Şimdi Ara

Sol Karın Boşluğumdaki Ağrı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2-3 gündür gülerken veya kendimi sıkarken sol karın boşluğuma bi ağrı giriyor, darbe falan geldiğini hatırlamıyorum önemli bi şey var mıdır acep

• Dalagindir buyuk ihtimalle. Son zamanlarda hasta olduysan yada hasta olmak uzereysen normaldir.

Dalagin cok buyuduyse alinmasi gerekebilir. Oleceksin gibi agriyorsa patlamisda olabilir ama sanmiyorum. 1 hafta falan daha dikkatli ol gecer bence olmadi doktora gorunursun. Cok fazla fiziksel aktivitede bulunmamaya calis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böbrek taşı olabilir. Bir doktora görün.

• quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

Dalagindir buyuk ihtimalle. Son zamanlarda hasta olduysan yada hasta olmak uzereysen normaldir.

Dalagin cok buyuduyse alinmasi gerekebilir. Oleceksin gibi agriyorsa patlamisda olabilir ama sanmiyorum. 1 hafta falan daha dikkatli ol gecer bence olmadi doktora gorunursun. Cok fazla fiziksel aktivitede bulunmamaya calis.

Hasta olma aşamasındaydım ucundan döndüm, öldürücü bi ağrı değil hafif. Spor yapıyorum ama bazı maçlarda dalağım şişiyor ölücek gibi oluyorum, daha önce çok nadiren oluyodu şimdi sıklıkla oluyor Kondisyondan mıdır acaba
  • Telaşlandırmak istemem ama apandisit olmasın?

• quote:

Orijinalden alıntı: CagBaBa

Telaşlandırmak istemem ama apandisit olmasın?

arkadaşım 1 ay önce apandisit ameliyatı oldu ona sorayım bi aynısı olmuş mu
  • Bobrek tasi olsa cok kotu agrir ve mide bulantisi olur. Apandisit olsa sag tarafina dogru olur keza dayanamazsin cok kotu agrir.

Aynisi banada olmustu 1 hafta falan agriyip agriyip gecmisti. Sol karin boslugunda zaten miden, pankreasin ve dalagin var. Eger vucudunda bir enfeksiyon olmussa dalakta agri yapabilir cunku akyuvarlar dalakta toplanirlar. Elinle bastirdiginda bir sislik bile hissedebilirsin. Dikkat et cok sistiyse bastirip patlatma ama

Bana kalirsa endiselenilecek birsey yok ama sen bilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Testiste ve Kasıkta ağrı
    15 yıl önce açıldı
    Sürekli Göğüs Ağrısı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

quote:

Orijinalden alıntı: CagBaBa

Telaşlandırmak istemem ama apandisit olmasın?

arkadaşım 1 ay önce apandisit ameliyatı oldu ona sorayım bi aynısı olmuş mu

Büyük ihtimalle değildir ama riske atmamak lazım

• quote:

Bobrek tasi olsa cok kotu agrir ve mide bulantisi olur. Apandisit olsa sag tarafina dogru olur keza dayanamazsin cok kotu agrir.

Aynisi banada olmustu 1 hafta falan agriyip agriyip gecmisti. Sol karin boslugunda zaten miden, pankreasin ve dalagin var. Eger vucudunda bir enfeksiyon olmussa dalakta agri yapabilir cunku akyuvarlar dalakta toplanirlar. Elinle bastirdiginda bir sislik bile hissedebilirsin. Dikkat et cok sistiyse bastirip patlatma ama

Bana kalirsa endiselenilecek birsey yok ama sen bilirsin.

evet bi şişiklik var sağ tarafa göre ? ne zaman geçer doktora gideyim mi ? bi de maçlarda dalağım çok şişiyor önceden hiç olmuyordu bu nasıl geçer ?

• 1 haftaya falan gecer heralde. Eger dalagin inanilmaz buyuduyse patlama riski var ama daha fazla agrirdi heralde diye dusunuyorum. Dedigim gibi istersen git doktora ama ben senin yerinde olsam 2-3 gun daha beklerdim hic degilse.

Cok kostuktan sonra falan olan dalak agrimasi vücudun aldigi oksijenle falan ilgiliydi harirlamiyorum simdi. Hatta aslinda dalak sismesi de degil olay cok kostuktan sonra olan ama dilimizde oyle soyleniyor. Burnundan nefes alip agzindan vermek yardimci olabilir. Fiziksel aktiviteden hemen once su ve yemek yememek de onemli. Zamanla gecer ama bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uAslAnkara -- 8 Ocak 2015; 18:06:04 >
  • quote:

1 haftaya falan gecer heralde. Eger dalagin inanilmaz buyuduyse patlama riski var ama daha fazla agrirdi heralde diye dusunuyorum. Dedigim gibi istersen git doktora ama ben senin yerinde olsam 2-3 gun daha beklerdim hic degilse.

Cok kostuktan sonra falan olan dalak agrimasi vücudun aldigi oksijenle falan ilgiliydi harirlamiyorum simdi. Hatta aslinda dalak sismesi de degil olay cok kostuktan sonra olan ama dilimizde oyle soyleniyor. Burnundan nefes alip agzindan vermek yardimci olabilir. Fiziksel aktiviteden hemen once su ve yemek yememek de onemli. Zamanla gecer ama bence.

teşekkürler hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.