Şimdi Ara

Need for Speed: The Run (ÇIKTI) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.808
Cevap
4
Favori
115.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 saat önce Fast Five'dan çıkıp neye uğradığı şaşırmış biri olarak yazıyorum çok çok sağlam bir oyun geliyor gibi yapımcının kim olduğunu çok merak ediyorum ayrıca.

Bu arada son dönemde çıkan NFS'ler hakkında kafa karışıklığını bir nebze gidermek adına birşeyler yazmak istiyorum.Öncelikle bu kısa aralarla oyun çıkarma işine Shift neden oldu.EA Undercover faciasından sonra çıkarttığı "simülasyon" Shift'den beklenmeyen satış rakamlarını görünce "evet bu şekildede satabiliyormuş" dedi.Ardından oyunun asıl Arcade fanları homurdanmaya başladığında Hot Pursuit hazırlandı bu sırada EA şöyle bir strateji izledi "Shift" i ayrı bir marka haline getirip(Gran Turismo,Forza vs Shift) her sene kasım ayında normal olarak çıkan Arcade NFS'lere devam etmek.Yani yakında "NFS" adından tamamen kurtulmuş Shift serisi mart/nisan ayına kapak atıp 2 yılda 1 kez gelecek bu sırada her kasım ayında "Arcade" bir NFS görme şansımız olacak.

Bunun bize faydası yapımcılar değişik olduğu için kalite düşmeyecek EA bandrollü simülasyon isteyen sim arcade isteyen arcade yarış oyununa sahip olacak yani aslında sürekli NFS çıkıp durmayacak siz zevkinize göre yılda 1 oyunda alabileceksiniz.

• Trailer iyimiş ya.Gerçek yerlerde oynamak iyi olur .. New York felan

Galiba bu oyunda belli bi karakterimiz olucak ( trailde jack diyen kadın ) ve yarışlar kargaşalı olacak ...
  • Oyunun yapımcısı Black Box.

quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

1 saat önce Fast Five'dan çıkıp neye uğradığı şaşırmış biri olarak yazıyorum çok çok sağlam bir oyun geliyor gibi yapımcının kim olduğunu çok merak ediyorum ayrıca.

Yeni gelen bir açıklamaya göre Need for Speed: The Run DICE'ın "Frostbite 2" motorunu kullanıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acdesign55 -- 29 Nisan 2011; 17:49:29 >
  • Oyun Frostbite 2 kullanıyor yapımcı Black Box umarım akıllanmışlardır baya ara verdiler iyi bir oyun yapmaları mümkün.
  • quote:

Oyun Frostbite 2 kullanıyor yapımcı Black Box umarım akıllanmışlardır baya ara verdiler iyi bir oyun yapmaları mümkün.

Aslında ara vermediler. NFS World'de open world kavramlarını değiştirdiler ve yeni bir NFS hazırlığı içine girdiler.

Çünkü NFS World'e bakarsak Rockport City (NFS Most Wanted'ın şehri) ve Palmont City(NFS Carbon'un şehri)'yi birleştirdiler. Bana göre buradaki amaçları yeni bir oyuna hazırlıktı. Dikkat ederseniz NFS The Run'da da birden fazla şehir mevcut. Black Box büyük bir ihtimalle bir kaç cümle önce yazdığım gibi open world mantığını NFS World ile kavramaya çalıştı. Jason DeLong'un açıklamasında "Bu yıl NFS'i bir ileri seviyeye taşıyacağız" cümlesi iddialı geldiklerinin bir kanıtı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acdesign55 -- 29 Nisan 2011; 17:57:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: acdesign55

quote:

Oyun Frostbite 2 kullanıyor yapımcı Black Box umarım akıllanmışlardır baya ara verdiler iyi bir oyun yapmaları mümkün.

Aslında ara vermediler. NFS World'de open world kavramlarını değiştirdiler ve yeni bir NFS hazırlığı içine girdiler.

Çünkü NFS World'e bakarsak Rockport City (NFS Most Wanted'ın şehri) ve Palmont City(NFS Carbon'un şehri)'yi birleştirdiler. Bana göre buradaki amaçları yeni bir oyuna hazırlıktı. Dikkat ederseniz NFS The Run'da da birden fazla şehir mevcut. Black Box büyük bir ihtimalle bir kaç cümle önce yazdığım gibi open world mantığını NFS World ile kavramaya çalıştı. Jason DeLong'un açıklamasında "Bu yıl NFS'i bir ileri seviyeye taşıyacağız" cümlesi iddialı geldiklerinin bir kanıtı.

Kesinlikle haklısınız bunların üzerine birde en son Black Box oyununun(Undercover olarak kabul ettiğimizde) üzerine 3 adet ortalaması iyi NFS geldi buda BB'a yeniden kendini kanıtlama hırsını verecektir kaldı ki hala en çok hatırlanan oyunlar onların ellerinden çıkmıştı şimdi yeniden tarihe geçecek bir oyun yapabilirler.

• Sonunda sokaklara dönüyoruz.EA'den most wanted performansı bekliyorum...
  • Oyun duyuruldu. 15 Kasım'da PC, PS3, Xbox 360, Wii ve 3DS için çıkacak.
    http://www.shacknews.com/article/68281/need-speed-run-announced-november
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Oyun duyuruldu. 15 Kasım'da PC, PS3, Xbox 360, Wii ve 3DS için çıkacak.

Oyun zaten duyurulmuştu. Tarihlerde zaten belliydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acdesign55

quote:

Oyun duyuruldu. 15 Kasım'da PC, PS3, Xbox 360, Wii ve 3DS için çıkacak.

Oyun zaten duyurulmuştu. Tarihlerde zaten belliydi.
    Platformlar belli değildi ama.

• quote:

Platformlar belli değildi ama.

Platformlarda belliydi ama neyse.
  • şöyle underground 3 gibi bir oyun yapsalar ,grafikleri iyi, modifiyesi bol çok iyi olur ama nerde...
  • videoda 18 kasım diyor... yaklaşık 6.5 ay var...

umarım kaliteli bir arcade tarzı yarış oynu olur
  • Güzel olacağından şüphem yok , tek isteğim kokpit kamerası olsun(dedim ya kesin olmaz )
  • quote:

Orijinalden alıntı: highmetin

Güzel olacağından şüphem yok , tek isteğim kokpit kamerası olsun(dedim ya kesin olmaz )

Arcade oyunda kokpit kamerasının işi ne?

Çok çabuk oyun çıkarmalarının bize zarar değil yararı var. Güzel yaptıktan sonra hergün çıkarsalar ne olur.
  • UNderground tarzı olsun bizim olsun. :) Shift 2 yiyemedik bari onu yiyelim.
  • Sonunda sokaklara dönüyor, undercover'da ki gibi batırmazlar umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhans19

Öyle demeyin, arcade oyunlarda bile kokpit kamerası sürüş keyfini katlıyor.
  • hot pursuit(2010) grafikleri ile yapılan bir Underground2 tarzı oyun..çoğumuzun çok istediği bir şeydir sanırım. Keşke böyle bir oyun olsa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhans19

quote:

Orijinalden alıntı: highmetin

Güzel olacağından şüphem yok , tek isteğim kokpit kamerası olsun(dedim ya kesin olmaz )

Çok çabuk oyun çıkarmalarının bize zarar değil yararı var. Güzel yaptıktan sonra hergün çıkarsalar ne olur.

midnight club los angeles test drive unlimited 1-2 , tdu çok arcade olmasada

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.