Şimdi Ara

Nefsi müdahele adam dövme( adam davacı olmuş...)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ben kargo şirketin de şöförlük yapıyorum yanımda da kuryem var,her zamanki gibi sefkiyatı,ürünü olan mağazaya,bayiye ürününü teslim ediyorduk.

Yanlız malı indirecwğimiz zaman depoda bize yardım edecek kimse yoktu, ve bizde mağaza sahibine elemanlar yokmu dedik,hayır deyip bize yardım edeceğini söyledi bizde tmm deyip malı indirmeye başlamıştık,mal inerken ben kamyonette bir ürünü elimden düşürdüm,mağaza sahibi argo konuşup sizin yapacağınız işin a...s... Dedi bizde tabi bozulduk ama bile demedik işimize baktık,sonra mağaza sahibi birşeylere sinirlenmiş olup bize kafayı takmış...faturaları istediğimizde bize kaybolun gözüm görmesin demezmi... Bende hocam küfür etme dedim adam senin a..k.. Deyip bana bi tane yumruk salladı..

Bende o yumrukla beraber kendimden geçtim yüzüne yumruklamaya başladım,o arada bnm Kuryede vurmaya başla beraber,sonra adam bağırınca bütün esnaflar üstümüze doğru koşmaya başladı bizde pert olma korkusuyla aracı bırakıp kaçmaya başladık şirkete olaydan haberdar ettik bize mağazaya gitmememizi uzaklaşmamız olduğunu söylediler...

Adam darp raporu alıp karakolda şikayetçi olmuş arkadaşla beni, oynaki ilk vuran oo ve tahrik,ağır küfür var ana bacı bize,olaydan sonra 5,6 saat sonra öğrendik akşam oldu kulağımıza geldi haber davacı olduğundan.
    Adamın yüzünde ufak sıyrılman ve dudak patlaması vs oluşmuş...yani kırık çıktık yok..acaba bize ne olur hapis yada ağır ceza alırmıyız ,şuana kadar hiçbir mükafatım dosyam yok tertemiz ilk defa biri benden davacı oluyor ne yapmamı önerirsiniz..

• Giderim o adamı tam döverim en aZından gereksiz yere dava açmamış olur adam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AppleCeo

Giderim o adamı tam döverim en aZından gereksiz yere dava açmamış olur adam

+

• Nefsi müdafaa o bu arada
  • Bence ifadenizi verin o adam yalancı şahit bulacaktır illa esnaf vs. geldiyse.

Kamera kaydı şart ama oralarda kurumsal mağaza vs. varsa oradan talep edin derim.

Yoksa üstünüze yıkabilirler onlar saldırdı vs. şeklinde.

Bence ona bakın.

İşten atılma vs. gibi bir durum var mı?Bu arada adama ya uzlaşalım ya da bizde şikayetçi olacağız değin.

Bir de darp raporu alın mutlaka.

Darp raporu almazsanız adamın size saldırdığını nasıl kanıtlayacaksınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Automobilista -- 24 Eylül 2014; 1:22:19 >
  • Hocam hic mukafatim yok ne

• Diğer tarafı da dinlemek lazım.. Adaletli yorum bunu gerektirir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Bence ifadenizi verin o adam yalancı şahit bulacaktır illa esnaf vs. geldiyse.

Kamera kaydı şart ama oralarda kurumsal mağaza vs. varsa oradan talep edin derim.

Yoksa üstünüze yıkabilirler onlar saldırdı vs. şeklinde.

Bence ona bakın.

İşten atılma vs. gibi bir durum var mı?Bu arada adama ya uzlaşalım ya da bizde şikayetçi olacağız değin.

Bir de darp raporu alın mutlaka.

Darp raporu almazsanız adamın size saldırdığını nasıl kanıtlayacaksınız?

Hocam zaten ifade için 10,15 gün sonra kağıt gelir evime karakola ifade için,şahidim de yanımdaki arkadaş var.

Kamera kaydı var ama dövdüğümüz adamın mağazasının...silerimi yada bozuk felan dermi bilemem..dediğin gibi başka kurumsal mağza vb gidip bakıp araştırmak gerek..

İşten atılma şuan için yok..aslında ne olacağımda belli değil..patron daha karar vermedim dedi,dayak yiyen müşteri ile uzlaşmaya çalışıyorlar eğer ikna ederlerse sorun olmuycakmış..yani anlıcan adamın ağzından çıkan kelimeye kaldı bnm işim.

Son olarak bnm hiç bir mukuatım yok,sicilim temiz umuyorum savcı ve hekim beni dinlerken masum olduğuma inanırlar bu durumlara gelirse olay...

