Şimdi Ara

Nekrokinezi - bilgilenin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ölümcül bir psişik tekniktir. Karşınızdaki canlıyı bakışlarınızla öldürmenizi sağlar. Son nekrokinezist alistar crowley di. O öleli baya oldu tabii. Ondan sonra bu tekniği bilen kimse kalmadı yani öğrenemezsiniz sadece kendiniz keşfedebilirsiniz ki tam olarak ne olduğuda bilinmiyor.
    Ben baya senedir bu teknik üzerinde uğraşıyorum. Nekrokineziyi nazar dediğimiz kavramla bağdaştırdım ben. Çok güçlü bir nazar o kadar güçlü ki karşındakinin kalbini durduracak kadar. Nekrokinezide yapmak istediğiniz şey mesela beyinde pıhtı attırmak, kalbi durdurmak veya beyin damarlarını patlatmak yani kısacası biyoloji bilgisi lazım
    Negatif enerjinizi çok iyi kullanmalısınız. Enerjiyi kontrol edip yönlendirdiğiniz damara yollayıp, o damarda kan akışını durdurmalısınız sonrasında zaten canlı fenalaşacak veya ölecektir.

2 tür nekrokinezist vardır

1- hayat alan
    2- hayat veren

1. Türü zaten bahsettim yukarda.
    2. Tür ise tümörleri, kanserli hücreleri negatif enerjiyle yok eden nekrokinezistler.

2. Tür, 1. Türe göre daha kolaydır çünkü tümörün nerde olduğunu bilirsiniz o yüzden enerjinizle bu tömörü öldürmek 2. Türe göre daha kolaydır. Ama 2. Türde enerjinizi toplasanız bile ne yapacağınızı tam olarak kavramayasınız, bir vücudun yapısını bozmak kolay değildir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.