oyun güzel fakat modifiye yoksa hiç bi işe yaramaz
nfs: the gta gibi olmuş.. frostbite 2 motoru kullanılmasından, oyunun sadece yarışlarla sınırlı kalmasını bekleyemezdik zaten..
Bence oyun fena durmuyor.
Oyunun havasına baktığımız zaman underground 2 havası var.Ancak grafikler çok çok daha iyi doğal olarak.Ayrıca sürekli araba sürmekte sıkabiliyor eğer öyle arabadan inme gibi durumlar mevcutsa bence çok daha zevkli bir hal alır oyun.Aksiyon ve race karışımı güzel olur diye düşünüyorum.Hızlı ve Öfkeli yapmış bu herifler need for speed diye bize satıyorlar
İşte durumu anlatan yorumlar 2. süper olmuş
quote:
If you really want to make a good racing game to make millions you know Underground 3 is you way to do it, you all know what we want, all we need in a racing game, whats stoping you from doing it? With new cars, new parts, a beautiful history line, and if you dont, go out and ask people what we're looking for in a racing game, in advance i tell that its time for you know that what we really want in the game in FREEDOM its so annoying following that stupid arrows! :S NFS Please dont let us down!
quote:
it DID begin as nfs run,,,,, but then it turned into an assasin's creed from 1:15 - 2:10 , then GTA frrom 2:11 - 2:29 and finally came back to the nfs trailer........
LOL
Bir Need for Speed oyunu yaparsan ve adını Most Wanted 2 veya Underground 3 koyarsan satış rekorları kırarsın! Neden bunu görmüyor artık EA anlam veremiyorum. Nedir bu değişik IP yaratma çabası???
quote:
Orijinalden alıntı: icarusfly
Bir Need for Speed oyunu yaparsan ve adını Most Wanted 2 veya Underground 3 koyarsan satış rekorları kırarsın! Neden bunu görmüyor artık EA anlam veremiyorum. Nedir bu değişik IP yaratma çabası???
Belki de sadece nfs u3 ün beklenmesini ve talebini arttırmaya çalışıyorlardır dandik oyunlar(nfs run a birşey demiyorum) yaparak
quote:
Orijinalden alıntı: alprkrkmz
hakkaten çok farklı olmuş... yeni bir kulvar yaratmışlar sanki... ama yapmaları gereken most wanted ı allayıp pullayıp yeni nesil grafiklerle ve yeni arabalarla yeniden yapmak ve modifiyeye dokunmamak... ne diye kaldırdılar yeni oyunlardan anlamak güç... düşünemiyorlar mı yoksa yapmak mı istemiyorlar bilmiyorum... dirt 3 gibi bu da hayal kırıklığı olmaz inşaallah...
Dirt 3'ün nesi kötü ya başka oyun oynuyo olmayasın...
Oyun çok farklı olmuş NFS:To Fast To Furious koymaları lazım adını,ama aksiyonu ve animasyonları beğendim,özellikle arabadan çıkma sahnesi iyiydi paçayı son anda kurtardı...sürüş çok hantal geldi bana inşallah düzelir ve istediğimiz aracı modifiye etme fırsatımız olur...Beklemedeyim
Sürüşü düzeltirler inşallah ..
Bu arada aksiyon ve araba bir arada olunca yeme de yanında yat
sokak yarışı oyununda audi r8'in porsche nin bilmem neyin ne işi var ?
arabadan inme olayı güzel sürüş fiziklerini düzeltsinler ayrıca vurduku kırdılı olmaz inş.sonuçta burnout oynamıyoruz.
yazık kim bilir kaç kalibrelik mermi isabet ediyo arabaya, ama tık yok inadına vuruldukça daha çok parlıyo sanki araba. hiç umudum yok tamam yeni bişeyler denemeye çalışıyolar ama hakikatten ne gerek var böyle assasin's creed, gta havalarına? gizlenmede koysunlar metal gear solid olsun.
Neyse yine porsche unleashed + shift ile idare edeceğim.
Oha adam kaç metreden atladı. Nasıl bir trailer (Arabada delik olması çok farketmez adam zaten süpermen kurşun işlemez) Helikopterden gelen ateşe bak şüpheliyi durdurmak için masum insanların araçları havaya uçurup önüne yuvarlıyorlar. Neyse sadece OYUN!
nfs 3 ve HP ve nfs4 HS çok iyiydi. Carbon bana mükemmel geldi çok zevk alarak bitirdim. Pro gear en rezalet oyundu. Arabaların en muhteşem olduğu oyun nfs 2010 HP. MClaren tek kelimeyle inanılmaz olmuş ve Aston one-77 en beğendiğim araba oldu.
quote:
Orijinalden alıntı: Fadeout
quote:
Orijinalden alıntı: alprkrkmz
hakkaten çok farklı olmuş... yeni bir kulvar yaratmışlar sanki... ama yapmaları gereken most wanted ı allayıp pullayıp yeni nesil grafiklerle ve yeni arabalarla yeniden yapmak ve modifiyeye dokunmamak... ne diye kaldırdılar yeni oyunlardan anlamak güç... düşünemiyorlar mı yoksa yapmak mı istemiyorlar bilmiyorum... dirt 3 gibi bu da hayal kırıklığı olmaz inşaallah...
Dirt 3'ün nesi kötü ya başka oyun oynuyo olmayasın...
yok abi ben hiç beğenmedim. dirt 2 nin o mis gibi ralli havası gitmiş. şov amaçlı bir yarışlar silsilesi gelmiş. hele hele o piramitlerin final bölümü ben tamam şimdi güzel yarışlar geliyor derken, bir baktım spin at, donut yap, drift yap vs vs vs bana göre saçma şeyler koymuşlar. yarışların çoğu kısa kısa. ne olduğunu bile anlamadan bitiyor. çok kasvetli bir hava var. dirt 2 nin o güzel iç açıcı, uzun uzun toprak kokan, ve daha daha mükemmel bir çok şeyi bulamadım ben 3te. hele 2 deki trailblazer kısmı vardı. oynamaya doyamamıştım o kısmı. en zor seviyede saliseler farkla yarışırdım.
kısacası ben bunlar 3 te bulamadım. bir ralli tadı yok... yarış oyunu olmuş. şov oyunu olmuş. ama bir ralli oyunu olmamış...
quote:
Orijinalden alıntı: N.O.Y.A.N
Oha adam kaç metreden atladı. Nasıl bir trailer (Arabada delik olması çok farketmez adam zaten süpermen kurşun işlemez) Helikopterden gelen ateşe bak şüpheliyi durdurmak için masum insanların araçları havaya uçurup önüne yuvarlıyorlar. Neyse sadece OYUN!
nfs 3 ve HP ve nfs4 HS çok iyiydi. Carbon bana mükemmel geldi çok zevk alarak bitirdim. Pro gear en rezalet oyundu. Arabaların en muhteşem olduğu oyun nfs 2010 HP. MClaren tek kelimeyle inanılmaz olmuş ve Aston one-77 en beğendiğim araba oldu.
pro street okadar kötüydü ki adını bile unutmuşsunuz hocam o atlama sahnesi banada çok saçma geldi , ama bilerek masum insana ateş etmiyorlar hocam amaçları adamı ne pahasına olursa olsun durdurmak . yani bize ateş etmeye çalışırken mermiler öndeki adama geliyor
Bana biraz Fast Five filminin gazından yararlanmak istemişler gibi geldi bir de yok o adamın arabadan çıkıp kaçtığı sahnelerde tuşa basma gibi olaylar NFS'ye hiç yakışmamış.
Video süper.
Bu ne saçma bir oyundur böyle. Açıkçası araç kullanmanın zevkine varmak isteyenler hayal kırıklığına uğradı bende dahil ne o öyle GTA mı oynuyoruz. Tamam en son teknolojileri kullanıp görsel olarak birşeyler yapmış olabilirsin ancak buna yarış oyunu diyorsan öyle yap. Mesela Grid tam anlamıyla yarış oyunuydu. Ayrıca oyunun ismi neden Run, bu eskilerin boyanıp sunulmuşu. Ayrıca Bu seride en sevdiğim oyunlardan ilki NFS Hot Pursuit gerçekten görsel olarakta güzel ve araba yarışı. Neden bu kadar kasarlar senaryo senaryo diye anlamam. bari adam arabadan indiğinde savaşada girseydi.