• İyi yapmışsınız da arabayı bırakıp kaçmanıza gerek yoktu , davadan da bir şey çıkmaz.Bu ülkenin hukuk sisteminden bir cacık olmaz.
  • Te Amo Querido kullanıcısına yanıt
    abi bende liseliyim banada bi çocuk saldırdı tekme atmaya başladı nefsi müdafa bunun surata koydum bi tane kanadı falan bizi ayırdılar normalde ben bebeyi doövmüştüm ama hocaların yanında olayın üstünden 10 dk geçmiş bir kafa attı bebeyi zor aldılar elimden
  • işte o zaman ceza alır
  • Ne hapsi ne cezası.. Adam gasp yapıyor hırsızlıktan yakalanıyor 2 saat sonra salıyorlar..sizi mi içeri alacaklar.. Hiç bir şey olmaz

• Her hangi bir sabıkan yoksa.Savcı hakim seni komple suçlu bulsalar bile alacağın ceza 2 3 bin lira para cezası.Onuda zaten temyiz edersin bi 5 yıl sonra davan sonuçlanır.Rahatına bak ülkedeki hukuk sistemi ciddi anlamda fail rahat ol yani.Bir hukukçu olarak söylüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aléister Crowley

Her hangi bir sabıkan yoksa.Savcı hakim seni komple suçlu bulsalar bile alacağın ceza 2 3 bin lira para cezası.Onuda zaten temyiz edersin bi 5 yıl sonra davan sonuçlanır.Rahatına bak ülkedeki hukuk sistemi ciddi anlamda fail rahat ol yani.Bir hukukçu olarak söylüyorum.

Tşkl yorumun için, hiçbir mukuatım yok evet sicilim de temiz, ilk defa haklı olup tahrikden de olsa adam darp etmeden davalık ve şikayetçi olundum,bu işlerden hiç anlamam,açıkcası ilk başlarda hapis felan korku basmıştı,ama çoğu yorumlara ve dışarıdaki görüşlere bakılırsa en fazla para cezası olduğunu söylüyorlar,sizde bir hukukçu olduğunuzu söylüyorsunuz ve sizde birşey olmaz diyorsunuz içim bi nebze olsada rahatladı...

Son olarak hocam hakim ve savcının her ikisinizde beni suçlu bulması ihtimali göz önünde bulundurursak hapis yatmazsınız demişsiniz ...tam anlayamadım hakim ve savcı suçlu olduğuma kanaat getirirse bildiğim kadarıyla içeri atarlar...yani savcı suçlu bulsa,hakimde suçsuz..böyle serbes kalınmıyormu.. Her ikiside suçlu bulduğunda kime düşüyor karar beni serbest bırakmak..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ilk önce siz karakola gidecektiniz şikayetçi olucaktınız o önce davranmış iş veren işçisinin yanında olması lazım böyle durumda
    bidaha böyle bişey olunca ilk siz hızlı olursunuz ders olsun para cezası falan olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Te Amo Querido

quote:

Her hangi bir sabıkan yoksa.Savcı hakim seni komple suçlu bulsalar bile alacağın ceza 2 3 bin lira para cezası.Onuda zaten temyiz edersin bi 5 yıl sonra davan sonuçlanır.Rahatına bak ülkedeki hukuk sistemi ciddi anlamda fail rahat ol yani.Bir hukukçu olarak söylüyorum.

Tşkl yorumun için, hiçbir mukuatım yok evet sicilim de temiz, ilk defa haklı olup tahrikden de olsa adam darp etmeden davalık ve şikayetçi olundum,bu işlerden hiç anlamam,açıkcası ilk başlarda hapis felan korku basmıştı,ama çoğu yorumlara ve dışarıdaki görüşlere bakılırsa en fazla para cezası olduğunu söylüyorlar,sizde bir hukukçu olduğunuzu söylüyorsunuz ve sizde birşey olmaz diyorsunuz içim bi nebze olsada rahatladı...

Son olarak hocam hakim ve savcının her ikisinizde beni suçlu bulması ihtimali göz önünde bulundurursak hapis yatmazsınız demişsiniz ...tam anlayamadım hakim ve savcı suçlu olduğuma kanaat getirirse bildiğim kadarıyla içeri atarlar...yani savcı suçlu bulsa,hakimde suçsuz..böyle serbes kalınmıyormu.. Her ikiside suçlu bulduğunda kime düşüyor karar beni serbest bırakmak..

Öyle bir durumda zaten her hangi bir sabıkan olmadığından verecekleri ceza belli yani para cezası.Hapse girme gibi bir durumun olmaz.Rahatına bak her kavga edeniz hapse atsalar yer kalmaz ceza evlerinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Te Amo Querido

quote:

Savcının görevi farklı hakimin farklı.Savcı suçu araştırır, delil toplar yeterli delil elde ederse hakime iddianameyi sunar.Hakim bunun üzerine yargılama yapar.Sana hakaret etmesi hafifletici bir sebeb olabilir.Suçlu bile olsan her suçta içeride yatacaksın diye birşey yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.