Şimdi Ara

need for spped takılı kaldım :( YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bütün yarışları geçtim hiç bişey kalmadı dünya haritasındaki tamamlanmamışlarıda tamamladım yok yine bişey yıldız yükseltecem param yok offffff ne yapmam lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sprachen_ -- 19 Ekim 2005, 22:13:49 >

• biri yardım etsinnnnnnnnn lütfennn
  • kardeş bu konu ile ilgili bir sürü topik açıldı keşke aramayı kullansaydın neyse yıldız puanını arttırabildiğin kadar arttır arabaya aksesuar faklan ekleyip yap oda olmuyorsa world mapa gir not complated olan yolların hepsini bitir ordan girince para kazanamassın ama yarışı restart yap ozaman veriyordu galiba kolay gelsin
  • yokmu yardım edecek
  • ARKADAŞLAR HERKEESS BİTİRDİM ETTİM DİYOR YAWW Bİ BİTİREN ARKADAŞ SÖYLESİN Bİ YARDIM ETSİN.. BURADA BULUNMA AMACIMIZ NEDİR BİZİM.BİLMEYENE SÖYLEMEK.YARDIMCI OLANLARA TŞKLER
  • valla şehirde arabalar varsa onlarla kapış para kazan yıldızı arttır
  • quote:

Orjinalden alıntı: sprachen_

bütün yarışları geçtim hiç bişey kalmadı dünya haritasındaki tamamlanmamışlarıda tamamladım yok yine bişey yıldız yükseltecem param yok offffff ne yapmam lazım

Bütün yarışları geçememişsin, eğer world map'teki yarışları da komple tamamladıysan, şehirde ufak bir gezi seni bekliyor. Dikkatlice sokakları dolay etrafta kuytu yerlerde gözünden kaçan yarışları göreceksin. Hepsini tamamladığında bir video girecek ve son bölüm açılacak. Bu arada upgrade'lerin hepsini yap, sakın ben yukarı açılan kapı istemiyorum falan gibi düşünme en son olanlara kadar bütün upgrade şekillerini yap, bu şekilde magazine için special event'ler de açılıyor. Kolay gelsin...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • world map a gir orada bir sürü yarış var onları yap para kazanacaksın ama yapman gereken yarışa başladıktan sonra tekrar restart yapman yoksa para vermiyor. restart yapmayı unutma. buradan kazandığın para ile de yıldızı arttır ne var ne yok al yapıştır boya... güzel olmasa bile bunu yapmak şart bölüm açılınca satarsın yine yakışmayanları...
  • gezmedik, girmedik çıkmadık delik kalmadı ama saklı gizli bir yarış kalmış değil. wold map deki bütün yarışlarıda tamamladım ayrıca tamamlanmış yarışları tekrar yapıyorum restart ediyorum parada vermiyor yıldız artırmaya hiç param yok :(
  • O zaman sokaktaki adamlarla kağışıp, para edin ve bütün upgrade'leri yap. Göreceksin, bir tane special event açılacak. Onu yaptıktan sonra, diğer şehre geçeceksin.
  • sokaklarda kapışacak adam madam kalmadı hepsi kayboldu
  • heyy hiç uğraşma bana özel at sana full açılmış save göndereyim
  • o şekil istemiyorum ne anlamı kalıyor ki onun kendin bitirmedikten sonra öyle istemiş olsam internette heryerde var bitirilmiş dosyalar
  • yaw buraya bi yardım. worlmap nerededir biz başka bi oyundanmı bahsediyoruz..
    bende oynayamıyorum..para mara yok..şehirde yarışıyorum.! işaretlerinden para topluyorum ama bi türlü normal bi zeminde 5 kişi mesela yarışamıyorum.. başka parkurlar yokmu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.