|
Bildirim
iphone merdivenden yuvarlansın ekranı kırılmasın haber yapılıyor, Apple inanılmaz marka
|
Tükürükten anakartı yanan telefon mu 10 ayda suda durup çalışmaya devam edecek :D
Ulan güldürmeyin adamı :D |
Güzel reklam
|
cepten düşünce kırılır bardaktan 200ml su sıçrar direkt ölü moda geçer nehirden çıkınca normal çalışmış... yalan... reklam palavrası...
|
Hay yapacağınız reklama. Bunu da haber diye paylaşmazsın ya.
|
Android, telefon ureticisi degil hocam bilginize... |
Yaparsa Apple yapar, Dandroid de izler.
|
Gayet normal. NEHRE. Dikkatinizi çekerim. Denize değil. Zira denizde tuzlu su var ve elektroniğin canına okuyor. Nehirde ise tatlı su var ve bi esprisi yok. 2 sene bekletsen yine fark etmez. Paslanma yapmaz ki....
|
apple'dan bu reklam için ne kdr para almış onu söylesin bana versinler ben 5 yıl sonra çalıştı derim sıkıntı yok
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
10 aydır orada. Ben nehirdeki timsah. |
|
Günümüzde çoğu akıllı telefon IP68 sertifikasına sahip ve çok düşük bir ihtimal ya da PR amacıyla ortaya çıkan bu durum olabilir ama ne Apple, ne Samsung ne de diğer android telefon markaları IP68 sertifika telefonunu nehirde sağ çıkabilir garantisi vermiyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
Android, telefon ureticisi degil hocam bilginize... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V4LKyR -- 26 Haziran 2022; 5:44:49 > |