Şimdi Ara

Need for Speed RUN / Duvara Sürtünerek Viraj Almanın Tadı Hiçbir Şeyde Yok Diyenler:D (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.601
Cevap
1
Favori
45.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

quote:

ulan nfs ömrümü yedin
    olmadı çıkarim bunu elden, psn den bi kardeşlik patlatalım ya,olmicak böyle,ben bunu limited diye almıştım

tamamdır 2 miz patlattık psnden digital olarak hot pursuit deki gibi ekibi toplar , akarız yine yollara.

hızlı ve temiz iş oldu.. sabaha kadar ancak iner artık.. ulan nfs,sen nelere kadirsin

Vay dostum ustune birde psn den mi indirdin :D

• para b.k dostum naparsın dermişim ya dostum aldığım oyunu öyle can çekişirken görünce dayanamadım aldım,üstüne bide 9.50 ye limited patlattım,sabah baktım misss misss... şimdi online ı önemsemeyen birine kutuluyu satmaya kaldı iş,bilmiyom belkide satmam
    acele ettik ya,EA in işgüzarlığı işte,çıkar çıkmaz ver şu oyunu psn e,bizim gibi admlar sabredebilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 16 Aralık 2011; 9:12:51 >
  • Haaa haaa :D Dogru diyosun ama ben malesef

Onumuzdeki ayi beklemek zorundayim yoksa

fena terso kalicam para bitti ask bitti (:
  • dert etme dostum,olmadı senlede patlatırız bi kardeşlik,3 tane nfs'em olur,yalama olduk nasılsa

bekle bekle,sanırım önümüzdeki ay kutuluların fiyatıda baya düşer,biz kaçmıyoruz,kapışırız yine,hatta ara sıra HP de atalım online da,ben oynuyom bazen,10 numara oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 16 Aralık 2011; 9:34:57 >
  • Aslinda icim icimi yiyor ama malum ekonomik nedenler dostum sonucta ev gecindiriyoruz onumuzdeki ay bana bi kardeslik yapicak bir kisi bulabilirsem alicaz oyunu yoksa hp ye devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

Aslinda icim icimi yiyor ama malum ekonomik nedenler dostum sonucta ev gecindiriyoruz onumuzdeki ay bana bi kardeslik yapicak bir kisi bulabilirsem alicaz oyunu yoksa hp ye devam

hocam arkadaşa söz vermiştim onunla ortak oldum yoksa hiç düşünmeden ortak olurdum acil sana bi ortak bulmamız lazım hocam sen olmazsan olmaz

konu aç istersen 2 saate kalmaz bir ortak çıkacaktır

online güzel
  • Oyun psn'ye mi geldi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodmoney09

Oyun psn'ye mi geldi?

evet hocam 130 liradan psn e geldi evelki gün
    10 gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 16 Aralık 2011; 11:21:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

quote:

Aslinda icim icimi yiyor ama malum ekonomik nedenler dostum sonucta ev gecindiriyoruz onumuzdeki ay bana bi kardeslik yapicak bir kisi bulabilirsem alicaz oyunu yoksa hp ye devam

hocam arkadaşa söz vermiştim onunla ortak oldum yoksa hiç düşünmeden ortak olurdum acil sana bi ortak bulmamız lazım hocam sen olmazsan olmaz

online güzel

toplanırız yine yakında,hem şu online problemlerde giderilmiş olur,ara sıra gelin HP de kapışalım isterseniz herkes run alana kadar..

yalnız run la hp yi kıyaslayınca şunu farkettim, tamam run kesinlikle oynanaması gereken bir oyun ama sami onur'un bi röportajı geldi aklıma,sizce oyununuz neden bu kadar başarılı diye sorulunca (modern warfare için) o da bence her yönden dengeli bir oyun yapıyoruz demişti,ben buna % 100 katılıyorum, run ın bi tarafı koşarken öbür bir özelliği topallıyor,ama HP de bu yoktu,her yönüyle dengeliydi, kariyer moduda,online da,grafiklerde,oynanışta... tamam onunda her yönü dört dörtlük değildi ama o dengeyi hissediyordunuz,yani buda olmamış diyeceğiniz bişe yoktu,çok çok şöyle olsa daha iyi olur diyorduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 16 Aralık 2011; 11:25:51 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bloodmoney09

Oyun psn'ye mi geldi?

