Şimdi Ara

Need for Speed RUN / Duvara Sürtünerek Viraj Almanın Tadı Hiçbir Şeyde Yok Diyenler:D (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.601
Cevap
1
Favori
45.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

Başlık güncellenmiştir

+18 bi başlık olmuş 18 altı girmesin lütfen konuya
  • aman hocam +18 lik bi durum yok,yönetimle başımızı belaya sokma durduk yere,sürtünmek diyince yani bariyere çarparak viraj almayı kastediyorum,başka manalar çıkmasın,tamamen masumane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 20 Aralık 2011; 23:21:29 >
  • Bize sordun mu arkadaşım Niye böyle yapıyorsunz

• quote:

aman hocam +18 lik bi durum yok,yönetimle başımızı belaya sokma durduk yere,sürtünmek diyince yani bariyere çarparak viraj almayı kastediyorum,başka manalar çıkmasın,tamamen masumane

yönetimle sorun çıkmasa bile sabaha karşı yine gran turismocu arkadaşlar baskın yapar

şafak operasyonu vol 2

adamlar özel tim kurmuş geçen sabaha karşıda benim saint row konusunu bastılar

artık hiçbirimize rahat uyku yok

cendere cendere cendere cendere

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

quote:

aman hocam +18 lik bi durum yok,yönetimle başımızı belaya sokma durduk yere,sürtünmek diyince yani bariyere çarparak viraj almayı kastediyorum,başka manalar çıkmasın,tamamen masumane

yönetimle sorun çıkmasa bile sabaha karşı yine gran turismocu arkadaşlar baskın yapar

şafak operasyonu vol 2

adamlar özel tim kurmuş geçen sabaha karşıda benim saint row konusunu bastılar

artık hiçbirimize rahat uyku yok

cendere cendere cendere cendere

GT ciler saint row mu bastılar ,hadddiii canımm,iice azıttılar desene ,yakında sims konusunuda basarlarsa şaşırmamak lazım,adında sim geçiyor ya

• ben arabasız yarışıyorum online oynayalım diyenlerde girmesin lütfen konuya

hatta özellikle onlar girmesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

Bize sordun mu arkadaşım Niye böyle yapıyorsunz

aman üstad tamam kızma,bundan sonra oylama yaparız,tamam sen bişe de onu yapalım başlık,sen kızma yeterki

• adim ilk sirada ama hala alamadim oyunu alicam yakinda
  • Arkadaşlar bende GT5 ci sayılırım ama NFS de oynarım hemde beğenerek hepimizi bir kefeye koymayın tırsıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

quote:

quote:

Bende arkadas muthis goruntu diyince soyledim bu iyiyse pcdekiler ne?Koseler tirtik tiritk adamin ve arabanin poligan sayisi dusuk birde gt5e laf atarlar nfs eskiden iyiydi suanda gt5in turnuagi olamaz.

vatanda gördüm nfs run full detay yine pek iyi sayılmazdı

gt5 laf atıyorlar ama gt5 gibi yarış yok piyasada motorstorm oynasınlar bide adam akıllı nfs hp çıktı onun grafikleri sağlam ps3 te

Evet ama oyun bos gt5 grafikleride tamam bence hem cok dolu bir oyun yani hp oda yok yani gt5 halen en iyi yaris oyunu bence.

tabi yani gran turismo 5 gibi bir oyun yok adamlar yapmıs bukadarda içerik olmaz ea gibi oyunun yarısını dlc ile dayamamışlar

Kazuya ters o olaylar.

kazu da az değil oyunda ki arabaların yarısı japonlar ve bir arabanın 5-10 çeşidi var. nissan gtr yetmezmiş gibi son dlcde de gtr var bıktım yaaa.
    yeni aventador yok, yeni m5 yok, yeni pagani yok, sesto elemento yok, reventon yok, e30 - e36 bmw ler yok, bugatti supert sport yok, bmw 1m yok, renault trophy yok, megane r26r yok.. kısacası olması gereken tüm araçlar yok nissan gtr 10 çeşidi var. dlc yle de gelmiyor yeni arabalar üstelik pahalı. sırf gt5 için ps3 aldım sanırım forza için xbox a geçeceğim.
    oyuna gelince diyecek tek kelime yok mükemmel hele güncellemeyle sesi daha stabil yaptılar çok hoş oldu.
    nfs run ı bekliyorum hala kargoda :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre Candemir

