Şimdi Ara

Need for Speed: The Run (ÇIKTI) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.808
Cevap
4
Favori
115.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en sonunda istediğim gibi bir oyun cıkıyor geceleri gündüz yapacağız anlaşılan
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeasen

quote:

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor
    Kokpit kamerası olması çok iyi

nerden aldın bu bilgiyi?

İlk sayfadan
  • Most Wanted'tan sonra sadece World'u oynadım Multiplayer var diye de iyi reklamı yapıldı bu oyunun.Bana bile aldıracaklar sonunda,o derece
  • haber yokmu hiç yav bi oynanış falan sızsa :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: highmetin

haber yokmu hiç yav bi oynanış falan sızsa :)

E3'te sarkar bu saatten sonra kanımca
  • Şaka bi yana oyunu herkez underground gibi bekliyor , benzemesse kan çıkartırlar valla :D
  • quote:

Şaka bi yana oyunu herkez underground gibi bekliyor , benzemesse kan çıkartırlar valla :D

Underground gibi oyun gelmez bir daha
  • aslında multiplatform olsa midnight club LA onun kadar guzel hocam :)
  • quote:

aslında multiplatform olsaydı midnight club los angeles daha bile guzel hocam :)

NFS:World bile pek tutmadı aslında,güzel oyundu.Oyun beğendiremiyoruz ki hocam insanlara.Gel diyorum Assassin's Creed alalım sana,multi yapalım,yaramaz oyun diyor.Tamam diyorum gel CoD:MW2 yapalım one öyle,Counter Strike'ın aynı işte diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

quote:

aslında multiplatform olsaydı midnight club los angeles daha bile guzel hocam :)

NFS:World bile pek tutmadı aslında,güzel oyundu.Oyun beğendiremiyoruz ki hocam insanlara.Gel diyorum Assassin's Creed alalım sana,multi yapalım,yaramaz oyun diyor.Tamam diyorum gel CoD:MW2 yapalım one öyle,Counter Strike'ın aynı işte diyor

Yok artık

• NFS'yi görünce hem meraklandım hemde yine nasıl bir fiyasko geliyor acaba diye girdim konuya ama sanki bu oyun daha iyi olucak gibi yinede beklentileri düşük tutmakta fayda var zira bi ug2, mostwanted kadar iyi olabilceğini sanmıyorum.

NFS çok bozdu baya bozdu yani öyle böyle değil inanılmaz bozdu çok fazla bozdu yani önünü alamadık okadar kötü bozdu yani bozdu bozdu bozdu bir yerden sonra bozmaz diye bekledik daha da bozdu artık bozmasın dedik iyice bozdu artık inanamadık bozdu bozdu gitti yani bıraktım ben de NFS'yi daha nasıl bozulur ya dedim bu kadar daha fazla bozulmaz herhalde dedim ben biyerde durcak onun bozulması diye bekledim ama.. yine bozdu

• Oyun bf3 grafik motoruyla yapılıyor. Grafik olarak harika olacağı her halinden belli. Oyunu yapanlarda hot pursuit gibi mükemmel bir oyunu yapmış firma. Hikaye ve oynanış ortalamanın üzerinde olursa zaten harika olur ama ortalamanın üstününde üstünde olacağa benziyor.
  • Nfs serisinden uzun yıllar önce umudunu kesmiş bir oyuncu olarak The Run'ın da beni heyecanlandırmadığını söylemem gerekiyor. Her yeni Nfs duyurusunda 'umarım bu sefer yanılırım' diyorum ama ne yazık ki her seferinde sonuç benim için hüsran oluyor. Artık Nfs III: Hot Pursuit ayarında bir Nfs oyununun gelmeyeceğinden eminim, yanılıyor olmayı çok istiyorum ama EA her defasında benzer hatalar yapmaya devam ediyor ve çoktan ölmüş olan bir seriyi daha da beter bir hale sokmak için elinden geleni yapıyor...
  • NFS Hot Pursuit 2010 ile benim kalbimi 12'den vurmuştur herkes kabul etmeli harika bir oyun.

Run ise bence bir telaş oyunu ve ortada bariz bir kopyalama var gibi geldi...

Bakın:

Ridge Racer: Unbounded - Drive & Destroy (2011)

Need for Speed: The Run (ÇIKTI)

NFS Run (2011)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 12 Mayıs 2011; 12:12:52 >

• Cannonball Run ve Cannonball Run 2 filmlerini seyreden var mı içinizde? Belki o tarzda bir oyundur.
  • Need for Speed: The Run yeni duyurulmuş olabilir ama 2 yıldan fazla süredir geliştiriliyor. Bu kez aceleye getirilmiş bir oyunla karşılaşmayacağız. Bakınız:
    quote:

Orijinalden alıntı: NFS-Planet

Black Box was the company that put Need for Speed on the map, and has been developing Need for Speed The Run for more than two years already.

Ayrıca bu oyuna Ridge Racer: Unbounded gibi lisanssız arabaların olduğu bir oyundan arak demek Need for Speed'e hakarettir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 12 Mayıs 2011; 16:35:55 >
  • Arkadaslar sizce böyle sokakta gecen ve teması kanun dısı yarışlar olan oyunlarda bugatti lamborghini Porsche Ferrari gibi arabalar olmalı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chromer

Arkadaslar sizce böyle sokakta gecen ve teması kanun dısı yarışlar olan oyunlarda bugatti lamborghini Porsche Ferrari gibi arabalar olmalı mı?

Tabii ki hayır mantığa aykırı ve zevklide değil bence altına kötü bir araba verip yarış kazandıkça yeni arabaların açılması daha mantıklı...underground serisi ve most wanted böyleydi ve tabii juiced vardı onu çok oynamıştım hayatımın oyunu diyebilirm juiced için pink slip ve intro müziği yeter de artar...nfs:run most wanted ve juiced karışımı olursa tadından yenmez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fadeout -- 12 Mayıs 2011; 19:05:59 >
  • NFS umarım bu sefer Ferrari araçlarını oyuna koyar
  • quote:

NFS umarım bu sefer Ferrari araçlarını oyuna koyar

Saçmalamayın.. Biz U2 bekliyoruz ..Sen sokak yarışında Ferrariden bahsediyosun

Şöyle araba çeşiti bol olsunda ferrari .. bugatti .. v.b olmasın .
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.