Şimdi Ara

Need For Speed: Undercover inceleme videosu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
49.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • grant tursmomudur nedır dostum senle muhtap olanda kabahat sen varya gıt marıo oyna o oyun sımılasyon oyunudr gercek zamanlı bı oyun bıle deyıl nasıl olurda nfseyle kıyaslarsın arbanın kalkısı durus tam bır takoz yav senle muhtap olmuyorum nedersen de umrumda deyıl ılk ps1 le basladım ps2 ps3 bır ps3 kullanıcıyım tekkenınde hastasıyımdır bu arda 9 senedır tekken oynuyorum butun oyunları oynamıs bırı olarak bır oyunu gorup onun uzerıne yogunlasman gayet normal nfsnın nakadar ugrasılmıs bı oyun oldugunu hayal bıle edemssın gran trusmadan bahsedıyosun nfsdekı seneryo hangı oyunda var nfsye tek bır rakıp varsa oda yıne nfsdır oyundan anlamıyorsunuz konusuyrosunuz bosbos gurn turusmo kadar gercekcekcı oyun yok dıyolar o oyunda nasıl bır motor kullanılmıs bılmıyosunuz cok bastıce yapılmıs bısey arkaya ıkı tane dag koymuslar uf goruntulere bak dıyosun sızın gıbı kerızlerı kandırmak gercekten kolay gercek emek harcanan oyun varsa oda nfsdır en kotu serısı bıle grant trusma olsun grıd olsun mıd nıght clup olsun hepsıne bın basar zevk konusuna gelınce herkesın sevmesı sart deyıl nfs son oyunlarıyla benıde hayl kırıklıgına ugrattı ama onu hıcbır araba oyunu gecemez

• arkasımız bısey solemıs 3d tasarım hakkında cızım ısık ver vray ver felan demıs dostum madem ısıgı vermek cızımı yapmak kaplamayı yapmak okadar kolay o atmosverı vermek okadar kolay o nfsedekı bu sahneyı cızde gorelım sen bı arabayı bıle cızemssın cızssen bıle o rengı o dızaynı o kaplamyı asla vermessın
  • Bilmediğim şey hakkında yorum yapmam.Bende 3 boyut tasarımcıyım.eğer araba tasarımı için de bir şeyler öğrenmek istiyorsan şu siteye bi göz at.bilmemek ayıp değil.www.turkdesignstudio.com o zaman anlarsın tekken8 arkadaş... iyi eğlenceler...
  • Çok teşekkürler.
  • Benim bu oyuna verdiğim kişisel puanlarım şunlardı:
    Grafik: 6.0/10
    Ses: 7.0/10
    Oynanabilirlik: 4.5/10
    Genel: 5.8/10
    Aşağı yukarı bu incelemede verilen puanları hemen hemen tutturmuşum.

Bu arada bazı arkadaşlar Midnight Club diyerek bana şunu hatırlattılar da, Midnight Club: Los Angeles'ın video incelemesini yapacak mısınız?
  • sen bana msn adresını verde goster yaptıgın calısmalrı su sıteye goz at felan dıyerek olmaz araba tasrımı hakkında yuzlerce ders ızledım senın verdıgın sıtelere ıhtıyacım yok bılmesem zaten bole konusmam
  • Prostreetin arabaları carbon karışımı undergraund 2 gibi gündüz çekim karışımı bir oyun ben bitirdim ama polislerle kapışmaktan bıktım.
  • Gerçektende çok sıkıcı nfs artık saçmalamaya başladı eski seriler daha güzeldi
  • fren ( geri ) tuşunu kaldırdım. yerine nos u koydum :) kardeşim bile oynayabiliyor.çok kolay. Most Wanted bile undercover dan daha iyi diyebilirim.

oynamasanız hiç birşey kaybetmezsiniz.

Race Driver olarak GRID hala kral durumda bence !

dipnot : grid i beğenmeyen arkadaşların çoğu oynayamadığı için beğenmiyor :)
  • bu zevk ve renk meselesiben şahsen bu oyunu çok beğendim.Ben need for speed oyunlarından bir tek NFS PRO STREET'i beğenmemiştim nedeni ise:

1-Optimizsayon rezaletti
    2-Sanki araba değilde kamyon sürüyoruz oynanabilirlik 0

ama Undercover'da

1-Optimizsayon kötüydü sonra çıkan reloaded ile bu sorun çözüldü.imzamdaki sistemle 1024x768 medium-high arası 30-40 fps de rahat oynuyorum
    2-Araba fizikleri nfs pro streete görü çok çok iyi

eee görüldüğü üzere nfs Undercover'ı beğenmemem için bir sebep yok

• midnight clup la dan sonra bana undercover bebek oyunu gibi geldi midnightın zorluğuna alışık olduğumuzdan sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DEATH71

carbondan sonrası berbat

Kesinlikle
  • Arkadaş sen gel yarış piyasasını boş bıraktık diye oyun yap. Bu oyun gerçekten öyle olmuş bir kere Oyunda Drag ve drift yok bu gerçekten eylenceli idi. Ayrıca Pro street baya güzeldi ancak serbestlik yoktu yarıştan yarışa gitmek artık sarmıyor. Şehir içlerinde gezmek güzel. Ayrıca Neden bazı oyunlarda olan ve beğenilen şeyleri toplamıyorlar ve sunmuyorlar anlamıyorum. undercover gerçekten berbat. Aslında Berbat değil ama Zamansız çıkmış bir oyun. Undergraund zamanında çıkmış olsaydı görüntü kaitesine o zamana göre hayra kalırdık ancak şu anda talepler çok yükseldi. Hele birde grid gibi bir oyun çıkınca baya bir dikkat çekti
  • Most Wanted'tan sonra bozuldu seri
  • Pro street de berbattı. Buda...
  • NFS2'den sonra bozdular bence. En güzeli modifiye
  • nfs nin gelmiş geçmiş en kral oyunu most wandet tir
    gerisi traşa bağlar
  • o kadarda kötü deyil oyun ben zevkle oynadım tek beyenmedim nokta ki bu büyük bir eksi şehir çok sessiz kimse yok.dolu dolu bir şehir olsaydı epey bir süre oynanılacak türden.ve yarışlara tak diye başlamaktansa yarış öncesi hazırlıklar yapsak kızlar falan bizim arabaya hayranlıkla baksa :Dherkez yarış alanına toplanmış yarışçılar akrobosi hareketlerle bizi gaza getirse manyak Havaya girerdim daha heyecanlı olurdu yarış.Keşke bu dediklerimi nfs yapımcıları duysa :(((((((
  • N.F.S. serisi "NFS: Underground" 'dan sonra kendini bayaa bozdu...(NFS: Most Wanted hariç)
  • arkadaşlar ben de ps2 var güzelde kötü yönleri şunlar her yarışta güneş doğmak üzere oluyor ve oyunu 4 günde bitirdim çok kolay. birde 2 soru sorabalirmiyim bana 1-ps2 için bir nfs serisi önerebilirmisiniz. 2-bugatti ps2 de varmı varsa hangi yarışta açılıyor allah aşkına bilen cevaplasın
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.