Şimdi Ara

Need for Speed RUN / Duvara Sürtünerek Viraj Almanın Tadı Hiçbir Şeyde Yok Diyenler:D (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.601
Cevap
1
Favori
45.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

9 gb filmi 1 saatte indiriyorum ben hocam ne konusuyosun..

Hadi be o kadar olamaz

oyunu indir gayet güzel ama Underground 2 den sonra bu seriden soğudum

off off neydi o UNderground 2 deki Pejo 206 ım siyah beyaz indirip oynasam mı tekrar

niye yalan söyleyim sana..

PC sabaha kadar acık kalıyor gece 12 den sabah 6 ya kadar 50 gb film iniyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: antking

quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

demo US PSN de

Karli bolumdeki best time skorunu gectim dostum Gallardo dehset kaciyo :D

canın sağolsun adamım

oyun black box ın bugüne kadar yaptığı tüm oyunların adeta bir özeti olmuş,bugüne kadar kazandıkları tüm tecrübeleri oyuna aktarmışlar, underground,most wanted,carbon,prostreet.. hepsinin ruhunu oyunda görmeniz mümkün.. örneğin fren yaparken lastiklerden gelen sese bunu prostreet ten hatırlıyorum derken,hızınızı alamayıp bariyerlerden uçunca carbonu anımsıyorsunuz... sürüş olarak salt arcade seven arkadaşlar biraz üzülebilir çünkü sim.yanı biraz ağır basmış, arabaların baya bir ağırlığı var,%49 arcade %51 sim hissi var... yani hız kesmeden sağlıklı viraj dönmek artık pek mümkün değil,ve el frenine etkin olarak ihtiyaç duyuluyor... ya da diyelimki çarpıtınız hız kaybettiniz,yeniden birden hızlanmak için gazı kökleyip nitro yapmaya kalkarsanız arabanın arkası savuruyor,tepki veriyor...onun haricinde sırf bok atmak için,sırf konuşmak için konuşanlar lütfen bişe yazmasın çünkü aynı lafları artık yıllardır ezberledik...

Helal baba cok guzel ozetlemisin :D

ben ikinizide geçtim nasıl olacak

gece bu konuyla bizzat ilgilenecem

• Grafiklerin berbatlıgını anlatamam NFS ye hiç yakısmamış..
  • quote:

quote:

quote:

Hadi be o kadar olamaz

off off neydi o UNderground 2 deki Pejo 206 ım siyah beyaz indirip oynasam mı tekrar

Netteki tüm filmlerin arşivini mi yapıyorsun?
    Gerçi blueray indiriyorsan ancak 1.5 film falan yapar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

quote:

quote:

quote:

Hadi be o kadar olamaz

Netteki tüm filmlerin arşivini mi yapıyorsun?
    Gerçi blueray indiriyorsan ancak 1.5 film falan yapar.

MKV dostum..

• Underground 2 indirdim supra ile coşuyorum eski günlerdeki gibi
  • quote:

Grafiklerin berbatlıgını anlatamam NFS ye hiç yakısmamış..

o konu artık yaşlı konsollarımızın berbatlığı ile ilgili bi konu,yeni nesil gelmeden grafiklerde mucizevi ilerlemeleri hiç bir oyunda beklememek lazım,ayrıca berbat olarak nitelenecek bir grafik yok,sadece artık aynı grafikleri görmek rutine bindi,buda ilk dediğim mevzuyla alakalı
  • quote:

olan var olmayan var hocam yapma 5 mbits e çok şükür diyelim
  • quote:

burda beni bilenler bilir oyunun heyecanı filan çok üst seviyede ama cidden grafikler kaplamalar benide memnun etmedi fullde düzelir heralde diye umut ediyorum.su halinde hp grafiklerini tercih ederim. ama frosbite 2 ile sıkıntı var sanki konsol oturtamadılar sanki bunu bf2 betada da kötüydü grafikler fullde hallolucak diye umut edicez ikisi içinde
  • Bu oyun BF3 ile aynı motoru kullanıyordu galiba. O zaman konsollar bf3 de pc nin ancak low daki grafiğini veriyorsa buda aynı şekilde olacaktır. Bu oyunu pc dede oynamayı düşünüyorum acaba nasıl farklar olacak diye ama ps3de vereceği keyfi vermesi imkansız herhalde.
  • quote:

