Şimdi Ara

Need for Speed: The Run (ÇIKTI) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.808
Cevap
4
Favori
115.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Black Box son zamanlarda Pro Street , Undercover ile seriyi batırma aşamasına getirsede Underground ile Most Wanted'i yapmış bir firmada umarım NFS'yi Underground günlerine geri getiriler Amerikanın bir ucundan diğer ucuna fikri de oldukça güzel hazır Fast Live filmi ile gaza gelecek yanpeş gençlik içinde bulunmaz bir nimet olabilir konu olarak da andırıyor.Umarım modifiye eklerler oyuna NFS dedin mi modifiye olacak arkadaş.
  • EA Black Box Carbon-ProStreet-Undercover üçlüsünden kesinlikle ders çıkardı. Çünkü bu üçlünün yapıldığı zamanlar ekibin prodüktörü John Doyle'du. Ekibin şimdiki prodüktörü ise Jason DeLong. John Doyle'un prodüktörlüğünde çıkarılan 3 oyunun başarısızlığı üzerine belli ki ekibi revize etmişler. Antika olmuş RenderWare motorunun yerine gıcır gıcır Frostbite 2.0 motorunu kullanmışlar. Ayrıca aynı ekip her yıl yeni NFS çıkardığı için yapılan her NFS oyununu en fazla 1 yıl içinde tamamlamaları gerekiyordu. Bu da yapılan oyunların kalitesini olumsuz etkiliyordu. 2008'den beri yeni NFS çıkarmadıkları için EA Black Box'ın bu sefer daha fazla zamanı oldu. Need for Speed: The Run muhtemelen 2008'den beri geliştiriliyor. Yani nereden baksanız 3 yıl gibi uzun bir süre söz konusu. Bunları dikkate aldığımızda EA Black Box ekibinin kendileri adına temiz bir sayfa açmakta kararlı olduklarını görüyoruz. Need for Speed: The Run'ın ilk videosuna baktığımızda ise 3 yılda yapılanların olumlu yönde olduğunu görebilmemiz mümkün. Bunlardan dolayı EA Black Box'ın yaptığı en iyi NFS oyununun Need for Speed: The Run olmasına kesin gözüyle bakıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Black Box son zamanlarda Pro Street , Undercover ile seriyi batırma aşamasına getirsede Underground ile Most Wanted'i yapmış bir firmada umarım NFS'yi Underground günlerine geri getiriler Amerikanın bir ucundan diğer ucuna fikri de oldukça güzel hazır Fast Live filmi ile gaza gelecek yanpeş gençlik içinde bulunmaz bir nimet olabilir konu olarak da andırıyor.Umarım modifiye eklerler oyuna NFS dedin mi modifiye olacak arkadaş.

İyi söylemişsin
  • Bende fikirlerimi belirteyim. Maksat farklı düşünceler olsun vs. vs.

Black Box'ı duyunca aklımıza direkt olarak Most Wanted veya Underground oyunları geliyor. Gönüllere taht kurmuş, serinin en çok oynanan oyunlarını yapan stüdyodur kendileri. Tamam herşey iyi gitti belkide ancak son yaptığı işler dışında NFS'in gerileme dönemini başlattı. Carbon'la başlayan bu kötü gidişi 2 oyun takip etti. Pro Street ve Undercover'da NFS serisine isteneni veremedi ve EA başka stüdyo arayışına geçti. Bu arada da Shift, Hot Pursuit, Shift 2 Unleashed oyunları seriye eklendi. Black Box'da bu 2 yılda NFS World üzerine yoğunlaşarak bir nebze NFS severlerin gönlünü feth etmeye çalıştı -ki oyuncu sayısını göze alırsak bunu başardı-. Black Box'ın bu atağı NFS serisini biraz olsun canlandırdı. NFS'in Motor City Online(yıllar önce başlanıp ancak yapılmayan bir oyun) hayallerini NFS World ile gerçekleştirdi. Tekrar EA'a göz kırpan Black Box sonunda tekrar gönüllere taht kurmak ve seriye hareketlilik getirmek için Need for Speed: The Run ile geri dönüyor.

