Şimdi Ara

Need for Speed: The Run (ÇIKTI) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.808
Cevap
4
Favori
115.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: themagnificent

Şahin yoksa oynamam.

yok ea şahin yerını Hacı Murat 131 koyacaklarını bildirdiler
  • nedense most wanted ten sonra nfs pek oynamadım. Ama aynı firmanın ürettiği burnout the ultimate box süper ötesi keyif veriyor
  • Güzel birşeye benziyor bekliyoruz bakalım.
  • Most wanted dan sonra hiçbir nfs den keyif almadım neredeyse.Bu oyundan ümitliyim umarım sağlam bir hikayesi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertt1257
    Most wanted dan sonra hiçbir nfs den keyif almadım neredeyse.Bu oyundan ümitliyim umarım sağlam bir hikayesi olur.

+9999
  • E3 öncesi bir görüntü yayınlandı.

Need for Speed: The Run (ÇIKTI)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

E3 öncesi bir görüntü yayınlandı.

Need for Speed: The Run (ÇIKTI)

polis araçlarıanda modifiye yapılabilecek heralde
  • Türkiye saati ile 22:30'da EA'nın E3 konferansı var. Bu konferansta oyunun tanıtımı yapılacak.
  • NFS The Run Gameplay

http://e3.gamespot.com/press-conference/ea-e3/?tag=masthead%3Be32011%3Bvideo%3Bea

Oyunda arabadan inebilicekmişiz.

Edit: Evet oyun o kadar güzel değilmiş halbuki umutluydum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 6 Haziran 2011; 22:46:03 >
  • Şimdilik hayalkırıklığı gibi görünüyor
  • Biri gameplay'ı verebilir mi merak ettim?

• Bence hiç de fena olmamış. Alışılmışın çok dışında bir NFS olduğu için bazı kimselerde hayal kırıklığı yaratmış olabilir.
  • Farklı bi NFS olmuş iyice eski versiyonlarından kopmaya başladı. Bide video da araba dönüşleri acayip hantal gözüküyor ya
  • Araç sürüşü hakkında çok çok az bilgi verdiler. Genelde yeni araç dışında hareket etme üzerinde durdular. Gameplay video'da da öyle. Tam bir yorum yapmak güç ama hiç hiç hiç beklemediğim bir şeydi NFS'den. Geride kalan 17 oyuna bakınca beklemek de gerekmiyordu. Gördüklerim memnun etmedi beni şimdilik.
  • hakkaten çok farklı olmuş... yeni bir kulvar yaratmışlar sanki... ama yapmaları gereken most wanted ı allayıp pullayıp yeni nesil grafiklerle ve yeni arabalarla yeniden yapmak ve modifiyeye dokunmamak... ne diye kaldırdılar yeni oyunlardan anlamak güç... düşünemiyorlar mı yoksa yapmak mı istemiyorlar bilmiyorum... dirt 3 gibi bu da hayal kırıklığı olmaz inşaallah...
  • bi saattir falan düşünüyordum bu oyun neyi çağrıştırıyor bana diye. Bulamıyordum ama şimdi buldum. Oyun tam hızlı ve öfkeli tarzı olmuş. Kaç. Polis arabası kaçır vs. Ilginç ve güzel olmuş ama tabi ki bi most wanted değil :)
  • Gameplay iyi gibi duruyor ama beni pek tatmin etmedi. Çok mu zor NFS Underground 3 çıkarmak ya.
  • Oyun harika olmuş acaba senaryonun Mw veya Carbon'un devamı olsa keşke. Arabaların dönüşlerinde hantallık var evet bunu düzeltirler ama
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.