Şimdi Ara

Need for Speed RUN / Duvara Sürtünerek Viraj Almanın Tadı Hiçbir Şeyde Yok Diyenler:D (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.601
Cevap
1
Favori
45.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaş ile yeniden ortaklaşa alacağım , isteyen var ise account u devredeyim.
  • Vatanda dusmustu nakitte ve world kartta bende yanimda nakit tasimadigim icin 92 ye geldi atm ye tek cekimde.
  • Bizim kardeslik yalan oldu ozaman desenize
  • Kesin forumda biri çıkar oyunu almak isteyen ama psnde oyun galiba 130tl civarındaydı onun yerine vatanın %25 indirimi ile 75tlye alınabilir neredeyse kardeşlik fiyatına geliyor zaten vede kutulu(kutu fantezim varda)
  • 75 tl ise ozman bizde kutulu alıp fantazimizi yaparız
  • Bu aralar yıl başı geliyor diye kesin %25 indirim olur o zaman kap birtane.

Oyunda daha ilk stage i bitirdim pc dede ancak 2ciye kadar oynamıştım oynanış olarak pcden daha iyi geldi ondada gamepad ile oynuyordum ama arabanın yol tutuşu viraj alışları filan hoşuma gitmemişti ama ps de süper olmuş oyun. Grafikleride fena değil neredeyse pc kadar var.
  • online daki lag ortadan kalkmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

Bu aralar yıl başı geliyor diye kesin %25 indirim olur o zaman kap birtane.

Oyunda daha ilk stage i bitirdim pc dede ancak 2ciye kadar oynamıştım oynanış olarak pcden daha iyi geldi ondada gamepad ile oynuyordum ama arabanın yol tutuşu viraj alışları filan hoşuma gitmemişti ama ps de süper olmuş oyun. Grafikleride fena değil neredeyse pc kadar var.

Bakalim benbi kovaliyim ozaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

bekliyoruz dostum.. 2-3 kişi at koşturuyoz oyunda,olmuyor böyle,eski günleri özledim

• quote:

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

quote:

quote:

bekliyoruz dostum.. 2-3 kişi at koşturuyoz oyunda,olmuyor böyle,eski günleri özledim

Kopucam geliyoruz azkaldi online problemlerde duzelmis bu is tamamdir

• gelin artık yaw,sıkıldım gavurlarla kapışmaktan.. bak johny bu egzoz..
    egzoz johny.. johny egzoz...
  • Onlarda bikti dimi senin stoplarini seyretmekten :D
  • toz yutmak isteyenler ekleyebilir

psn: defected82
  • Yorumları okuduktan sonra canım sıkıldı bende limited edition yükselttim oynama vaktim olmadı ancak bu akşam deneyeceğim :) kapışmak istiyorum bende :D

defected :http://www.youtube.com/watch?v=igp_YzWp6Dw
    bu sana gelsin

Psn : erolaltinkaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erol_1982 -- 20 Aralık 2011; 12:10:26 >
  • 82 liler basti konuyu :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk sayfaya ekliyorum psn leri,yalnız yeni arkadaşlar benide eklesin,ben ekleyemiyorum,anlamadığım bir hata veriyor
  • quote:

82 liler basti konuyu :D

kral tertip 82
  • Burdaki olumsuz hava muhalefeti nedeni ile psn dahil bir çok sistem patlamış bulunuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

quote:

82 liler basti konuyu :D

kral tertip 82

15 gün sonra orta yaş krizine girmiyelim.....^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: erol_1982

Yorumları okuduktan sonra canım sıkıldı bende limited edition yükselttim oynama vaktim olmadı ancak bu akşam deneyeceğim :) kapışmak istiyorum bende :D

defected :http://www.youtube.com/watch?v=igp_YzWp6Dw
    bu sana gelsin

Psn : erolaltinkaya

ahah =)

tamam ekleyebilirsen ekle

olmadı ben cihazı açtığımda eklerim

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.