Şimdi Ara

Need For Speed: Undercover inceleme videosu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
49.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Codemaster GRID ın yanında cokkötü duruyor
    nfs işi yokuşa sürmeye başladı
  • bu oyundan bi yol olmaz. grafik falan da yok ama pc kasıyo ne iş...
  • beş para etmez bi oyun bitirmek için harcadıgım zamana acıyorummm
  • quote:

Orjinalden alıntı: ss555

beş para etmez bi oyun bitirmek için harcadıgım zamana acıyorummm

Heheh hocam bende 18 .ci Levele geldim bıraktım ileryecek gibi degil çok sıkıcı yapmışlar.
    tek zevk kovalama Bölümlerinde gerisi boş...
  • 15 ci levelde bıraktım oyunu kafam atarsa başlarım yine kovalamalar güzel oluyor
  • Demek ki neymiş, most wanted'a devam. Gerçi grdi var ama nfs deyince most wanted gelecek akla.
  • nfs tarzinda baska oyun olmadigi elimizmahkum malesef pcde baska araba yarisi duymadim ben grid var nfsnin yanindan gecemez nfsnin en kotu hali bile gridi 5 e carpar 2yle bole sehir atmosferi yok oyunda hep formula gibi pistlerde yarisiyoz midnight clup iyi sayilir ama ondada nfs kadar dizayn oldugunu sanmiyorum nfs daha iyi bisey yapana kadar en iyisi bu bence mid night belki daha zevkli olabilir ama nfsdeki dizayn varmi o oyunda acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: tekken8

nfs tarzinda baska oyun olmadigi elimizmahkum malesef pcde baska araba yarisi duymadim ben grid var nfsnin yanindan gecemez nfsnin en kotu hali bile gridi 5 e carpar 2yle bole sehir atmosferi yok oyunda hep formula gibi pistlerde yarisiyoz midnight clup iyi sayilir ama ondada nfs kadar dizayn oldugunu sanmiyorum nfs daha iyi bisey yapana kadar en iyisi bu bence mid night belki daha zevkli olabilir ama nfsdeki dizayn varmi o oyunda acaba

Dizayn derken modifiyeyi mi kastettin hocam,eğer öyleyse sana şu kadar söyliyeyim direksiyondan koltuk döşemelerine kadar her şeyi değiştirebiliyorsun Midnight Club'da
  • quote:

nfs tarzinda baska oyun olmadigi elimizmahkum malesef pcde baska araba yarisi duymadim ben grid var nfsnin yanindan gecemez nfsnin en kotu hali bile gridi 5 e carpar 2yle bole sehir atmosferi yok oyunda hep formula gibi pistlerde yarisiyoz midnight clup iyi sayilir ama ondada nfs kadar dizayn oldugunu sanmiyorum nfs daha iyi bisey yapana kadar en iyisi bu bence mid night belki daha zevkli olabilir ama nfsdeki dizayn varmi o oyunda acaba

Nfs serilerinin hepsini oynamış çoğunu da bitirmiş(bitiremediklerim sıkıcı geldi) birisi olarak şunları söylemek isterim;
    Nfs serisinin iyi oyunları Porsche,Most wanted ve Pro street bana göre.Pro strret i beğenmeyen arkadaşlar sanırım tarzı farklı yaptığından beğenmedi ama satış rakamları 5 milyonu geçmiş bir oyun dünya çapında. Underground serilerini herkes çok sever bilirim ama nfs2 deki gibi gerçek dışı araba simule edilmiş.Ha arabalar gerçekte var ama sadece sesleri gerçek.Gaza bas uç. virajda az el freni kimse seni geçemez.nitroyu söylemiyorum bile.o zaman track mania daha çekici benim için gerçek dışı simüle edilmiş arabalar.değişik pistler.
    Ben grid fikrine katılmıyorum arkadaşın, grid prostreet e cevap olarak yapılmıştır codemaster'dan.Kullandığı grafik motoru 10 numaradır.amaç zaten o yarışta modifiye değil kariyer.gerçekteki yarış olayları iyi bir şekilde optimize edilmiş.oynamayan arkadaşlara tavsiye ederim.sponsor alıp para kazanabiliyorsunuz.Özellikle hasar olayı çok iyi yapılmış.yani öyle bas gaza duvarlara sürtünerek al virajı, bas nitroya uç yok.Varsa pilotajın geçersin.yoksa havanı alırsın.(tavsiyem direksiyonla oynanmasıdır yoksa basic bile aşırı zor gelir.)
    Son olarak, son zamanda çıkmış en iyi araba yarışı kesinlikle flatout2 dir.başından kolay kolay kalkamıyorsunuz...

