Şimdi Ara

Need for Speed: The Run (ÇIKTI) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.808
Cevap
4
Favori
115.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnşallah yine bir EA faciası olmaz, bu sefer olacak hadi bakalım.
  • @nova sen bekle ozaman ben beklemiyorum ? zorunlumu u2 yi beklemek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: highmetin

@nova sen bekle ozaman ben beklemiyorum ? zorunlumu u2 yi beklemek ?

Beklemene gerek yok bu oyunu Hot pursit var gidip onu oyna onda bir sürü bugatti porshe var bu oyunda maksat 0 dan bir yere gelmek altına çekecen pegout 206'nı cıstak cıstak gezecen paran olunca honda civic alacan asfalt ağlatacan öyle oyunun başında ferrari porshe verirlerse komik olur bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fadeout

quote:

Orijinalden alıntı: Chromer

Arkadaslar sizce böyle sokakta gecen ve teması kanun dısı yarışlar olan oyunlarda bugatti lamborghini Porsche Ferrari gibi arabalar olmalı mı?

Tabii ki hayır mantığa aykırı ve zevklide değil bence altına kötü bir araba verip yarış kazandıkça yeni arabaların açılması daha mantıklı...underground serisi ve most wanted böyleydi ve tabii juiced vardı onu çok oynamıştım hayatımın oyunu diyebilirm juiced için pink slip ve intro müziği yeter de artar...nfs:run most wanted ve juiced karışımı olursa tadından yenmez...

katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: AloneAssasin

quote:

quote:

Arkadaslar sizce böyle sokakta gecen ve teması kanun dısı yarışlar olan oyunlarda bugatti lamborghini Porsche Ferrari gibi arabalar olmalı mı?

Tabii ki hayır mantığa aykırı ve zevklide değil bence altına kötü bir araba verip yarış kazandıkça yeni arabaların açılması daha mantıklı...underground serisi ve most wanted böyleydi ve tabii juiced vardı onu çok oynamıştım hayatımın oyunu diyebilirm juiced için pink slip ve intro müziği yeter de artar...nfs:run most wanted ve juiced karışımı olursa tadından yenmez...

katılıyorum

Benim de anlatmak istediğim buydu ..

• yazdığım yorumu okuduğunat eminmisin? Ben kendi görusumu belirttim bişey bekliyorum demedım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nova.6

quote:

Orijinalden alıntı: AloneAssasin

quote:

quote:

katılıyorum

Benim de anlatmak istediğim buydu ..

Benimde düşüncem bu yonde ama most wanted seve seve oynamistim çok hoşuma gitmişti lambo falan

• quote:

yazdığım yorumu okuduğunat eminmisin? Ben kendi görusumu belirttim bişey bekliyorum demedım .

Oyuna inşallah ferrari koyarlar demişsiniz...bu kanun dışı bir oyun yani polis kovalamacaları olacak her polisten kaçanın ferrarisi mi var Allah aşkına...biraz gerçekçi olmak lazım bence araba konusunda
  • Underground 1 ve 2'nin benzeri bir oyun çıksa ne muhteşem olur. Biraz karakter katalım arkadaş arabalarımıza, online da herkes aynı araba ile yarışıyor.
  • tamam ferrari olmasın ozaman :D
  • quote:

tamam ferrari olmasın ozaman :D

Sesli güldüm

Arkadaş,temennisini belirtmiş.Niye bu kadar kızdınız anlamadım beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANDREI -- 14 Mayıs 2011; 15:52:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luciferman

NFS Hot Pursuit 2010 ile benim kalbimi 12'den vurmuştur herkes kabul etmeli harika bir oyun.

Run ise bence bir telaş oyunu ve ortada bariz bir kopyalama var gibi geldi...

Bakın:

Ridge Racer: Unbounded - Drive & Destroy (2011)

Need for Speed: The Run (ÇIKTI)

NFS Run (2011)

Pardon Driver Sanfrancisco'yu da unutmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 14 Mayıs 2011; 18:37:26 >

• quote:

quote:

NFS Hot Pursuit 2010 ile benim kalbimi 12'den vurmuştur herkes kabul etmeli harika bir oyun.

Bakın:

NFS Run (2011)

Hocam bu oyunlar çıkmadan NFS U1-U2,Most Wanted,Carbon ve Undercover vardı.Dolayısıyla bu diğer oyunlardan etkilendi diyemeyiz bence.

• Merakla bekliyorum :)
  • umarım shift gibi olmaz:) kendimi alkolik gibi hissediyodumm herhangi biryere çarptığımda:)
  • quote:

quote:

Bakın:

NFS Run (2011)

Acaba şöyle mi demeli, bütün bu oyunlar Driver efsanesinin peşine mi düştü acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 19 Mayıs 2011; 12:48:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: south_7

umarım shift gibi olmaz:) kendimi alkolik gibi hissediyodumm herhangi biryere çarptığımda:)

+1000

Shift, Grid, Dirt gibi parkur yarışı oyunlar insanı kasıyor bir yerden sonra, HFS hot pursuit 2010 gibi geniş ve rahat yollar gördükten sonra diğerlerinde sağa sola çarpa çarpa araba sürmekten keyif alamıyor insan. Geniş ve rahat yollar lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 19 Mayıs 2011; 12:49:19 >
  • Hadi bakalım hayırlısı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~MetroPoL~

Hadi bakalım hayırlısı..

:)
  • Bakalım artık nasıl yapıcaklar hadi hayırlısı merakla bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.