Merhaba bu bir kac aydir nefes darlığı var ve gariptir ki oturduğum zaman oluyor yürüyünce gidiyor.Sicakta daha fazla oluyor.Bir tavsiye var mi ilac vb gibi ? teşekkürler
Anksiyete dostum. Psikolojik bişey üzerinde durma geçer.
Son durum ne? Doktora gittiniz mi?
GenelKültürAbidesi
kullanıcısına yanıt
Hala devam ediyor.Biraz daha hafifledi.Kalbimde hafif mitral kapak yetmezliği çıktı doktor çok önemli değil dedi.Toplumun %60 da bulunuyormuş.Akciger filmini vakalar azaldığında gidicem tekrardan.
İsobil55İ
kullanıcısına yanıt
Benimde vardı. Gittim taşikardi var dedi. Şimdi ilaç kullanıyorum ama içim rahat değil hala. Gidip diğer testleri de olucam.
Evet bende de taşikardi var
Büyük ihtimalle tasikardiden dolayidir nefes darligimiz
İsobil55İ
kullanıcısına yanıt
Siz ilaç kullanıyo musunuz?
GenelKültürAbidesi
kullanıcısına yanıt
Yok ilaç kullanmiyorum.İki gün önce doktor dideral yazdi kullandim baya bir yarari oldu aslinda ama ilaca bagimli olmak istemiyorum.Nabzi normal yerlerine cekti.Siz kullaniyor musunuz?
İsobil55İ
kullanıcısına yanıt
Bana beloc zok 50 mg diye bir ilaç verdi. Eczacı günde 1 tane aç karnına yazmış. Doktor çarpıntı olduğunda kullanırsın dedi. Dün başladım. Çarpıntı geçene kadar içicem.
GenelKültürAbidesi
kullanıcısına yanıt
Doktor daha iyi bilir ama nabzinin cok yukseklere çıkmıyorsa yarim tablet almanizi öneririm.Doktorda bana tok karnina 1 tane almami söyledi 1 tane içtikten sonra nabzim 45 lere kadar düştü.
İsobil55İ
kullanıcısına yanıt
Benim herhangi bir düşme olmadı. Yine aynı ne yazıkki
GenelKültürAbidesi
kullanıcısına yanıt
Bazı ilaçların tesir etme süresi 1 haftayı buluyor.Nabzininiz ortalama kaç bu arada?
İsobil55İ
kullanıcısına yanıt
130 civarlarında
GenelKültürAbidesi
kullanıcısına yanıt
Benimde o civarlarda stres falandan uzak durun zamanla daha çok azaliyor 4 aydir uğraşıyorum bu hastalikla.
İsobil55İ
kullanıcısına yanıt
Hocam okul çok stres yapıyo bende. Bu sabah iyiydim ancak ani bir hüzün çöktü. Kalbim yerinden çıkıcak gibiydi
GenelKültürAbidesi
kullanıcısına yanıt
Dediğim gibi stresten uzak dur kalbininde birsey yoksa endise etmene gerek yok.Kan tahlili vermeni tavsiye ederim.B12 ve demirine baktir.Benin b12 ve demir düşüklüğü vardi onlarda çarpıntı yapıyor.Solgar b12 ve demir aldım nabzimda baya düşme oldu.
İsobil55İ
kullanıcısına yanıt
Doktor istedi kan tahlilini. Demir eksikliği ve iyi kolestrol düşük çıktı. İlaç kullanıyorum şu anda.
GenelKültürAbidesi
kullanıcısına yanıt
Demiri kullandıktan sonra geçer büyük ihtimalle.Tekrardan geçmiş olsun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme