Şimdi Ara

Karın Ağrısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3-4 gün önce gece başlayan karın ağrım için acile gittik ve kan tahlili yaptırdık sanırım enfeksiyon vardı biraz onun dışında doktorumuz spasmomen isminde bir ilaç yazdı hala kullanıyorum.Fakat bir iki gün normaldi dün vişne suyu (hazır) içmiştim ve yemekte biraz yağlı bir mönü vardı ve sabah 4.00 civarlarında karın ağrısı ile uyandım.Okula gitmedim dinlendim geçti sayılır.Aile hekimine gittik doktor yiyeceklerime de (yağlı yiyeceklerden uzak durmamı söyledi) yorum yaptı.Fakat asıl nedeni nedir bu ağrının acaba ilk ağrıdığı gün normalden farklı olarak cips ve kola tüketmiştim dün de yağlı bir mönü ve hazır meyve suyu tükettim.Acaba bu gıdalardan dolayı mı karnım ağrıyor yoksa ciddi bir şey var mıdır?

• Yediğiniz maddelerden olabilir ki zaten yağlı ve abur cubur yemişsiniz. Yeme alışkanlığınızı değiştirin daha hafif ve yağsız maddelerden uzak durun aslında doktorda demiş size ama siz yine vazgeçmiyorsunuz eğer vazgeçemzseniz başka tür hastalıklara göz göre göre davetiye çıkartırsınız.

Vişne suyu ekşidir bu da mideye zarar verir ve karın ağrısı çekenler böyle mide asidini artırırıcı yiyeceklerden ve içeceklerden uzak durmalı kola , meyve suları yağlı maddeler gibi..

Normalde yiyeceklerden kaynaklanan(fazla ve sanırım zorlamışsınız mideyi) bir karın ağrısı ...Bu size bir mide tarafından bir uyarı halen aynı şekilde yemeye devam ederseniz reflüye veya gasrite davetiye çıkartırsınız veya başka hastalıklara...

Beslenmeye daha dikkat edin kilo probleminiz varsa azaltmaya çalışın. Abur cuburdan uzak durun..

Eğer aklınızda şüphe varsa veya kaldıysa şüpheleri ortadan kaldırmak için:

Dahiliye uzmanına görünün. Acile veya aile doktorunuza değil dahiliyeye gidin(iç hastalıkları uzmanına başvurun)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quard -- 24 Şubat 2011; 15:22:50 >

• Çok teşekkür ederim kilo problemim yok 1.93 boyunda 74 kg'ım.Midemi yormamaya çalışıp beslenmeme şeklime özen gösterirsem geçer diyorsunuz yani?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sürekli Göğüs Ağrısı
    3 yıl önce açıldı
    Karın Ağrısı
    9 yıl önce açıldı
    Karın kası
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.