Bu kadar abartılacak bir oyun değil. Undercoverlede biliyoruz artık bu tarzın sıktığını. Sonra ne öyle binadan atla. Sonra seni yakalamak için siviller ölsün. Oyunda gerçekliği yakalayacağız derken iyice uçurmuşlar...
Varya geçen sene idi yanlış hatırlamıyorsam bir sitede NFS serisi GTA gibi olsun demişti bir velet duydular herhalde çocuğu
Neyse artık bir ve yol kenarlarında park eden araçlar var (birde insanlar olsaydı tam GTA olurdu ) adamımız var bakalım oyun çıkmadan birşey söylemek doğru olmaz.Adamlar Frostbite 2 kullanmışlar artık bu oyun 1 GB ram altında zor çalışır gibime geliyor...Neyse ben buzamana kadarki çıkan tüm NFS oyunlarını denedim ve arkadaşlar NFS bir sokak yarışı oyunu değildir NFS o beğenmediniz Hot Pursuit 2010 oyunu varya işte NFS o tarz bir oyundur bunu sürekli sokak yarışı olsun diyen arkadaşlar için söylüyorum.Bence NFS'i silbaştan yapmaları lazım Underground'dan önceki serilere geri dönsünler bir High Stakes 2 ve bir Porsche Unleashed 2 görmek isterdim ben..Bakın Criterion geçen sene bunu yaptı Hot Pursuit'i geri getirdi..Serinin en baştan ama sokak yarışları konseptine yaklaşmadan yapılması gerek...Baksanıza şu oyuna artı seneye silahta verirler adama tam GTA olur seri..
Oh be rahatladım
quote:
Orijinalden alıntı: abdullahors84
Bu ne saçma bir oyundur böyle. Açıkçası araç kullanmanın zevkine varmak isteyenler hayal kırıklığına uğradı bende dahil ne o öyle GTA mı oynuyoruz. Tamam en son teknolojileri kullanıp görsel olarak birşeyler yapmış olabilirsin ancak buna yarış oyunu diyorsan öyle yap. Mesela Grid tam anlamıyla yarış oyunuydu. Ayrıca oyunun ismi neden Run, bu eskilerin boyanıp sunulmuşu. Ayrıca Bu seride en sevdiğim oyunlardan ilki NFS Hot Pursuit gerçekten görsel olarakta güzel ve araba yarışı. Neden bu kadar kasarlar senaryo senaryo diye anlamam. bari adam arabadan indiğinde savaşada girseydi.
Bu kadar abartılacak bir oyun değil. Undercoverlede biliyoruz artık bu tarzın sıktığını. Sonra ne öyle binadan atla. Sonra seni yakalamak için siviller ölsün. Oyunda gerçekliği yakalayacağız derken iyice uçurmuşlar...
Yanlış. Millet sokak yarışı istiyor, modifiye istiyor, görsellik istiyor, legal yarışlar istemiyor. Shift 2 ~ legal Shift 1 ~ legal Hot Pursuit ~ illegal modifiye yok. Undercover ~ grafikler ve sürüş dinamiği kötü ( oynamadım desem yeridir tam yorum yapamıyacağım ) Carbon ~ Güzeldi, niye aşağılanıyor anlamıyorum. Most Wanted ~ Serinin en güzel oyunu Underground 2 ~ Modifiye bakımından en iyi oyunu ( Most Wanted'ın arka planda kalma nedeni most wanted evrim gibiydi görsellik açısından. ) Underground 1 ~ O zamanki en iyi yarış oyunu.
Daha eskilerine yorum yapamıyacağım, çünkü küçüktüm ve hatırlamıyorum.
sim oynamak için shift , arcade oynamak için hot pursuit , senaryolu ilerlemeli oynamak için the run .