Arkadaşlar dikkat ettimde bu forumlarda fink atan ve çokda iyi itemleri olan arkadaşlar(bunların çoğuda birbiriyle arkadaş) birer birer itemleri ve charlarını satıyolar.Acep bildikleri bişeymi varda sölemiyolar bunun sebebi nedir sizce?
Not:Amacım kimseyle tartışmaya girmek değildir sadece merak için soruyorum
ko da ne kadar eskisin bilmem ama bu forumda 2006 da 2007 lerde bi takılsaydın burdaki ortamı bi görseydin muhabbeti cok şahaneydi bunun sebebi oyun koTL deildi item belli başlı kişilerde vardı herkes emegi ile bi yere gelmeye calsıyodu şimdi ise paran varsa oynarsın tabi istisnalar var yine oyun içi ticaretle bi yerlere gelen varda cok az buna istinaden hile hurda kullanan adam oyuna devam ediyor normal işinde gücünde olan hapse giriyor durduk yere 48 saat ban yiyor artık cana tak etmiş olmalı ki itemlerini satıyor bencede en iisini yapıyor bu arkadaslar bende dahil satıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: manindark
ko da ne kadar eskisin bilmem ama bu forumda 2006 da 2007 lerde bi takılsaydın burdaki ortamı bi görseydin muhabbeti cok şahaneydi bunun sebebi oyun koTL deildi item belli başlı kişilerde vardı herkes emegi ile bi yere gelmeye calsıyodu şimdi ise paran varsa oynarsın tabi istisnalar var yine oyun içi ticaretle bi yerlere gelen varda cok az buna istinaden hile hurda kullanan adam oyuna devam ediyor normal işinde gücünde olan hapse giriyor durduk yere 48 saat ban yiyor artık cana tak etmiş olmalı ki itemlerini satıyor bencede en iisini yapıyor bu arkadaslar bende dahil satıyorum
Çoğu sözüne katılıyorum ama bu foruma 2005 üyesi olarak 2006 ve 2007 yılarında forum hakkındaki yorumuna katılmıyorum ozaman veletler kaynıyordu.
Ko yu 2006 da bıraktım ama 2 ay önce bi bakim dedim eski charım ne halde diye ve forumu taakip etmeye başladım.Bu oyunu küfür çok fazla diye bırakmıştım.Neyse benim bahsettiğim charlarını satan kişiler daha 1 veya2 hafta önce bu oyunu kötüleyen forumlara ölesiye saldıran ve oyunu savunan arkadaşlardı.Ve ne olduysa son günlerde birden fikir değiştirdiler .İlginç olan bu.
quote:
Aynen katılıyorum kardeşim sana bu saatten sonra assasian creed akar...
herkez pvp ye geçti charlarını satıyorlar efege uskoyu bitircek
quote:
Orijinalden alıntı: kuntepergens
Ko yu 2006 da bıraktım ama 2 ay önce bi bakim dedim eski charım ne halde diye ve forumu taakip etmeye başladım.Bu oyunu küfür çok fazla diye bırakmıştım.Neyse benim bahsettiğim charlarını satan kişiler daha 1 veya2 hafta önce bu oyunu kötüleyen forumlara ölesiye saldıran ve oyunu savunan arkadaşlardı.Ve ne olduysa son günlerde birden fikir değiştirdiler .İlginç olan bu.
Kendin söylemişsin yukarda genelide birbiriyle arkadaş die eğer 1-2 kişi ayrıldımı bir ortamdan bozulur tadı kaçar belki grup komple daılmasada sayıca baya azalır.(Ronark grubunda bizde yaşadık bunu) Senin bahsettigin büyük ihtimal efe onun oyunu bırakma sebebide konusunda yazıyor itemleri silindi ve charı ban yedi(üzücü bi durum) bu yüzden bırakmış.Bu forum ne charlar ne playerlar gördü illeki birileri bırakıp birileri geri başlıyo bu oyunun geleneği bu
quote:
Toplam online üye sayısı 100leri aşkındı şimdi bakıyorum 10 tane online gözükmüyor. Ben burada hatırlıyorum 2007 senesinde +3 mirage resmi koymuştum 2008 de olabilir bir baktım millet pm atıyor nasıl buldun fln şimdi md pazarlar da +8 +9 şeklinde (geçen sene) , 2007 2006 zamanları başkaydı o üyelim banlanmasaydı konuları gösterirdim.Koxp ve pwp serverler KO'yu mahvetti.İlk Ares'de başladım o zamanlar 2 server vardı süper yıllardı KO'dan daha çok forum süperdi.Clanlar arasın da anlaşmazlıklar olmasaydı daha da güzelleşebilirdi.Bırakalı yıllar oldu ve şuan biraz daha mutluyum o dünyadan erken çıktığım için şanslı hissediyorum kendimi.
yani herkes usko oynamak zorunda değil gidin pvp oynayın premium almak zorunda kalmayak server dolu olduğu için rahatça bağlanalım
Eski DH ko zamanı güzeldi k2 genelde yayınladı pvp server reklamları kalksın diye o günden sonra forum huzurevine döndü.
Kim ne derse desin usko nun şimdiki hali çok daha güzel server seçimini doğru yaparsanız programsız bir oyun oynarsınız zevk alarak.
milletin charlarını satmasının sebebide bu işte kxp tan adamlara gına geliyor bundan ötürü başka serverlara geçmek için char bozuyorlar yada yaz tatiline nakit saklıyorlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme