Şimdi Ara

neeon ve neeon2 farkı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • zen neeon 512liği neeon diye geçiyo 1ve2 gblıkları neeon2 diyemi geçiyo ya??
    nediir fark??
    neeon2 yi kimsae tawsye etmiyo neden??

• neeon larda oled ekran var, hafızaları 512-1-2 diye gidiyor. Fark ekranda , neeon2 'de renkli ekran mevcut ve daha büyük ekran var.Hafızaları da 1-2-4GB şeklinde .

esas fark ekranda, neeon2 ,neeon'un güncellenmiş versiyonu.kimsenin tavsiye etmemesi anca pahalı olana verilecek parayla daha iyi bişey alınabileceğindendir.sende neeon var sanırım,değiştirmiyceksin de kullan gitsin , ne önemi var
  • neeon2 video oynatıo
  • belki değiştircem
    yani neeon kullananlardan bi cvp istiyorum neeon2 özellikle
    cowon kullanan adam nerden bilsin neeonu??
  • neeon 2lerde sorun çıko die duydum tabi üretim serisine göre değişirama.sen bilirsin yine.ben creative kullandım daha önce.neeonun sesi güzeldir diye düşünüorm.

• bende neeon 512lik war ama birisi için baktım 1 gblığından.bende duydum sorun çıktığınıda doğrumudur diye merak ettim aslında neeon muhteşem bişi ama sorun warmış çok kötü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satılık iriver clix 2 8GB.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kullanıpta sorun bulamyanlarrda var ama..alcaksan al zaten sorun çıkarsa 10 gün içinde değiştirebilir..aslına bakarsan çok kral duruyo insanın öpesi falan gelio ama bende zaten cowon d2 almaya karar verdim neyse biras daa araştır hemen karar verme istersen..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.