evet hocam 130 liradan psn e geldi evelki gün
    10 gb

Çok iyi oldu, yılbaşını atlattıktan sonra bir kardeşlikle alabilirim.
  • quote:

toplanırız yine yakında,hem şu online problemlerde giderilmiş olur,ara sıra gelin HP de kapışalım isterseniz herkes run alana kadar..

yalnız run la hp yi kıyaslayınca şunu farkettim, tamam run kesinlikle oynanaması gereken bir oyun ama sami onur'un bi röportajı geldi aklıma,sizce oyununuz neden bu kadar başarılı diye sorulunca (modern warfare için) o da bence her yönden dengeli bir oyun yapıyoruz demişti,ben buna % 100 katılıyorum, run ın bi tarafı koşarken öbür bir özelliği topallıyor,ama HP de bu yoktu,her yönüyle dengeliydi, kariyer moduda,online da,grafiklerde,oynanışta... tamam onunda her yönü dört dörtlük değildi ama o dengeyi hissediyordunuz,yani buda olmamış diyeceğiniz bişe yoktu,çok çok şöyle olsa daha iyi olur diyorduk

haklısın hocam nfs de yarışçı olarak önde gitmenin heyecanı bambaşka bi yandan dikiz aynasından arkayı kontrol etmek bir yandan yola bakmak

eğer yarışçılar ve polisler önümüzdeyse önümüzde aniden oluşabilecek kaos anları

hp deki heyecan inanılmaz ps3 de bir dengi yok

hocam online ı dün denedim lagla karşılaşmadım baya iyiydi ama hp gibi bağlayacak bir online hissetmedim

beraber oynarsak keyif alırız yoksa online çok fazla gelecek vadetmiyor

bloodmoney09 hocam vector üstadla birlikte aramıza katılın online beraber oynarsak keyifli olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 16 Aralık 2011; 11:33:22 >

• quote:

quote:

online güzel

Eyvallah hocam fakat dedigim gibi bu ay alamam malesef ancak onumuzdeki ay bi kardes cikarsa cikmassada saglik olsun

• Benide ekleyin gencler. Hp de run da var. Denk gelirsek online oynariz elbet.

Psn: susabri
  • Arkadaşlar RUN mı? Yoksa HP mi?

Hangisini tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

Arkadaşlar RUN mı? Yoksa HP mi?

Hangisini tavsiye edersiniz?

HP
  • quote:

quote:

online güzel

kanka hani benimle alacaktın:)

Bende ilk mesaj yazdım konuya kardeslik icin sonra sen aklıma geldin ya biz ilkerle alacaktık diye sonra sana yazdım ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MehmetGökay

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

http://mariio128.com diye bir site var burasıda oyunlarda ucuz arkadaşlar geçen gün forumda bir arkadaş paylaşmıştı. Bu arada the run bana göre hoş bir oyun olmuş zevkle oynuyorum

Guzel site fiyatlarda uygun ben bir oyun sparisi vermistim o siteden

Aynen ustam bende cod mw3 siparişi vericem ay başını bekliyorum

Parayi suladik oyunlara yine ay sonu gelirmi :D

Valla bir an önce gelse iyi olur =D Birde bir araba konusu dönüyor bütün arabaların içindeyim hangi arabayı kim almış Body Kit hava filtresi falan satayım ona

Sendemi garajda çalışıyosun

Yok usta ben eliftuning'de çalışıyorum google'a yaz görürsün =D

Tamam şimdi uyandım olaya demek cadde yarışcıları sizin orda modifiye yaptırıyolar

bu arada şaka bi yana baya güzelmiş benim cihazada belki bişeyler yapabiliriz burdan

Sende ne var hocam elbet onada birşeyler yapılabilir sen yeter ki iste

• quote:

Orijinalden alıntı: shadow99tr

quote:

quote:

online güzel

kanka hani benimle alacaktın:)

Bende ilk mesaj yazdım konuya kardeslik icin sonra sen aklıma geldin ya biz ilkerle alacaktık diye sonra sana yazdım ;)

sırada saint row var yeni burnout carmageddon hepsini alalım hocam

• YOKMU Bİ KARDESLIK YAPIP OYUNU ALMAK ISTEYEN
  • quote:

Orijinalden alıntı: airavcilar

YOKMU Bİ KARDESLIK YAPIP OYUNU ALMAK ISTEYEN

Ben varım üstad alın parası hazır
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.