 desen sadece arabaların grafikleri güzel. Frostbite zaten ne kadar araba yarışı yapmaya uygun bir motor, bu tartışılır. Bir de hava olayları, çevre detayları, yola düşen kayalar, çığlar gibi Forza ve GT'de olmayan olayları da eklersen, neden arabaların o oyunlardaki kadar güzel olmadığını da anlarsın. Bence grafikler yeterli bu oyun için ama tabii kişiye göre değişir.
  • ben begendim oyunu psn store gelirse alırım
  • AA sorunu, donma sorunu, kaplamaların geç yüklenmesi yada nesnelerin kaybolup tekrar belirlemesi gibi Frostbite motorunun en kötü yanları bu oyunda da var.Çevre ve araba grafikleri idare eder, bazı yerlerdeki kalitesiz kaplamalar sırıtıyor.5-6 aracın birbirine yaklaştığında frame düşmesi rahatsız edici düzeyde.Ne NFS Hot Pursuit kadar arcade ne GT5 gibi simulasyon.Şu dönemde hemen alınacak bir oyun değil, ucuzlayınca alınabilir.

Bu arada sadece 2 denemede yaptığım süreler;

1.si 2.32.30
    2.si 3.09.11
  • Senaryosu akıcı ise bence eğlenceli bir oyun. Ben pek anlamam araba yarışlarından, detaya da inmem. Demoyu bir kere oynadım, hoşuma gitti. Araba kameranın dibinde olmasa, biraz daha uzaktan takip etse daha iyi olurdu. Tek sevmediğim yanı bu oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

Senaryosu akıcı ise bence eğlenceli bir oyun. Ben pek anlamam araba yarışlarından, detaya da inmem. Demoyu bir kere oynadım, hoşuma gitti. Araba kameranın dibinde olmasa, biraz daha uzaktan takip etse daha iyi olurdu. Tek sevmediğim yanı bu oldu.

Aynen kamera dibinde araba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shadowsluck007

quote:

grafikleri sallayın oyun zevkli heyecanlı valla fiyattı düşşün veya psn gelsin kaçırmam ama şuan daha önceliklerim var

Senin önceliklerini yerim ben , neymiş önceliklerin :))

Insanlari kucumseme.

tanıdık abim benim o sorun yok yani

Tanidiksa tamam ben dalga geciyor sandim.

yok zaten başkasıda olsa öyle bir insan değil

quote:

quote:

grafikleri sallayın oyun zevkli heyecanlı valla fiyattı düşşün veya psn gelsin kaçırmam ama şuan daha önceliklerim var

uc3 mw3 kaldı geriye bide kulaklık alıcam ps3 için

Guzel secimler.hepsi kendi dallarında yılın oyunları ödülünü almaya aday..kulaklık dediğin normal mı yoksa kendi markası var oyunlarda kullanmak üzere

• quote:

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

e psn listemizi yapalım o zaman şimdiden,evet beyler oyunu orjnal alcaklar gelsin beri,ilk sayfaya yapalım listeyi

ekle geçen sene katılamamıştım aranıza bu sene alıcam oyunu
  • Ekleyebilirsiniz benide.
  • quote:

Senaryosu akıcı ise bence eğlenceli bir oyun. Ben pek anlamam araba yarışlarından, detaya da inmem. Demoyu bir kere oynadım, hoşuma gitti. Araba kameranın dibinde olmasa, biraz daha uzaktan takip etse daha iyi olurdu. Tek sevmediğim yanı bu oldu.

Sayın Müdürüm onu bende önce garipsedim ama kamera açısı dinamik olarak hareket ediyor,sürekli aracın dibinde seyretmiyor,hızlanınca veya sağa sola manevralarda açı değiştiriyor,bu normalde öncedende olurdu ama bunda biraz daha dinamik hareket ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

Ekleyebilirsiniz benide.

arkadaşlar ekleyeyim eklemesinede PSN lerinizide yazın,nası eklicem yoksa psn lerinizi yazın ilk sayfaya liste yapayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

quote:

Sayın Müdürüm onu bende önce garipsedim ama kamera açısı dinamik olarak hareket ediyor,sürekli aracın dibinde seyretmiyor,hızlanınca veya sağa sola manevralarda açı değiştiriyor,bu normalde öncedende olurdu ama bunda biraz daha dinamik hareket ediyor

Evet onu farkettim ama yine de biraz geriden takip etmeliydi aracı. Veya 1-2 tane daha kamera açısı olmalıydı. Özellikle yokuş aşağı falan giderken karşıdan gelen arabaları görmek için şart böyle bir açı. Bazen tampon kamerasına geçmek gerekiyor böyle olunca, karışık durumlarda.

• gerçekten psnleri yazmamışız psn improtix
  • bence oyun cok güzel olmus hele o karlı bolum neydı ole yaa arabanın ağırlığını gücünü cok ıyı hıssedıyorsun bence psne cıkarsa tadından yenmez valla
  • psn : mShinQda hocam ekleyebilirsin.
  • psn ; vectorx31
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Insanlari kucumseme.

tanıdık abim benim o sorun yok yani

Tanidiksa tamam ben dalga geciyor sandim.

yok zaten başkasıda olsa öyle bir insan değil

quote:

quote:

uc3 mw3 kaldı geriye bide kulaklık alıcam ps3 için

Guzel secimler.hepsi kendi dallarında yılın oyunları ödülünü almaya aday..kulaklık dediğin normal mı yoksa kendi markası var oyunlarda kullanmak üzere

x-tactic veya sony nin çıkıcak olan kulaklığı bi gelmediki türkiyeye

• bu arada oyunu surround ses sistemi ile deneyen var mı? o çığ düşmeleri, fişek sesleri aklımı aldı :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIR_Lama

bu arada oyunu surround ses sistemi ile deneyen var mı? o çığ düşmeleri, fişek sesleri aklımı aldı :))

dts 5.1 denedim , yıkılıyor ortalık
  • Buraya NFS dökmek yasaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIR_Lama

bu arada oyunu surround ses sistemi ile deneyen var mı? o çığ düşmeleri, fişek sesleri aklımı aldı :))

herhalde ev başıma yıkılıyor sandım DTS 5.1
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.