Şimdi Ara

Need For Speed: Undercover inceleme videosu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
49.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    NFS bozdu kendini.
  • düşüncelerimizi yansıtan güzel bir incele olmuş...

granturismo grafikleri + nfs motor sesleri + TDU oynanabilirliğini sunan bir oyun hayallerimizde kalacak sanırım...

olsun, biz böle bir oyun çıkma ihtimalini sevdik...
  • Bu kadarmı kötü bir oyun tasarlanır ya. Oyun içerisinde polislerle bilardo ve bowling oynuyoruz. polis barikatını yararak geçiyoruz. Ne onlara bişey oluyor nede bizim arabamıza. Polis arabaları bizi duvara sıkıştırıyor. Sanki köşe kapmaca oynuyoruz. Böyle bir oyun tasarlamak için çok mu uğraştılar çok merak ettim. Yolda giden arabalara çarpınca arabamızı duvara sıkıştırıyorlar. modifiye parçaları oldukça azalmış. oyun serileri bir gece bir gündüz. hava değişimi yapmamakla ısrar ediyor. Bir çok kişi mostwanted i övüyor ama kişisel olarak mostwanted undercoverden bile kötü. EA nin en iyi modifiye oyunu underground 2 olmuştu. her türlü mod parçası arada yağmurun yağması..... EA bundan sonra yapacağı modifiye oyunlarını underground2 üzerine geliştirmeli.
  • Pc de Bitirdim Bu oyunu
  • NFS Porsche Unleashed i tek geçerim en fazla keyif aldığım oyundu Haritası insanı dinlendiriyordu Normandiya felan. Bu oyunun grafikleri çok basit eski atmosferi vermiyor detaylar güzel ama ana grafik 5 para etmez para sıkıntısı gene yaşanıyor. Hırsız polis olayı baydı artık. 5gb oyun olmaz zaten buzamanda. 15gb lık ekran kartı katili HD oyunlar bekliyoruz. dx11 gelene kadarda bu imkansız galiba. Undercover ı yapan adamlar kovuldu zaten Fiyasko bir oyun.
  • NFS Underground 2 deki zevki henüz çıkan hiçbir yarış oyunundan alamadım, viraj alırken ki zevk bambaşka bilenler bilir bunu; forever NFS Undeground 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-veritas -- 16 Ocak 2009; 20:36:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Promity

NFS Porsche Unleashed i tek geçerim en fazla keyif aldığım oyundu Haritası insanı dinlendiriyordu Normandiya felan. Bu oyunun grafikleri çok basit eski atmosferi vermiyor detaylar güzel ama ana grafik 5 para etmez para sıkıntısı gene yaşanıyor. Hırsız polis olayı baydı artık. 5gb oyun olmaz zaten buzamanda. 15gb lık ekran kartı katili HD oyunlar bekliyoruz. dx11 gelene kadarda bu imkansız galiba. Undercover ı yapan adamlar kovuldu zaten Fiyasko bir oyun.

+1
    porsche unleashed'daki haritalar şuana kadarki en iyi nfs haritalarıydı kesinlikle.. o oyunda karşıma rakip almayıp güzel bir porsche alıp tek başıma geziniyordum sırf o güzel haritalar için
  • Evet Grafikler ve gerceklik 0 enderbeyin dedikleri 10 numara
  • nerde o most wanted zevki yaa !! git gide nfs serisinin içine etmeye başladilarr.. neden most wanted'i örnek alarak bi oyun üretmiyolar neden insanlarin heveslerini bi yerlerine tikiyolar anlamiyorum böle bi oyun mu olur be salaklar 2009 yilina girdik oyunda ne grafik var ne oynanabilirlik.. resmen sanki playstation 1 de oyun oynarmiş gibi saçma sapan grafikler fln.. arabanin dönüşleri ise hatirlayanlar bilir playstation one'da driver2 oyunu vardi, orda ki arabanin dönüşleri bile bu oyundakinden kat ve kat daha iyiydi. bu kadar saçma sapan bi oyunu neden üretirler yaa.. bide üzerinde çok çalişmişlar. ! ALLAH rizasi için çalimayin.. most wanted'in haritasini yenileyin bi daha piyasaya sürün gözünüzü sevim.. ALMASSAM EN ADİY ŞER..SİZ olim..!!! bune yaa.. bune abi bune... hayatimda en igrenç 3.üncü oyun oldu.. digeri nfs pro street bi digeride nfs carbon.. iyice saçmalamaya başladilar.. hala inanin bilgisayarimda most wanted var onu oynuyorum bazen böle açiyorum hala oynarken zevk aliyorum oyundan.. arabalar olsun.. sürüş zevki olsun.. polis takipleri olsun.......... Yazik yaa valla yazik.. insanlari salak yerine koymaktan başka bişiy degil bu oyun.. ben hayatimda bu kadar igrenç bi kaç tane oyun gördüm.. hepsi nfs serisi... ( most wanted hariç )

