Şimdi Ara

Need for Speed Underground, RTX Remix ile yepyeni bir oyun oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ayzer01 kullanıcısına yanıt

21 yıllık oyunu rtx ve disable fusion yapay zeka falan olmadan reshade ile modcular videodakinden çok daha iyi hale getiriyor

• Sanal Bellek S kullanıcısına yanıt

kesinlikle haklısın ben need for speed serisi demek istedim eksik yazmışım. test driver ta amiga 500 den beri bir efsane zaten

• BorckaArtvin kullanıcısına yanıt

Aynen nfs porsche un remasterını yapsalar 60 dolar bile gömerim, bence en iyi nfs oyunudur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sensaura kullanıcısına yanıt

Ses kartları elendi gitti geçen yıla kadar creative sound blaster zxr kullanıyordum w11 de çortladı. Flat monitörlere bayılırdım ilk LCD ye geçtiğimde 60 hz olayından kurtulana kadar katil olacaktım. Şu ilk 3 oyunu adam akıllı tekrar yapsalar çocukluğuma dönerim benim içinde Need for Speed III ün yeri başkadır.

• "meh" bir çalışma olmuş. Sanat yönetimi bütünselliğini kaybetmiş, derme çatma kaplamalarla amatör işi olduğu belli oluyor. Işıklandırma daha güzel ama kaplama modu yapmak herkesin harcı değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GenqhisKhaan89 kullanıcısına yanıt
    ben konuyu yanlış mı okuyorum zaten bunu gerçekleştiren modcu değil mi? EA mı yapmış bunu?
    "RTX Remix temelli modun yapımına bu yılın başlarında alessandro893 tarafından başlanmıştı."

• sensaura kullanıcısına yanıt

NFS II için de mod lazım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.