Garip gelebilir ama beni gerçekten derinden etkiledi. Nasıl yıllarca bu şerefsizlere göz yumduk , ha nasıl ?! Nasıl göz yumduk vatan evlatlarının şehit olmasına ? Nasıl göz yumduk açılım adı altında entrikalara ? Askerimizin kafasına sıkan piçin nasıl ümüğünü sıkamadık ?
Uyuyoruz, ölüyoruz.
Uyursan, ölürsün...
Neyse gidip elimi yüzümü yıkayayım. PKK hakkındaki gerçekleri öğrenmek ve kaliteli film izlemek isteyenler bir şekilde izlesin bence.Sağlıcakla kalın.
normaldir bende ağladım sinemadan çıktım çoğu kişi de göz yaşlarını silmeye çalışıodu...
Dogru soze ne denir..
quote:
Orijinalden alıntı: cduman
Dogru soze ne denir..
quote:
Orijinalden alıntı: fantomas
Alıntıları Göster
Görüntüler herkesi rahatsız etti sinemada, herkes nefretle doldu karakol baskını sahnelerinde. Hatta yanımda bir taş otruruyordu sesli şekilde "o.... çocukları" dedi yani o bile sinirlendi baya. Film yabancı dillere çevrilsin ve neler çekildiğini dünya anlasın artık.
quote:
Orijinalden alıntı: iWoz
Görüntüler herkesi rahatsız etti sinemada, herkes nefretle doldu karakol baskını sahnelerinde. Hatta yanımda bir taş otruruyordu sesli şekilde "o.... çocukları" dedi yani o bile sinirlendi baya. Film yabancı dillere çevrilsin ve neler çekildiğini dünya anlasın artık.
az bile demis ...
quote:
Orijinalden alıntı: Bluedevil86
quote:
az bile demis ...
Alıntıları Göster
İstanbula gelmek istiyor bu pkk lilar gosteri yapıcaklarmıs bende gidicem eğlenmek icin kafalarını taşla ezicem.
quote:
Orijinalden alıntı: Bluedevil86
quote:
az bile demis ...
Alıntıları Göster
Filmin sonu beni baya sinir etti.
Orda yaralı yerde yatan pkklı kekoyu gebertmedi bizim asker.Buda ne demek?
Bize kurşun sıkan adamı öldürmeyeceğizde kimi öldüreceğiz?Ne olursa olsun o askerin yerde yatan iti öldürmesi lazımdı.Zaten gerçekte öyle bir olay yaşanmaz.
Pkklı öyle esir düşecek ve bizim Türk askeri onu öldürmeyecek ha?Kafasını keser orda o kekonun bırak öldürmeyi.
Ulan askerimize saldıran pkklıyı da öldürmeyeceksek bitmişiz biz.
İnsanlık insan olana yapılır,dağdaki hayvanlara değil.
quote:
Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı
Bize kurşun sıkan adamı öldürmeyeceğizde kimi öldüreceğiz?Ne olursa olsun o askerin yerde yatan iti öldürmesi lazımdı.Zaten gerçekte öyle bir olay yaşanmaz.
Pkklı öyle esir düşecek ve bizim Türk askeri onu öldürmeyecek ha?Kafasını keser orda o kekonun bırak öldürmeyi.
Kaç sene önceydi hatırlamıyorum ama gerçekte yaşanmaz dediğin yaşanmıştı. Televizyona çıkmıştı askerlerimiz korkma bir şey yapmıcaz falan diyordu hatta
quote:
Orijinalden alıntı: 46
quote:
Kaç sene önceydi hatırlamıyorum ama gerçekte yaşanmaz dediğin yaşanmıştı. Televizyona çıkmıştı askerlerimiz korkma bir şey yapmıcaz falan diyordu hatta
Alıntıları Göster
@Asil Türk Kanı,
Sana dolaylı yoldan katılıyorum.Terör örgütüyle alakası olmayan Kürtleri incitmemek amacıyla bu sahneden kaçınılmış diye düşünüyorum.Çünkü Egelinin kafasının yarılması ve ölüm öncesi psikopatlaşması, terörist kadının tedavisi sırasında insanın midesini saniyede kaldıracak kanlı sahneler koyulmuş.
Ayrı bir şey söylemek istiyorum.Bence yönetmen Atatürk büstünün yerine konulması anında filmi bitirseydi insanlarda şok etkisi yaratacaktı.Ancak son türkü söyleme sahnesi insanları dehşetten çekip koparttı, hatta arka taraf el çırpmaya, eşlik etmeye başladı hafif hafif.
quote:
@Asil Türk Kanı,
Sana dolaylı yoldan katılıyorum.Terör örgütüyle alakası olmayan Kürtleri incitmemek amacıyla bu sahneden kaçınılmış diye düşünüyorum.Çünkü Egelinin kafasının yarılması ve ölüm öncesi psikopatlaşması, terörist kadının tedavisi sırasında insanın midesini saniyede kaldıracak kanlı sahneler koyulmuş.