• quote:

Orjinalden alıntı: glazer

quote:

Orjinalden alıntı: Promity

NFS Porsche Unleashed i tek geçerim en fazla keyif aldığım oyundu Haritası insanı dinlendiriyordu Normandiya felan. Bu oyunun grafikleri çok basit eski atmosferi vermiyor detaylar güzel ama ana grafik 5 para etmez para sıkıntısı gene yaşanıyor. Hırsız polis olayı baydı artık. 5gb oyun olmaz zaten buzamanda. 15gb lık ekran kartı katili HD oyunlar bekliyoruz. dx11 gelene kadarda bu imkansız galiba. Undercover ı yapan adamlar kovuldu zaten Fiyasko bir oyun.

+1
    porsche unleashed'daki haritalar şuana kadarki en iyi nfs haritalarıydı kesinlikle.. o oyunda karşıma rakip almayıp güzel bir porsche alıp tek başıma geziniyordum sırf o güzel haritalar için

+100

Ahh ahh porsche. O saatlerce başından ayrılamadağım, yemek yerken bile ehliyetteki geçemediğim yerleri nasıl yaparım diye düşündüğüm.Oyun bitince yeniden karakter açıp oynadığım...
    Sanırım ondan sonra diğer firmalarda ford racing, alfa s.c.a.r ve mercedes gibi buna benzetmek istedikleri oyunlar yaptılar ama olmadı.Neydi o mobydick. monte carlo pistlerinde derece geliştirme turları 1 dakkanında altına inme çabaları.araçların gerçekçi yol tutuş olayları.
    o oyunu şimdiki grafiklere modifiye etsinler şole 10-15 tane de yeni pist.Bu undercover ucubesinden 1000 kat iyi bi oyun olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fright -- 16 Ocak 2009; 23:13:25 >

• Şimdiye kadar izlediğim en güzel oyun incelemelerinden biriydi.. Oyun hakkındaki yorumlar müthişti.. En beğendiğim kısım ise aşağı doğru giden grafik çizgisi hız kesmeden devam ediyor dediği yerdi.. NFS artık bitmiştir.. 6 puan bile fazla bu oyuna... inceleme çok iyidi PC'ne sağlık...
  • mustiki212 ustam kastettiğim video içinde ayrıca bi reklam gibi olmuş tamam olsun ona da razıyız, itiraz ettiğim durum mouse klavye ve kasa niye ? yaz işlemciyi yaz ramı yaz ne bileyim hdd hızını ver
  • Şehir güzel olmuş, hakkını yemiyelim. :) Adamlar bu oyunda şehre yoğunlaşmış herhalde. Sonrakinde fizik motoruna, sonrakinde oynanabilirliğe ve son olarakta grafiğe yoğunlaşırlar, bu da demektir ki 3 jenerasyon sonra adam gibi bir NFS bizi bekliyor. Şaka bir yana kar kaygısı güdülerek erken sürülmüş bir versiyon olmuş gerçekten. Tıpkı Vista gibi.
  • oyun kötü inceleme güzel
  • oyun gayet başarılı olmuş ...arkadaşların beklentisi niye bu kadar fazla anlayamıyorum(aslında biliyorum)..onlar 360 ı aşmış ps 3 ü aşmışlar..yeni nesil 2. konsalları beklesinler
  • arkadaşlar gerçekten bi kere oynanabilecek bir oyun ama daha fazlası kesinlikle hayır fizik motoru arkadaşın söylediği gib çok kötü üstelik bildiğim kadarıyla yeni bir fizik motoru bazen oluyo arabaların top gibi zıpladığını gördüm ağaçlarda tek bir hareket yok
  • İnceleme süper olmuş.Bide Oyun inceleme gibi olsaydı gerçekten süper olucak oyunu oynuyorum ama sanki işkence çekiyorum oyunu bitirip garanti silerim.
  • İnceleme için teşekkürler.
  • Çok kötü bir oyun bu gidişle Need For Spedd diye bişey kalmayacak.Torunlarımıza anlatıcaz artık"Bir zamanlar NFS diye bişey vardı...vs.".Bir an önce bu durumu düzeltmesi lazım NFS'nin. Most wanted gibi bir oyun çıkarması lazım.
  • harbi arabaları oyuncak gibi cocuk iken oynadığım oyunnlarımı hatırladım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.