Şimdi Ara

NEİGHBOURS FROM HELL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN BİŞEY SORACAM NEİGHBOURS FROM HELL DİYE BİR OYUN VAR BENDE BUNUN NEİGHBOURS FROM HELL2 Sİ VAR BU İKİDEN SONRA/BU OYUN SERİNİN SON OYUNUMU YOKSA BUNDAN SONRA BİR OYUN ÇIKTIMI BİLGİSİ OLAN VARSA YARDIMCI OLSUN LÜTFEN...

NEİGHBOURS FROM HELL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _PoSEİDoN_ -- 31 Temmuz 2006; 14:26:20 >

• Bu oyun çok iyiydi yaa.

Eğer senin şuan oynadığın apartmanda geçiyorsa bir tane daha oyunu var.Bu 2. oyunda bizim komşu tatile gidiyor.Bizde onun tatilini zehir etmeye çalışıyoruz.

2. oyunun adı Neighbours From Hell 2 : On Vacation.

NEİGHBOURS FROM HELL

NEİGHBOURS FROM HELL

NEİGHBOURS FROM HELL

NEİGHBOURS FROM HELL

NEİGHBOURS FROM HELL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 31 Temmuz 2006; 14:31:34 >

• o oyunda var bende ondan sonra demek istedim oyun çıkmadımı başka
  • Yok çıkmadı.Ama keşke çıksa.

• 2. sinin download linki lazım
    not:1. yi bitirdim acaip komikti

• Cavap yazın ya bunun download linki falan yokmu

• anaa ben bu oyunu yıllar önce oynamıştım... SS'leri görmesem aklıma gelmezdi.. Müthiş oyunu bu yaw
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya download linki veren yokmu yaaa

• quote:

Orjinalden alıntı: gta_53

ya download linki veren yokmu yaaa

• KLEBERSON_1903 sana mesaj attım.Baksana mesaj kutuna.
  • 2005 yapımı süper bir oyundur gecen sene hep oynardım hep yenilernin çıkmasını beklerdim hep oskar odülü aldım 1. sersindede 100 yapardım süper oluyo ya
  • KLEBERSON_1903 arkadas bu sendeki resim ilk versiyon, bundan sonra Neighbours From Hell 2 : On Vacation var(bu da ikinci versiyonu ikisi de birbirinden HARİKA)
    bundan sonrada baska bi versiyonu cıkmadı keske cıksa
  • Ben bu oyunu indirmisim ama bi türlü kurmayıp silmistim
  • arkadaşlar bu oyunun 2. bolümü nasıl geçiliyo bilen ???
  • biraz bahset bölumden hatırlarm super oyun cıdden adamın kedısı mı ne vardı onda az cektırmıodk
  • walla ben de oyunun 1 i var en baştaki resim
  • Sanırım bir tür akıl oyunu, komşuya tuzaklar mı kuruyorsun aynı evde tek başına 2 gibi yoksa onlar birşey yapıyor sende bozuyor musun?
  • 2 sinide bitirdiydim. komşuya tuzaklar kuruyosun kısacası. ama uzun uzun anlatmaya kalksam bitmez. sitkom tadında oyun. tuzağı kurup komediyi izleyin. komşumuzu delirtmeye çalışıyoruz. belirli sayıdaki tuzakları kurunca bölümü tamamlama butonuna basıyoruz. ama isterseniz extradan 2-3 tane bonuslarıda var. onlarıda yapıp bitirirseniz sizin için daha iyi. adı üstünde "neighbours from HELL" zuhaha. zebani gibi zavallı komşmuzun en ufak boşluğunu bekleyip adamı tuzak manyağı yapıyosun. point&click tarzı bişe bu. 2 oyununda sonundaki videolar yeterince komik
  • quote:

darks n man Tarih 24 Ağustos 2006; 9:27:51
    2 sinide bitirdiydim. komşuya tuzaklar kuruyosun kısacası. ama uzun uzun anlatmaya kalksam bitmez. sitkom tadında oyun. tuzağı kurup komediyi izleyin. komşumuzu delirtmeye çalışıyoruz. belirli sayıdaki tuzakları kurunca bölümü tamamlama butonuna basıyoruz. ama isterseniz extradan 2-3 tane bonuslarıda var. onlarıda yapıp bitirirseniz sizin için daha iyi. adı üstünde "neighbours from HELL" zuhaha. zebani gibi zavallı komşmuzun en ufak boşluğunu bekleyip adamı tuzak manyağı yapıyosun. point&click tarzı bişe bu. 2 oyununda sonundaki videolar yeterince komik

Sağol darks n man oynamaya değer gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: gta_53

ya download linki veren yokmu yaaa

yahu yasak

ben indirdim cd istedi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.