q9550 olur yanlız bıos guncellemesı gerekebılır ama o ekran kartınada q9550 fazla olur butce varsa ıslemcı ekran kartı ve power 3 lusu degısmelıdır e7400 hd4850 500w fsp gıbı
quote:
Orjinalden alıntı: LEON-X
Anakartınız idare eder bence bir süre daha, işlemci destek listesinde belirttiğiniz işlemciler yer alıyor...
Benim anlamadığım nokta Q9550 de 65W mı yoksa 95W mı tercih edilmeli?Ve bu stepping olayı haricinde herşey aynı bunlarda hangisi tercih edilmeli
quote:
Orjinalden alıntı: pegasus1881
q9550 olur yanlız bıos guncellemesı gerekebılır ama o ekran kartınada q9550 fazla olur butce varsa ıslemcı ekran kartı ve power 3 lusu degısmelıdır e7400 hd4850 500w fsp gıbı
Ekran kartını hiç düşünmemiştim yeterli gibi.Ancak eğer işlemci ağır gelecekse o zaman başka tabi
Bu durumda o da değişecekse Belkide HTPC ye doğru yol alabilirim.O zaman sizin tavsiyeniz ne olur ekran kartında full HD için mesela?
Q9550 ve Q9400 - 95w ikiside
Aralarındaki bariz fark ön bellek farkı ...
ekran kartından performans olarak memnunsanız ıslemcı e7400 bıle yapsanız yeterlı gelır q9550 gereksız olur htpc ıse baslı basına baska bır olay ram ve hdd dısındakı parcalarınızı kullanmanız zor komple sıstem degısıklıgı olacak htpc ısınse amd tabanlı mıcro atx cozumler daha ıyı ucuz su aralar
ekran kartından performans olarak memnunsanız ıslemcı e7400 bıle yapsanız yeterlı gelır q9550 gereksız olur htpc ıse baslı basına baska bır olay ram ve hdd dısındakı parcalarınızı kullanmanız zor komple sıstem degısıklıgı olacak htpc ısınse amd tabanlı mıcro atx cozumler daha ıyı ucuz su aralar
Pek oyun oynamam ağırlıklı olarak film seyrediyorum ama HTPC için ciddi ciddi düşünmeye başladım.Şimdilik 720P film seyrediyorum onuda laptop ve Plazma ile idare ediyorum.Ancak yakında Full HD için sanırım işlemciyi iyi seçmem lazım.Sanırım şu anki mevcut ekran kartım 1080P leri kaldırmaz değilmi?