Şimdi Ara

Need for Speed RUN / Duvara Sürtünerek Viraj Almanın Tadı Hiçbir Şeyde Yok Diyenler:D (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.601
Cevap
1
Favori
45.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FIR_Lama

bu arada oyunu surround ses sistemi ile deneyen var mı? o çığ düşmeleri, fişek sesleri aklımı aldı :))

Surround efektleri güzeldi, olması gerektiği gibi. Komşularla iyi geçinmek adına, fazla abartamadım gerçi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Buraya NFS dökmek yasaktır.

Evo bari sen yapma şunu
  • Alınıcak bu oyunda ya kaçarı yok
  • Abi hani şehirde kaçacaktık. Hani eskilere dönmüştük arcade'e , ben fast an furious tadında bir oyun istiyorum yaaa..

Demo'da hiç öyle gözükmüyor.
  • Buyrun beyler demo video inceleme by Erdinc Iyikul

http://www.bolumsonucanavari.com/VideoIncelemeler-Sicagi_Sicagina_Need_for_Speed_The_Run-3152.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

Orijinalden alıntı: FIR_Lama

bu arada oyunu surround ses sistemi ile deneyen var mı? o çığ düşmeleri, fişek sesleri aklımı aldı :))

herhalde ev başıma yıkılıyor sandım DTS 5.1

Sesler muhteşem olmuş. Evin etrafı bol diye sesi baya bir abarttım. Çığ düşerken altında kalacakmışım gibi oldu tam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Abi hani şehirde kaçacaktık. Hani eskilere dönmüştük arcade'e , ben fast an furious tadında bir oyun istiyorum yaaa..

biraz sabır tam sürümde hepsi olacak,dev bir haritayla karşı karşıya olacaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Abi hani şehirde kaçacaktık. Hani eskilere dönmüştük arcade'e , ben fast an furious tadında bir oyun istiyorum yaaa..

biraz sabır tam sürümde hepsi olacak,dev bir haritayla karşı karşıya olacaz

SF to NYC... yok böyle bir harita :))) 4500km en kısa yoldan gidilse...

• Butun kestirmeleri kesfetmek sart oldu
  • mk1 GTI için alınır bu oyun
  • bu oyunu fifaya yaptıkları gibi store dan satışa sunarlarsa tadından yenmez
  • direksiyo desteği ve multiplayer ile ilgili bir açıklama yok mu hala ayrıca vector kullandıgın ses sistemi nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: antking

direksiyo desteği ve multiplayer ile ilgili bir açıklama yok mu hala ayrıca vector kullandıgın ses sistemi nedir

budur dostum

http://www.sesvegoruntusistemleri.com/index.php?route=product/product&path=43_102&product_id=479
  • adam gibi bir kulaklık almam daha iyi olucak
  • yok baba kulaklık alsan bile psne den yarışırken 3-4 kişi aynı anda konuşamıyoruz sesler hemen birbirine karışıyor

geçen hp den hatırlarsın baya bir kopukluk olmuştu
  • bu arada bende de Philips HTS 3270 var... gayet leziz oluyor DTS olaraktan...
  • sharkoon araştırıyorum açıkcası herkes memnun ama dts çözmüyor ondan soru işreti kafamda almışken dts destekleyen bir şey alıyım diyorum ses karmaşası bizim heyecanımızdan da oluyordu
  • bu oyunuda bilgisayarda oynıyacağım sanırım.. konsolda özellikle araba yarışı 60fps'nin altında oynanmıyor, ki kırpılmış grafiklerle bile o kadar oluyor. pc' de 1080p ultra 8xAA 16xAF oynarız artık
  • Ben yarış oynamam pek ama nfs run son zamanların (most wanted sonrası) en iyi nfs si olmuş.
  • 3.18 yaptım karlı bölümde ilk bölümde ise 2.38
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.