Şimdi Ara

Need for Speed RUN / Duvara Sürtünerek Viraj Almanın Tadı Hiçbir Şeyde Yok Diyenler:D (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.601
Cevap
1
Favori
45.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Need for Speed RUN / Duvara Sürtünerek Viraj Almanın Tadı Hiçbir Şeyde Yok Diyenler:D

Need for Speed RUN / Duvara Sürtünerek Viraj Almanın Tadı Hiçbir Şeyde Yok Diyenler:D
  • Resimler kıyakmış
  • demoyu indirdim 2 3 el oynadim sonrasinda sildim nfs eski havasini kaybetmis durumda nfs 3 zamaninda mclaren ferrari ile ne yarislar yapardim madem undergrand gibi yapmiyorsun bari eski havayi koru cok begenmedim oyunu
  • Psn listeye beni de ekleyebilirmisiniz
    Psn: burakyesilova
  • Beyler demo hakkindaki goruslerinizi alabilir miyim?
  • Ufak tefek hatalar haricinde gayet basarili
  • bende nihayet demoyu deneme fırsatı buldum görsel anlamda beklentimin oldukça altında görüntülerle karşılaştım bunu demo olmasına verip tam sürümde çok daha iyi olacağını söyleyebiliriz fakat hasarların kötü olması tam sürümde düzelmeyecek gerçi oynanış videolarından sonra pek hasarda beklemiyordum ama olsun hasar artık yarış ve araba oyunlarının olmazsa olmazı

diğer yandan sürüşü çok beğendim çok keyifli geldi arcade simülasyon arasında ilginç bir tat olmuş araç geçmek güzel
    son olarak ben bu oyunun tam sürümünü oynamak istiyorum ancak pc de deneyip(driverda olduğu gibi) çok beğenirsem ps3 için düşünücem

bide ufak bir kehanette bulunayım asıl bundan sonraki nfs cidden müthiş olacak bence bu işlere criterionun el atması lazım yeni bir nfs yada burnout bu nesile damga vurucak çok fazla kehanette bulundum şimdi çok yorgunum dinlenmeliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 24 Ekim 2011; 14:29:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: antking

vector nasıl yaptın abi o dereceyi

buda bizim imzamız olsun

naaptın ya okudun üfledinmi yoksa dicem ama ,neyse oda senin meslek sırrın olsun,ifşa etme en iyisi,evet beyler yeni kralı selamlayın

yok babaya biraz kastım hepsi okadar.....^^

Ace combattki ucaklari vermislerdir sana limited edition oldugu icin.

Bak iyi yakaladin simdi. Ace Combati bitirmek uzereyim ona ara verip nfs ye gecince iste bu rekor cikti ortaya gallardo karadaki ucak :D

Iste ucak uzmani oldugun icin normal:)

• Ucaklarda uzman oldugumu nerden biliyosun yoksa disardan biyerden beni taniyomusun (:
  • pS3 te oynadım grafikler berbat tabii ama PC de daha iyi olacak.. birde araba virajları zor alıyor han dbrake kullanmama rağmen hemde.. çığ düşmeleri falanda süper olmuş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

pS3 te oynadım grafikler berbat tabii ama PC de daha iyi olacak.. birde araba virajları zor alıyor han dbrake kullanmama rağmen hemde.. çığ düşmeleri falanda süper olmuş..

hand brake kullanırken gaz vermediğinizden emin olun,yoksa araba kontrol edilemiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

pS3 te oynadım grafikler berbat tabii ama PC de daha iyi olacak.. birde araba virajları zor alıyor han dbrake kullanmama rağmen hemde.. çığ düşmeleri falanda süper olmuş..

Hp ye nazaran donusler birazdaha sert olmus yani burda donerken yapimcilar bize yavaslayin abi demisler yine Vampir dostumun dedigi gibi alistiktan sonra tere yagindan kil cekermis gibi virajlari donuyorsunuz
  • yokmu gecen :P
  • sen karlı bölümde 2.40 ı geçmeyi denesene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vector x-31 -- 24 Ekim 2011; 18:00:38 >
  • rakiplerin birbirleriylede mücadeleye giriyor olması gerçekten büyük bir artı
  • fenaaa
  • sinir oldum turca nasıl 2.40ın altına indin gözden kaçırdıgım kestirme yollar mı var
  • quote:

sen karlı bölümde 2.40 ı geçmeyi denesene

yok abi başıma iş almıyım ben
  • tartışmasız en iyi araba sesi
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.