Jason DeLong "Bu yıl NFS'i bir ileri seviyeye taşıyacağız" cümlesini boşuna sarf etmiş olamaz. Yeni bir oyun motoru, yeni open world anlayışı ve sağlam senaryo ile Black Box, iddialı bir şekilde geri dönüyor.

Okuduktan sonra biraz pohpohlama yazısı gibi gelebilir ancak düşündüğüm şey tam olarak bu. NFS simülasyon yaptı "nerde underground tarzı" sesleri yükseldi. Herkes EA'dan sokaklarda geçen bir oyun bekledi. Akıllara yer etmiş, NFS'in mihenk taşı oyunları her zaman dillerdeydi. Need for Speed: The Run, bu boşluğu doldurma amaçlı geliyor. Umarım bu oyun NFS severlerin isteğini karşılar.

Karşılamasa bile NFS candır. Sevilir, sayılır, oynanır.

• PC oyunlarının geldiği bu noktada "araba yarışı" konseptinin ne kadar kaliteli olursa olsun son çırpınışları olduğunu düşünüyorum.Grafikleri iyileştirmek,fizik motorunu değiştirmek,Open World,Multiplayer,kişiselleştirme...Bunlardan daha fazla ne katılabilir ki,tekrara düşmesi kaçınılmaz.
  • Underground tarzında olsun
  • Mükemmel bişey beklemiyorum ama şaşırabiliriz. İnşallah Undercover gibi olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

PC oyunlarının geldiği bu noktada "araba yarışı" konseptinin ne kadar kaliteli olursa olsun son çırpınışları olduğunu düşünüyorum.Grafikleri iyileştirmek,fizik motorunu değiştirmek,Open World,Multiplayer,kişiselleştirme...Bunlardan daha fazla ne katılabilir ki,tekrara düşmesi kaçınılmaz.

Hayatta sürekli tekrar ediyor ama yaşamaya devam ediyoruz. Oyunlarda aynı şekilde, ilk bakışta eleştiriyoruz ve sonra oynamaya başlıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

PC oyunlarının geldiği bu noktada "araba yarışı" konseptinin ne kadar kaliteli olursa olsun son çırpınışları olduğunu düşünüyorum.Grafikleri iyileştirmek,fizik motorunu değiştirmek,Open World,Multiplayer,kişiselleştirme...Bunlardan daha fazla ne katılabilir ki,tekrara düşmesi kaçınılmaz.

kesinlikle .. herkez farklı birşeyler bekliyor ama daha nekadar farklı olabilirki? yani eklemedikleri bir şey daha kaldı oda kendi arabamızı yapmak
  • Merakla bekliyorum most wanted gibi oyun bekliyoruz artık demo önce çıkar ve beğenimi kazanırsa orjinal alacağım
  • umutluyum..
  •  Need for Speed: The Run (ÇIKTI)

Need for Speed: The Run (ÇIKTI)

alıntı. 2. resime bakarak underground tarzı birşey olduğunu tahmin ediyorum.

• @geotech bende 2. resim Carbona benziyo diycektim . aman Carbona benzemesin de
  • Güzel gibi duruyor ama daha çok erken.
  • İnşallah oyunda honda civic olurda modifiye ederiz nfs ruhu bu çünkü...
  • Fragmanı çok beğendim. Sağlam senaryo bizi bekliyor.
  • Off amanın amanın. Tahminimce undrerground benzeri bir oyun olacak.
  • sıkıldık ya bu pist yarışlarından underground tarzı bişi olsun ruhu yakalayım makaslar modifiye kızlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeilHitler -- 1 Mayıs 2011; 11:13:24 >
  • Pist yarışları berbat ya New York sokakları bekleyin bizi
  • Oyun çok güzele benziyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.