Selam arkadaşlar. Benim PC'de Need For Speed yüklüydü ve normal çalışıyordu. Yalnız ben bilgisayarı LCD TV'ye bağlamak zorunda kaldım. HDMI kabloyla değil, normal sarı uçlu video kablosuyla. Diğer oyunlar çalışıyor, bu NFS çalışmıyor. Verdiği hata da standart "bir hata oluştu ve program çalışmayı durdurdu" hatası. XP moduna aldığımda da emulator hatası veriyor. Yönetici olarak çalıştırmayı denedim, yine olmadı. Oyunu ilk kez yüklemiştim ve oynamayı gerçekten istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Need For Speed'in ilk oyunu mu?
Onu belirtmeyi unutmuşum Shift
Oyunu "Safe Mod" da çalıştırmayı deneyin. Eğer açılmazsa aşağıdaki adımları uygulayın.
C:\Users\Kullanıcı Adınız\Documents\SHIFT 2 UNLEASHED\ içerisindeki graphicsconfig.xml dosyasını silip tekrar girmeyi deneyin. Şayet yine aynı hatayla karşılaşıyorsanız, oyunun en son patchini yaparak tekrar girmeyi deneyin.
quote:
Orijinalden alıntı: aQua~MaDooR`
Oyunu "Safe Mod" da çalıştırmayı deneyin. Eğer açılmazsa aşağıdaki adımları uygulayın.
C:\Users\Kullanıcı Adınız\Documents\SHIFT 2 UNLEASHED\ içerisindeki graphicsconfig.xml dosyasını silip tekrar girmeyi deneyin. Şayet yine aynı hatayla karşılaşıyorsanız, oyunun en son patchini yaparak tekrar girmeyi deneyin.
Teşekkür ederim dostum çalıştı dosyayı silince
Ne demek rica ederim, iyi oyunlar.
quote:
Orijinalden alıntı: aQua~MaDooR`
Ne demek rica ederim, iyi oyunlar.
Aku-A abimize saygılar banın acılmış abi hayırlı olsun bu arada tekrardan saygılar ortam FENA