< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bir İnsan Neden Dövme Yaptırır Sorunsalı
-
-
niye kötü mü?
-
Abi çoğu cok cirkin omg
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam ben böyle olcam, nası?
-
Vücudunu süslemek için
Dikkat çekmek, gösteriş yapmak, diğerlerinden farklı olmak, etrafındakilere dövmesiyle bir mesaj vermek, yollamak için dövme yaptırıyorlar. Bunun en büyük kanıtı da yaptırılan her dövmenin daima vücudun özellikle yazın açık kalan bölgelerine yaptırılması ve bu şekilde insanların gözünün içine içine sokulması.. Kıçını açıp da dolaşan olmadığı için kıçına dövme yaptıran olmaz; ense, boyun, kol daima açıktır, bu yüzden buralara dövme yaptırılması sıktır.
Bir insan dağ başındaki kulübesinde tek başına yaşasaydı asla dövme yaptırmazdı çünkü dövmesini gösterip de havasını basacak insan evladı yok etrafta...
Kısacası, başkalarına gösteriş yapmak için kendisini ateşe atacak kadar ahmak olarak görüyorum dövme seven taifeyi zira dövme yaptırmak haramdır...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 1 Ağustos 2024; 22:1:13 > -
-
Dövmeli insanı ciddiye almam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir yere ufak bir şey güzel oluyor. Yalnız bütün kolunu anlaşılmaz şekilde karman çorman boyatanlar estetik duygusundan tamamen yoksun tipler.
-
ezik olmadığını gostermek için
dövmesi olup beta olan bir tane beta adam yok istediginiz kadar sallayabilirsiniz konuda hadi aeo
-
Güzel görünüyor zannettiği için
Bence kötü, hemde peygamberimiz lanetliyor ama Kuranda kesin günahtır diye ayet yok
Neden hocam vücuduna çocuk cizimi gibi bi sey cizince noluyo
Hoşuna gidiyordur yada gideceğini düşünüyordur.
-
Pskilojik sorunları vardır...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İnsan neden saçını tarar ile tamamen aynı zırvalıkta bir sorunsaldır.
Ergendir yaptırır.
-
Aras KarafilyoutubeKOMİK DÖVME YAPARAK TROLLEDİM !https://www.youtube.com/watch?si=7BadI6NkteGouJm9&v=BLavHlqtm3U&feature=youtu.be
Küçük süs dövemelerine ok de.
Büyüklerin psikolojik sosyolojik , varoluşsal sorunları oldunu düşünüyorum. Bi arayışları var. Kendilerini tamamlamak istiyorlar. Dışardan bi nesne bulmaları gerekli. Özneyi tamamlamk için.
-
Ergenlik özentilik. Westoidlige özenmiyorum artik.
Simdi dövme yaptircak olsam ALLAH yazdiririm. Yok tribal desen hayvanlar alemi fln boş iş. karı muhabbeti
Westoidligi sevmiyorum. Bi kiz bana ilgi gostercekse adam oldugum icin göstersin. zekam icin.
Benim dövmem göğüs kıllarım zaten.
Adamım, Erkeğim, Kıllıyım erkek kokuyorum ne kascam bu kadar.... kadinlar orasini burasini sürekli degistirir karimisiniz
Yasayacagim max modernite bitti fazlasini almiyim degistim ben
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X