Şimdi Ara

nefes darlması ve kalp atışı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akadaşlar merhaba 6 yıldan beri nefes darlıgı problemim var. yatarken,otururken yürüken ayaklarımda uyuşma bile oluyor. sadece derin nefes alabilirsem yada esnersem oksijen aldıgımı hissedebiliyorum. bunun dışında hep tıkanık gibiyim. derin nefes aldıgımda ensemden ateş yukarı çıkıyor gibi hissediyorum. ama nefes alabildiğimde gözlerim hemen canlanıyor. uyku problemimde var sabah 6 oldumu ayaklarımı sallamaya başlıyorum boğulma hissi ile uyanıyorum hep yorgunum son 5 senedir sabah zinde uyandıgımı hatırlamıyorum. haftada en az 4 kere 8 km yürüyüş yapıyordum. son 3 senedir biraz yürüdümmü vücudumda keçeleşme,uyuşma,nefes kuruması oluyor. sigara kullanmıyorum,alkol yok.
    -Doktorlara gittim midemde reflü var dedi . yanma oluyor ama reflü 2 senedir var bu sorun 6-7 seneden ber.
    -kalp doktoru 1/6 sulfing var ama sorun olmadıgını nefes darlıgı yapmayacağını söyledi insanların büyük kısmında varmış
    -akciğerlerdede sorun bulunamadı ama bende sürekli bir balgam sorunu var hırıltı falan yok.

acaba bu duruma sebep ne olabilir kullanmadıgım bitkisel ilaç,topladıgım ot kalmadı. bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim sevgiler.

• Aynı şekilde nefes daralması bende de var. Özellikle gece yattığımda, aldığım nefesin yetmediğini hissediyorum. Bazen sabah kalktığımda da aynı hisle uyanıyorum. Gün içinde bir sorun yok . Koştuğum zaman merdiven çıkarken vs bu sorunla karşılaşmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornapsen

Aynı şekilde nefes daralması bende de var. Özellikle gece yattığımda, aldığım nefesin yetmediğini hissediyorum. Bazen sabah kalktığımda da aynı hisle uyanıyorum. Gün içinde bir sorun yok . Koştuğum zaman merdiven çıkarken vs bu sorunla karşılaşmıyorum.

bendede ilk başta gün içinde yada spor yaparken belirti yoktu sadece yatarken yada oturuken oluyordu şimdi her dakika her kalp atışı ve nefesimi verdiğimde boğulma hissi hemen ardından kalp atma hissi falan. oluyor. psikolojij değil en mutlu günümde bile aynı şekil devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goro1982 -- 10 Temmuz 2013; 13:05:03 >
  • Tabi direk olarak insanın aklına akciğer veya kalp ile ilgili bir sorun geliyor. Ben de kontrole gideceğim yakında. Aynı şekilde psikolojik bir durum veya stresten dolayı oluyordur diye düşünmüştüm bugüne kadar. Çünkü gerekten stres altındayım. Ama şimdi sizde de ilk başlardaki benzer durumun daha da ilerlemesi kafamda soru işaretleri oluşturdu açıkçası. Bence siz de tekrar başka bir doktorla görüşün. Ciddi bir rahatsızlık olmasa bile bir iki basit ilaçla bu durum ortadan kaldırılabilir.
  • askerdede bu şikayetler için gittim göğüs uzmanı akciğerle ilgili değil kardiyolojiye bir görün dedi ultrason ile kalp incelendi hiç birşey çıkmadı, sağlıgıma dikkat eden biriyim asla siyah çay içmem genelde yeşil çay içerim.
  • Yaşadığımız şehrin hava kirliliği başlıca sebep bence. Herkes aynı sorunu yaşıyor ama kimse hissetmiyor belkide. Yaylaya çıkıp bi kaç gün geçirmeyi denediniz mi? Ayrıca astım-allerji gibi sıkıntılarınız var mı?
  • yaşadığım yer rakım 1200 suları doğal astım koah,alerjim yok.
    @hug
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.