Ayrı bir şey söylemek istiyorum.Bence yönetmen Atatürk büstünün yerine konulması anında filmi bitirseydi insanlarda şok etkisi yaratacaktı.Ancak son türkü söyleme sahnesi insanları dehşetten çekip koparttı, hatta arka taraf el çırpmaya, eşlik etmeye başladı hafif hafif.
Alıntıları Göster
Orada verilen mesaj: 'biz, sizler gibi katil değiliz' dir. Kürt meselesine bağlamayın olayı.
quote:
Ne olursa olsun, kim olursa olsun, göz göze geldiğinde o kişiyi ancak vicdansız birisi vurabilirdi. Bir insanı öldürmek kolay mı zannediyorsun ? Pardon sen kesin vururdun değil mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: Ibrekka
Orada verilen mesaj: 'biz, sizler gibi katil değiliz' dir. Kürt meselesine bağlamayın olayı.
Alıntıları Göster
İmzamda bulunan replik bitirdi olayı...
quote:
Alıntıları Göster
Alakalı değil diyorsun.
Yapımcılar iki yıldır uğraşıyorduk zaten bilerek açılım şeysine çıkartmadık diyorlar ama taşı gediğine koydular bence.
Hunharca askerlerimizi katleden teröristleri filmi izleyenler gördü. Bunlar dağdan indi mi de serbest kalıyor. Bence son derece alakalı Kürt meselesiyle.
quote:
Orijinalden alıntı: ExFactoR
doktor ........ ........ senin
ben de senin ...... ..........
quote:
Orijinalden alıntı: Jabba The Hutt
quote:
Alıntıları Göster
Bu filmde o yüzbaşının yerine bi astsubayın olması gerekiyo bi de çıkmış astsubayım uyursan ölürsün diyo artist, kaç tane yüzbaşı operasyona çıkıyo biliyomusunuz çok büyük olmadığı sürece operasyonları tv den izliyolar artistlik oldumu konuşmak oldumu hemen televizyonda subaylar o konuşan emekli generallerin çoğu dağa bile çıkmamıştır kalıbımı basarım böyle filmlerle gaza gelipte çok iyi güzel falan fişmekan demeye devam edin film izleyeceğinize biraz kitap okuyun da analiz yapın burada gırgır şamata maşallah bilgisayar başında herkez forumlarda tühh tühh şehit var vahh vahh açılım var bumu sizin olayınız.VATAN TOPRAĞI KUTSALDIR KADERİNE TERKEDİLEMEZ...ülke kurtarılacak ve bu sefer herkes bu kurtuluştan bedeva yararlanamıyacak kurtaranlar yönetecek devleti, özgür Türkiye Cumhuriyetinde yaşamak isteyen otlar,bananeciler,adam sendeciler,izleyenler,seyredenler nefes vergisi verecek,aldığı her nefesin vergisini işte NEFES bu olacak ve siz parayla alacaksınız nefesi,anlaşıldımı....
quote:
Orijinalden alıntı: To die
quote:
yok tam tersi
Komutan ....... ......... senin
Bende senin ........... .............
quote:
Orijinalden alıntı: satukbugra
quote:
Orijinalden alıntı: To die
quote:
yok tam tersi
Komutan ....... ......... senin
Bende senin ........... .............
Alıntıları Göster
BAZI GERÇEKLERİ GÖRMEK İÇİN İLLE FİLM Mİ İZLEMEK LAZIM... YILLARDIR AVAZIMIZ ÇIKTIĞI KADAR BAĞIRIYORUZ, NİYE DUYMADINIZ...? EN GEÇ 2050 YILINA KADAR GÜNEYDOĞU TOPRAKLARIMIZDA ABD İKİNCİ İSRAİL OLARAK KÜRDİSTANI KURACAK... HADİ BUNUDA DUYMAYIN YADA DUYMAZDAN GELİN... GERÇEĞİ YİNE BİR GÜN BİR FİLMDEN ÖĞRENİR, UYANIRSINIZ...
quote:
Orijinalden alıntı: messire
BAZI GERÇEKLERİ GÖRMEK İÇİN İLLE FİLM Mİ İZLEMEK LAZIM... YILLARDIR AVAZIMIZ ÇIKTIĞI KADAR BAĞIRIYORUZ, NİYE DUYMADINIZ...? EN GEÇ 2050 YILINA KADAR GÜNEYDOĞU TOPRAKLARIMIZDA ABD İKİNCİ İSRAİL OLARAK KÜRDİSTANI KURACAK... HADİ BUNUDA DUYMAYIN YADA DUYMAZDAN GELİN... GERÇEĞİ YİNE BİR GÜN BİR FİLMDEN ÖĞRENİR, UYANIRSINIZ...