Arkadaşlar bende GT5 ci sayılırım ama NFS de oynarım hemde beğenerek hepimizi bir kefeye koymayın tırsıyorum

yok dostum makara yapıyoruz biz,bizim kapımız herkese açık,bende GT5 oynarken PS3 yakmış adamım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt35

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bende arkadas muthis goruntu diyince soyledim bu iyiyse pcdekiler ne?Koseler tirtik tiritk adamin ve arabanin poligan sayisi dusuk birde gt5e laf atarlar nfs eskiden iyiydi suanda gt5in turnuagi olamaz.

vatanda gördüm nfs run full detay yine pek iyi sayılmazdı

gt5 laf atıyorlar ama gt5 gibi yarış yok piyasada motorstorm oynasınlar bide adam akıllı nfs hp çıktı onun grafikleri sağlam ps3 te

Evet ama oyun bos gt5 grafikleride tamam bence hem cok dolu bir oyun yani hp oda yok yani gt5 halen en iyi yaris oyunu bence.

tabi yani gran turismo 5 gibi bir oyun yok adamlar yapmıs bukadarda içerik olmaz ea gibi oyunun yarısını dlc ile dayamamışlar

Kazuya ters o olaylar.

kazu da az değil oyunda ki arabaların yarısı japonlar ve bir arabanın 5-10 çeşidi var. nissan gtr yetmezmiş gibi son dlcde de gtr var bıktım yaaa.
    yeni aventador yok, yeni m5 yok, yeni pagani yok, sesto elemento yok, reventon yok, e30 - e36 bmw ler yok, bugatti supert sport yok, bmw 1m yok, renault trophy yok, megane r26r yok.. kısacası olması gereken tüm araçlar yok nissan gtr 10 çeşidi var. dlc yle de gelmiyor yeni arabalar üstelik pahalı. sırf gt5 için ps3 aldım sanırım forza için xbox a geçeceğim.
    oyuna gelince diyecek tek kelime yok mükemmel hele güncellemeyle sesi daha stabil yaptılar çok hoş oldu.
    nfs run ı bekliyorum hala kargoda :D

Evet birde japon arabalari oncelikli AMA dlcler muthis bende gtci falan degilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre Candemir

Arkadaşlar bende GT5 ci sayılırım ama NFS de oynarım hemde beğenerek hepimizi bir kefeye koymayın tırsıyorum

Dostum bir kefe derken yanlis birsey mi soyledik fikirlerimizi belirttik Safak vakti vs laf olsun torba dolsun sanki suc isledik.TEK guldugum erol buyukburc oldu on a hep guleriml
  • Duvara Sürtünerek Viraj Almanın Tadı Hiçbir Şeyde Yok Diyenler:D

Harbi bunu ben de çok yaparım çok kullanırım yani duvarları,güzel başlık olmuş
  • an itibariyle 3 tane dlc var run için ps store da.
    2 si 9.90, 1 i 18.90 mı ne?
    hepsini tek tek mi almalıyız, yoksa 18.90 lığı alsak hepsini almış oluyor muyuz?
    signature paketi hangisi?
  • Arkadaşlar oyunu çok merak ediyordum.Bugün markafonide bulunan Aral kampanyasından 79.90TL ye oyunu almış bulunmakdayım inş pişman olmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobalt_evan -- 21 Aralık 2011; 7:41:27 >
  • Egzost dumanımı solumak isteyenler eklesin...nfs run-gt5-shift 2 itina ile oynanır özellikle yabancı yeni ergen çocuklar oyunda ağlatılır:)
  • quote:

Başlık güncellenmiştir

Haaa haaaa :D hocam bomba gibi bir baslik olmus

Helal olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.