quote:

o konu artık yaşlı konsollarımızın berbatlığı ile ilgili bi konu,yeni nesil gelmeden grafiklerde mucizevi ilerlemeleri hiç bir oyunda beklememek lazım,ayrıca berbat olarak nitelenecek bir grafik yok,sadece artık aynı grafikleri görmek rutine bindi,buda ilk dediğim mevzuyla alakalı

abi istenince yapılıyor grafik uc3e bak 3 bıraktım 1e bak kaç sene öncenin oyunu istenince oluyor ne biliyim hadi o özel oyun driver'a bak bence o bile bundan iyi beni tanıyorsun zqaten grafik arayan biri degilim ben oyun heyecan eglence versin bana yeter zaten son hız giderken saga sola bakmıyoruz. ama yukarda yazdıgım gibi bu kesin frosbite 2 motorunun konsola tam oturtulmaması ile ilgili bir durum bence

• quote:

quote:

quote:

abi istenince yapılıyor grafik uc3e bak 3 bıraktım 1e bak kaç sene öncenin oyunu istenince oluyor ne biliyim hadi o özel oyun driver'a bak bence o bile bundan iyi beni tanıyorsun zqaten grafik arayan biri degilim ben oyun heyecan eglence versin bana yeter zaten son hız giderken saga sola bakmıyoruz. ama yukarda yazdıgım gibi bu kesin frosbite 2 motorunun konsola tam oturtulmaması ile ilgili bir durum bence

ya bide oyunun geçtiği harita dev bir harita olacak,3000 milden bahsediliyor (HP 500 mildi) ,o haritayı özellikle xbox360 a sığdırmak zor ve EA kimseyi gücendirmemek için konsol grafiklerinde çok uç farklılıklar olmamasına özen gösteriyor... bide uncharted,gears of war vs. özel yapım oyunlar,dünya para yatırıyorlar onlara,firmalar multi platforma fazla para yatırmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 19 Ekim 2011; 19:48:50 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

ya bide oyunun geçtiği harita dev bir harita olacak,3000 milden bahsediliyor (HP 500 mildi) ,o haritayı özellikle xbox360 a sığdırmak zor ve EA kimseyi gücendirmemek için konsol grafiklerinde çok uç farklılıklar olmamasına özen gösteriyor

oyun pc de dx 11 ve bf3 ile aynı sistemi istiyor nasıl bf3 te pc ile konsol arasında devasal fark var

bu oyundada öyle olur gibime geliyor

• Demoyu xboxda denedim.Şimdi ne dersek yanlış olur ama şunu söylemeden de geçemeyeceğim.Kontroller olmamış.Grafikler idare eder.Hot pursuit daha iyiydi.Neyse çıkınca daha kapsamlı inceleriz. Ama şu var ki nfs halan daha eski ruhunu arıyor..
  • ben beğendim ya en azından single'ı oyniycam sonra takas.
  • Underground 2 ve Hot Pursuit kalitesinde ve heyecanında bir oyun olursa çok güzel olur. Shift 2 gibi gerçekçilik diye kasıp berbat etmemişlerdir umarım.
  • yalnız bu kontrollere direksiyon manyak gider haa
  • Underground 2 hd remix vs. yapsınlar bari ince ayarla araçları tune edebilelim. Sesleri vs. her şeyi değişiyordu.
  • quote:

yalnız bu kontrollere direksiyon manyak gider haa

ben inatla sorunun frosbite2 motoru ile alakalı oldugunu savunucam ben denicektim direksiyon oluyor mu diye unuttum hemde süper olur ben midnight clubı direksiyonla oynamış adamım bu koymaz bana deneyen var mı acaba
  • Grafikler ve renkler çizgi film gibi, yüklemeler feci uzun, demo donup kalıyor bazen

EDIT: şimdi bu yeni oyunun tür olarak HP den ne farkı var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REAL MADRID -- 19 Ekim 2011; 20:13:46 >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.