• incelemeye değmeyecek bir oyun
  • ben gridi oynadim sevmedim kardesim zorlami yav nascar gibi oyun yav nfseyle uzaktan yakindan alaksi olmayan bi oyun cevre dizayni okadar basit yapilmiski ben 3d tasarimcisiyim basit bisey oldugu her halinden belli nfsdeki dizayn hicbir oyunda gormedim atmosferi yeter bikere gridde insani heyecanlandiricak bi olay yok nfsdeki cizimlere biraz dikkat etsen olayi anlarsin yillarin tecrubesi var bikere grid daha dunku oyun nfsenin tarihi yeter nfs son oyunlafiyla hayal kirikligi yaratiyor dogru ama nfsnin en kotu hali bile butun araba yarislarini ezer gecer
  • sunuda solim nfs kadar ugrasilmis bi araba yarisi yok gridde senaryo varmi adamlar oyun gercek film seneryosu hazirlamis
  • quote:

ben gridi oynadim sevmedim kardesim zorlami yav nascar gibi oyun yav nfseyle uzaktan yakindan alaksi olmayan bi oyun cevre dizayni okadar basit yapilmiski ben 3d tasarimcisiyim basit bisey oldugu her halinden belli nfsdeki dizayn hicbir oyunda gormedim atmosferi yeter bikere gridde insani heyecanlandiricak bi olay yok nfsdeki cizimlere biraz dikkat etsen olayi anlarsin yillarin tecrubesi var bikere grid daha dunku oyun nfsenin tarihi yeter nfs son oyunlafiyla hayal kirikligi yaratiyor dogru ama nfsnin en kotu hali bile butun araba yarislarini ezer gecer

quote:

sunuda solim nfs kadar ugrasilmis bi araba yarisi yok gridde senaryo varmi adamlar oyun gercek film seneryosu hazirlamis

Grand Tourismo nedir bilmiyorsun galiba hocam.Boşuna o oyun pc de yok.olsa nfs serisi nal toplar. Ha 3d tasarım yapmak da bu işi ii bilmenizi sağlamaz .Çünkü 3dmax da birşeyi olesine çiz vrey le güzel bi ışklandırma ayarı yap,we ardından bi render.veya cinema 4d yap veya blender veya solidworks.Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fright -- 19 Ocak 2009; 13:32:36 >

• Bende birşey ekliyeyim.Kimse hiçbir oyunu zorla oynamak zorunda değil zaten.Ama şahsen prostreet serisi devam ettirilse daha iyi olurdu.Türkiye hariç tabi.Türkiye de korsan yaygın olduğu için buranın pazarı nedir bilinmiyor ve oyunlar diğer ülkedeki satış rakamlarına göre yapılıyor.Bizim ülkede polis kovalamacasına hasta insanlar.Polislerinde altındaki arabalar maşallah.Lambordighini ile son gaz gidiyorum adam normal polis arabasıyla yetişiyor.(carbon) Akıllara zarar sürrealist bi oyun.Zaten biraz gerçekçilik yapalım dediler prostreette onu da biz beğenmedik.Damage faktörü ağır bastı.Tam gaz gidemiyorsun...
  • Bu oyun most wandet dan daha iyi degil kesinlikle.Ben yarıs oyunlarına nfs 2 se ile baslamıstım.Acıkcası sunu sölim nfs 2 se bile beni bu oyundan daha cok heycanlandırdı.EA insallah bir dahakine dogru düzgün bir yapım ortaya koyar.Ayrıca HAYALET sehir hic hosuma gitmiyor.Saygılarla
  • Ben nfs hot pursuitte aynı klavyeden iki kisi oynamayı. Sonuncu gelip çöp kamyonuyla dolasmayı Ve diğer yarısan için yolu kapamayı,Porsche unleashed da lisans almak için o müthiş kontrollerde 360 derecelik spin atmayı.Cote d azur da gezinmeyi.Ormanların içinden geçerkenki kuş seslerini.Adını hatırlamadığım haritada şelalenin akışını.ilk yarıstaki gemide yelkeni düzelten çalışanı..O doğa güzelliğini izlemeyi sevmiştim..Nfsu 1 de aaa modifiye var lan! demeyi..2 de nfsu1 in evrim geçirmişini ve most wantedda orjinalliği oynamayı sevdim.Ve şimdi Hep bu 5 oyunla kalıcak nfs serisi..Elimi bile sürmedim sürmem bundan sonrakilere.Tekelcilik keyif almaktan alıkoydu bizi artık. Yeni Kralı bekliyoruz 4 gözle..
  • juiced serisi bile bundan daha iyi.
  • kurma gereği bile duymadım. DIRT 2 nin çıkmasını bekliyorum sabırsızlıkla.
  • ESKİ NFS hot pursit bile buna bin basaar
  • 6 Puan Bile Cok
    Most Wanted Gibi Bir Efsane Bekliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.