06 yaşında : Babam herşeyi biliyor. 10 yaşında : Babam çok şeyi biliyor. 15 yaşında : Ben de babam kadar biliyorum. 20 yaşında : Şu muhakkak ki; babamın öyle pek fazla bir şey bildiği yok. 30 yaşında : Bir kere de babamın fikrini sorsam fena olmayacak. 40 yaşında : Ne de olsa, babam bazı şeyleri biliyor. 50 yaşında : Babam her şeyi biliyor. 60 yaşında : Ah, babam hayatta olsaydı da kendisine danışabilseydim.
(Bu yazıyı belki çok görmüş,okumuşsunuzdur ama hoşuma gittiği için ekledim,Konuyla alakalı mı alakasız mı, düşünmeyin orasını)
çok güzel bir yazı eline sağlık
ne olursa olsun atanızın kıymetını bilin ve halinize şükredin ne analar babalar var bizim gibi insanlar evinde baktıgı hayvanı sokaga bırakmaya kıyamazken onlar kendi canından kanından yaptıgı yavrusunu bi kenara atıyor eminimki baban senin üzerindeki otoritesini kaybetme korkusu ile bu şekil davranmıştır şöyle bi kafanı kaldırıp etrafına bak 15 20 yaş arasındaki gençlerin ne kadar saygısız terbiye fakiri olduklarını gör belkide onlar gibi olmandan korkmuştur o sana yaklaşmıyorsa sen ona yaklaşmayı dene olmaz ise tekrar tekrar dene kaybedicek çok bi şeyin olmaz ama kazanacağın babanın ilgisi olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme