Şimdi Ara

Need For Speed: Undercover inceleme videosu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
49.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık bir şey veremiyor nfs serisi ne yazık ki bu inatla ea yol alamaz, zor şu carbondaki ve bundaki arabalar most wanted da olsaydı most wanted en iyinin en iyisi olurdu most wanted la olay bitti ordan bayrağı şu arabaların çarpıştığı patlamalı çatlamalı oyun neydi o aldı bayrağı çok da iyi ilerliyor

ayrıca not: dh de oyun tanıtımı mı yapıyor yoksa gereksiz parçaların reklamını mı anlamadım bi oyun tanıtımı videosunda ayrıca videonun içine kasa mouse klavye vs gibi parçaların reklamını, videosunu koymaya ne gerek var
  • Arkadaşlar, banakalırsa bu oyun NFS Underground 1 den başarılı değil ki eksi oyun bundan daha kalteli grafiklere sahip :) NFS Hatpursit oyunundaki grafikler ve mekan ayrıntıları kesinlikle bu oyundan daha kaliteli bir seriydi. GRID oynadıktan sonra bu oyunu oynamak hiçte zevk vermiyor.
  • tunai... haklılar çünkü hangi sisteme göre oynadığını bilmen lazım..oyuna verilen notlarda sistem bileşenleri etkili oluyor...
    eski bi sistemle grafiğe 1 puan bile vermessin:)
  • inceleme için teşekkürler .
  • bir tane yarış oyunu yok adam gibi..(burnout hariç)bunu bekliyoduk geri tepti burnouta devam..umarım nfs artık el değiştirirde adam gibi seriler gelir..keşke undercoveri hiç çıkarmamış olsalardı..birde deli gibi reklam yapıyorlar ama neye yarar..batar bu oyun..dedi dersiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSafari -- 16 Ocak 2009; 11:17:45 >
  • NFS gibi bir seriden bu kadar kötü bir oyun beklemezdim. Seri düzelmiyor gittikçe kötüye gidiyor..
  • abi koca nfs serisi ne hale geldi EA Need for Speed ProStreet den sonra bir hayal kırıklığı daha ......
  • berbat olmuş oyun ya grafikler berbat hele arabanın kaputu parçalandıktan sonra motorun o berbat detaysız görünüşü çok komik
  • Most Wanteddan sonrası berbat oldu most wanted da süperdi ahh ahhhh yazık oldu nfs ye
  • Berbat bır oyun ınceleme yapmaya bıle degmez...
  • oyun berbat ötesi.. EA, nfs studiolarını kapattı diye biliyorum. dogrumu?
  • Carbon aynısı ben carbonda basat bulmuştum buda aynı şu görünüşüne bakarsak onun için almadım en iyi serisi yine most wanted derim 4 cü oynaya başaladım speed prostreet ise elimde patladı feleket
  • Bende beğenmedim ayrıca; 5.Bölümüde bir türlü geçemedim yav ..Direk kariyere girmeside çok kötü drift'te yok hiç beğenmedim Most Wanted'a devam..
  • Editör Erdinç Bey çok haklı. 6 puan bile fazla geldi bana.

Araba uçuyor yere konuyor, direksiyon bile kırıyor ne hayrettirki araba kaymıyor. Virajlardan dönüşler çok vasat. Grafiklerde berbat.

Tek beğendiğim bir arkadaşın polis diğeri hırsız o da çok önceleri vardı zaten.
  • Maalesef berbat bir oyun sırf Bugatti aşkına biraz kasayım diyorum ama 15 dakika sonra bayıyor Nfs bu oyunla tarihin karanlık sayfalarına gömüldü.Yeni kral Midnight Club
  • İnceleme için teşekkürler
  • bu devirde böyle oyun yapmakta zor iştir. tebrikler ea :)))
  • Çok iğrenç bir oyun.Güzelim seriyi ne hale getirdiler.EA
  • nfs serisi burda bitmiştir arkadaşlar. hayırlı olsun
  • carbondan sonrası berbat
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.