Bildirim
Need for Speed RUN / Duvara Sürtünerek Viraj Almanın Tadı Hiçbir Şeyde Yok Diyenler:D (39. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: marfoglu
quote:
Orijinalden alıntı: vector x-31
quote:
Orijinalden alıntı: Vampire Lestat
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: antking
vector nasıl yaptın abi o dereceyi
buda bizim imzamız olsun
naaptın ya okudun üfledinmi yoksa dicem ama ,neyse oda senin meslek sırrın olsun,ifşa etme en iyisi,evet beyler yeni kralı selamlayın
yok babaya biraz kastım hepsi okadar.....^^
Ace combattki ucaklari vermislerdir sana limited edition oldugu icin.
Ace Combatı finişledim
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Vampire Lestat
quote:
quote:
vector nasıl yaptın abi o dereceyi
buda bizim imzamız olsun
naaptın ya okudun üfledinmi yoksa dicem ama ,neyse oda senin meslek sırrın olsun,ifşa etme en iyisi,evet beyler yeni kralı selamlayın
yok babaya biraz kastım hepsi okadar.....^^
Ace combattki ucaklari vermislerdir sana limited edition oldugu icin.
Ace Combatı finişledim
Guzel rekorum ikinici denemede karli bolumde 3.29.
-
@marfoglu olucak yavaş yavaş -
quote:
@marfoglu olucak yavaş yavaş
kesin hile yaptın sen 2.40 ne demek abi ben kasmadım ama 3.18 yaptım hadi diyelim 3.0x li rakamlara indim 20 saniye kalır daha en az -
@ps_hero hileyle hurdayla işim olmaz yarışcı var kardeş karşında -
demoyu oynadım klasik nfs hani hp 2010 u oynamadım ama bana bi + sı - si var gibi gelmedi serinin hayranları almalı diğer kesim eğer arcade arabayarışı istiyosa düşünebilir hp2010 olanlar bence düz devam etsinler -
quote:
sinir oldum turca nasıl 2.40ın altına indin gözden kaçırdıgım kestirme yollar mı var
yok dostum tamamen alın teri rekorların bizim ekip arasında dönüyor olmasıda ayrı bir gurur kaynağı bana -
quote:
Pek oynamak istemiyorum zevk alamadim daha once 3 4 nfs oyunu oynadim AMA yaris oyunlarinda pek deneyimli degilim o kadar oynamadim yani:) -
quote:
quote:
Pek oynamak istemiyorum zevk alamadim daha once 3 4 nfs oyunu oynadim AMA yaris oyunlarinda pek deneyimli degilim o kadar oynamadim yani:)
olsun hocam fena sayılmassın alıştınmı bizim anahtarları bile toplarsın.....^^ -
quote:
@ps_hero hileyle hurdayla işim olmaz yarışcı var kardeş karşında
ya biliyorum saka yaptim sadece :) zaten boyle bir zamani ya sen yaparsin yada vampire yapar -
-
-
Sahsen arabayi secerim boyle bir cihazi piyasaya cikardinmi kaldirimda siraya gecerler (: -
ilk yarış 2.25 -
Demoyu oynadım, önceden hazırlanmış script'ler güzel olmuş ancak grafik olarak tam umduğumu bulamadım. Yine de, uzun zamandır NFS serisinin kaybettiği popülerliği kazandırma şansının olduğunu düşünüyorum. Bakalım, oyun çıkınca daha sağlıklı bir görüş elde edebiliriz diye düşünüyorum. -
PSN'e gelirse yakarlar ortalığı.. -
psn e gelirse bi kardeşlikte biz patlatırız -
Psneye duserse
Sorgusuz sualsiz zanitirim oyunu -
Oyunun demosunu oynadım,
şu son çıkan shift 1 shift 2 ve hot pursuitin rezalet sürüş dinamiklerinden gelen şikayetleri dinlemişler galiba, runda araba bir nebze daha iyi, beğendim baya.
Grafikler ise hp ve sh2 ye göre daha temiz görünüyor.
Bu oyun baya yüksek bi skor alacak metacriticten.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X