Şimdi Ara

Need for Speed RUN / Duvara Sürtünerek Viraj Almanın Tadı Hiçbir Şeyde Yok Diyenler:D (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.601
Cevap
1
Favori
45.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ps_hero

tartışmasız en iyi araba sesi

dehşet bir cihaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vector x-31 -- 25 Ekim 2011; 21:19:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: antking

vector nasıl yaptın abi o dereceyi

buda bizim imzamız olsun

naaptın ya okudun üfledinmi yoksa dicem ama ,neyse oda senin meslek sırrın olsun,ifşa etme en iyisi,evet beyler yeni kralı selamlayın

yok babaya biraz kastım hepsi okadar.....^^

Ace combattki ucaklari vermislerdir sana limited edition oldugu icin.

Ace Combatı finişledim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

quote:

quote:

vector nasıl yaptın abi o dereceyi

buda bizim imzamız olsun

naaptın ya okudun üfledinmi yoksa dicem ama ,neyse oda senin meslek sırrın olsun,ifşa etme en iyisi,evet beyler yeni kralı selamlayın

yok babaya biraz kastım hepsi okadar.....^^

Ace combattki ucaklari vermislerdir sana limited edition oldugu icin.

Ace Combatı finişledim

Guzel rekorum ikinici denemede karli bolumde 3.29.

• @marfoglu olucak yavaş yavaş
  • quote:

@marfoglu olucak yavaş yavaş

kesin hile yaptın sen 2.40 ne demek abi ben kasmadım ama 3.18 yaptım hadi diyelim 3.0x li rakamlara indim 20 saniye kalır daha en az
  • @ps_hero hileyle hurdayla işim olmaz yarışcı var kardeş karşında
  • demoyu oynadım klasik nfs hani hp 2010 u oynamadım ama bana bi + sı - si var gibi gelmedi serinin hayranları almalı diğer kesim eğer arcade arabayarışı istiyosa düşünebilir hp2010 olanlar bence düz devam etsinler
  • quote:

sinir oldum turca nasıl 2.40ın altına indin gözden kaçırdıgım kestirme yollar mı var

yok dostum tamamen alın teri rekorların bizim ekip arasında dönüyor olmasıda ayrı bir gurur kaynağı bana
  • quote:

Pek oynamak istemiyorum zevk alamadim daha once 3 4 nfs oyunu oynadim AMA yaris oyunlarinda pek deneyimli degilim o kadar oynamadim yani:)
  • quote:

quote:

Pek oynamak istemiyorum zevk alamadim daha once 3 4 nfs oyunu oynadim AMA yaris oyunlarinda pek deneyimli degilim o kadar oynamadim yani:)

olsun hocam fena sayılmassın alıştınmı bizim anahtarları bile toplarsın.....^^
  • quote:

@ps_hero hileyle hurdayla işim olmaz yarışcı var kardeş karşında

ya biliyorum saka yaptim sadece :) zaten boyle bir zamani ya sen yaparsin yada vampire yapar

•  Need for Speed RUN / Duvara Sürtünerek Viraj Almanın Tadı Hiçbir Şeyde Yok Diyenler:D

Bu yeniyormu?

•  Need for Speed RUN / Duvara Sürtünerek Viraj Almanın Tadı Hiçbir Şeyde Yok Diyenler:D
     Need for Speed RUN / Duvara Sürtünerek Viraj Almanın Tadı Hiçbir Şeyde Yok Diyenler:D
     Need for Speed RUN / Duvara Sürtünerek Viraj Almanın Tadı Hiçbir Şeyde Yok Diyenler:D

• Sahsen arabayi secerim boyle bir cihazi piyasaya cikardinmi kaldirimda siraya gecerler (:
  • ilk yarış 2.25
  • Demoyu oynadım, önceden hazırlanmış script'ler güzel olmuş ancak grafik olarak tam umduğumu bulamadım. Yine de, uzun zamandır NFS serisinin kaybettiği popülerliği kazandırma şansının olduğunu düşünüyorum. Bakalım, oyun çıkınca daha sağlıklı bir görüş elde edebiliriz diye düşünüyorum.
  • PSN'e gelirse yakarlar ortalığı..
  • psn e gelirse bi kardeşlikte biz patlatırız
  • Psneye duserse
    Sorgusuz sualsiz zanitirim oyunu
  • Oyunun demosunu oynadım,
    şu son çıkan shift 1 shift 2 ve hot pursuitin rezalet sürüş dinamiklerinden gelen şikayetleri dinlemişler galiba, runda araba bir nebze daha iyi, beğendim baya.
    Grafikler ise hp ve sh2 ye göre daha temiz görünüyor.
    Bu oyun baya yüksek bi skor alacak metacriticten.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.