Şimdi Ara

NEO NO2-M===4,5''QHD ekran,MTK6577 DUAL CORE İŞLEMCİ,1GB RAM,ANDROİD 4,0,3G,GPS (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.547
Cevap
6
Favori
50.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cneydo

Aliexpress'in 30 dolar kuponundan yararlanabilirsem planlıyorum. Yalnız kafam çok karışık çok fazla alternatif var. :D

Amoi N821
    Newman N1
    Neo NO2

Aşağı yukarı hepsi 155 dolar 280 lira civarına denk gelecek . Alan arkadaşların yorumlarını bekliyorum :/

bunlara bir de HDC Galaxy ES i eklemek lazim
  • resmi siteden son rom güncellemesi:
    http://bbs.neomobile.com.cn/thread-34757-1-1.html
  • Henüz alıp eline ulaşan ve kullanan yok dimi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba yurt dışından telefon getirmek pek mümkün degil gibi duydum..;) Yurt dişindan birçok ürün aldım hepsi geldi sadece telefon almadım...Nasıl telefon alıyorsunz yani demek istedigim telefonun gümrükte takılmadan eve kadar ptt ile gelmesi için satıcıya ne diyosunuz... ne konuşuyorsunz satıcıyla bende alacam bilgi verirseniz...kargoda takılmaması için şimdiden teşekkur ederim...iyi günler

• daha gelmedi ama yarın elimizde inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adki -- 25 Kasım 2012; 17:43:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper1059

arkadaşlar merhaba yurt dışından telefon getirmek pek mümkün degil gibi duydum..;) Yurt dişindan birçok ürün aldım hepsi geldi sadece telefon almadım...Nasıl telefon alıyorsunz yani demek istedigim telefonun gümrükte takılmadan eve kadar ptt ile gelmesi için satıcıya ne diyosunuz... ne konuşuyorsunz satıcıyla bende alacam bilgi verirseniz...kargoda takılmaması için şimdiden teşekkur ederim...iyi günler

öncelikle posta ile getirt teli honkong, singapur yada çin olabilir.Kargo ile getirtirsen hızlı olsun diye gümrüğe takılır DHL TNT yada EMS kullanma.Ayrıca satıcıya kargolarken mp3 , mp4 player yada dijital çerçeve olarak göstermesini ve fiyatınıda 10 usd ,20usd olarak göstermesini iste .Bunları yaparsan Tel büyük ihtimalle gelir :)

• Bende bu tele niyetleniyorum ama bakalım

Düzenleme:Neden bu ürüne 4.1.1 kurmamışlar 512mb ramlı Cubotta 4.1.1 var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat ÖZDAĞ -- 26 Kasım 2012; 0:33:13 >
  • b92m nasil? bundan daha iyi ve su anki fiyatina gore de uygun..
  • Yokmu daha telefonu ulasan benimki saat 13:30 da ankaradan paketlendi gozukuyor yarinda bizim ilceye gelir herhalde

• Benimki güya 15'inde yola çıktı ama takip numarasını sorgulattığımda hiçbir şey çıkmıyor.
  •  NEO NO2-M===4,5''QHD ekran,MTK6577 DUAL CORE İŞLEMCİ,1GB RAM,ANDROİD 4,0,3G,GPS

arkadaşlar gözümüz aydın telefonumu bugun gittim aldım bizzat ben aldım ama adamlar kutunun üstüne cellphone ve 50 $ yazmışlar demekki fak etmediler epey bi hediye var :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daniali -- 26 Kasım 2012; 15:53:22 >
  • quote:

themanyax ;
    Benimki güya 15'inde yola çıktı ama takip numarasını sorgulattığımda hiçbir şey çıkmıyor.

telefonu aliexpres den aldınız galiba. hangi kargoyu seçtiniz. bende almayı düşünüyorum.
  • Benim telde eve ulaşmış.Şu anda iş yerindeyim eve gidince kurcalamaya başlıycam.
  • Benimkide eve gelmiş ama ben dışardayım
  • Detaylı bir şekilde inceleme bekliyorum sizden
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERKUTCN

Detaylı bir şekilde inceleme bekliyorum sizden

şu anda telefon bana bakıyor ben telefona bakıyorum inceliyorum ama güzel cihaza benziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: daniali

quote:

şu anda telefon bana bakıyor ben telefona bakıyorum inceliyorum ama güzel cihaza benziyor

Turkce dil varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: chetyner

quote:

Orijinalden alıntı: daniali

quote:

Turkce dil varmi

malesef türkçe dil yok google play yok ama sonradan yüklenebilir
  • Googleplay cok basit turkce isinide ben bi tane rom buldum buyuk bir ihtimal turkce var onuda ole hallederiz

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.