Şimdi Ara

NEO NO2-M===4,5''QHD ekran,MTK6577 DUAL CORE İŞLEMCİ,1GB RAM,ANDROİD 4,0,3G,GPS (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.547
Cevap
6
Favori
50.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chetyner

Googleplay cok basit turkce isinide ben bi tane rom buldum buyuk bir ihtimal turkce var onuda ole hallederiz

benim şaşırdıgım adamlar pakete telefon yazmışlar hesiye olarak ekran koruyucu kart okuyucu hat okuyucu mini stand kalem el ipi ve kese var bi kılıfta koysalardı ya şarz cihazı türkiye için deil zaten usb den şarz ederim
  • Alanlardan inceleme bekliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: daniali

arkadaşlar gözümüz aydın telefonumu bugun gittim aldım bizzat ben aldım ama adamlar kutunun üstüne cellphone ve 50 $ yazmışlar demekki fak etmediler epey bi hediye var :D

Hayırlı olsun arkadaşım tekrardan. Gümrük demekki kargoların üzerine bile bakmıyor ya da üstün körü gözden geçiriyorlar. Benimkine de 10 dolar elektronik yazmışlardı sıkıntı olmadı.

Şimdi sizin için biraz araştırdım lighttakein forumunda root işlemi için gerekli yöntem anlatılmış. Onlar da Hollandalı bir kullanıcıdan almış sanırım. Oradaki dosyaları indirip bizim Newman için yaptığımız adımları uygulayabilirsiniz. İşlemler kabaca aynı sadece root yapılırken birkaç farklı adımdan bahsetmişler.

Newman konusunda ilk sayfada anlatımım var. Önce sürücüleri yükleyeceksiniz, sonra CWM kuracaksınız, ardından da root yapacaksınız.

Kolay gelsin,

Edit: Bir de telefonu usbden şarj etmek prizden şarj etmekten daha uzun sürer. Bir elektrikçiden veya 1 milyoncu tarzı yerlerden şu resimdeki dönüştürücüyü 1-2 liraya alırsan daha iyi olur.

NEO NO2-M===4,5''QHD ekran,MTK6577 DUAL CORE İŞLEMCİ,1GB RAM,ANDROİD 4,0,3G,GPS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozann -- 26 Kasım 2012; 17:21:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: that_inspector

quote:

arkadaşlar gözümüz aydın telefonumu bugun gittim aldım bizzat ben aldım ama adamlar kutunun üstüne cellphone ve 50 $ yazmışlar demekki fak etmediler epey bi hediye var :D

Hayırlı olsun arkadaşım tekrardan. Gümrük demekki kargoların üzerine bile bakmıyor ya da üstün körü gözden geçiriyorlar. Benimkine de 10 dolar elektronik yazmışlardı sıkıntı olmadı.

Şimdi sizin için biraz araştırdım lighttakein forumunda root işlemi için gerekli yöntem anlatılmış. Onlar da Hollandalı bir kullanıcıdan almış sanırım. Oradaki dosyaları indirip bizim Newman için yaptığımız adımları uygulayabilirsiniz. İşlemler kabaca aynı sadece root yapılırken birkaç farklı adımdan bahsetmişler.

Newman konusunda ilk sayfada anlatımım var. Önce sürücüleri yükleyeceksiniz, sonra CWM kuracaksınız, ardından da root yapacaksınız.

Kolay gelsin,

Edit: Bir de telefonu usbden şarj etmek prizden şarj etmekten daha uzun sürer. Bir elektrikçiden veya 1 milyoncu tarzı yerlerden şu resimdeki dönüştürücüyü 1-2 liraya alırsan daha iyi olur.

hocam androidden hiç anlamam bende okuyup anlamaya çalışacam cihazda türkçe dili malesef yok benim merak ettiğim newmana kurdugunuz rom yada dil dosyası bu cihaz içinde olabilir mi birde cwm kurmak nasıl birşey bunu biraz açarmısın

• quote:

hocam androidden hiç anlamam bende okuyup anlamaya çalışacam cihazda türkçe dili malesef yok benim merak ettiğim newmana kurdugunuz rom yada dil dosyası bu cihaz içinde olabilir mi birde cwm kurmak nasıl birşey bunu biraz açarmısın

Maalesef arkadaşım oradaki dosyalar bu cihaza uymaz. Dilin Türkçe olması için Multilanguage romun çıkması gerekir. Ya da MoreLocale adlı bir program var, o menüleri vs kısmen Türkçe yapabilir. Bizim konunun ana sayfasında CWM gibi terimlerin tanımlarını koymuştum, orayı bir oku.

Android ilk başta karışık gibi gelebilir, ama çözersin. Bir de mahsuru yoksa sorayım İngilizce'niz ne düzeyde? Sizin telefon elimde olmadığı için birebir anlatım yapamam ama takıldığın yer olursa yardımcı olurum.

• Bir de yeri gelmişken bu mesajları okuyan herkese bir uyarıda bulunayım. Telefonunuz için yayınlanmamış bir romu yüklemeye ve custom romlarda telefonun ayarlar kısmındaki fabrika ayarlarına dön seçeneklerini kullanmamaya özen gösterin. Yoksa cihazınız brick olur (sistemin açılmaması) veya bootloopa düşer (sürekli açılış ekranına gelip durma), dolayısıyla açılmaz. Orijinal romla flashlamanız gerekir. Onun için de hazırlanmış dosyaların olması gerekir. Aman dikkat!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozann

quote:

Maalesef arkadaşım oradaki dosyalar bu cihaza uymaz. Dilin Türkçe olması için Multilanguage romun çıkması gerekir. Ya da MoreLocale adlı bir program var, o menüleri vs kısmen Türkçe yapabilir. Bizim konunun ana sayfasında CWM gibi terimlerin tanımlarını koymuştum, orayı bir oku.

Android ilk başta karışık gibi gelebilir, ama çözersin. Bir de mahsuru yoksa sorayım İngilizce'niz ne düzeyde? Sizin telefon elimde olmadığı için birebir anlatım yapamam ama takıldığın yer olursa yardımcı olurum.

Alıntıları Göster
    hocam ingilizce orta seviye üniversiteden aklımda kalanlar diyelim telefon için sorun olmazda kaynak sitelerden tam anlamıyla randımanlı çalışamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daniali -- 26 Kasım 2012; 18:04:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: viperc

quote:

themanyax ;
    Benimki güya 15'inde yola çıktı ama takip numarasını sorgulattığımda hiçbir şey çıkmıyor.

telefonu aliexpres den aldınız galiba. hangi kargoyu seçtiniz. bende almayı düşünüyorum.

Evet aliexpress'den aldım. China ve Honkong post pili olan aletlerin gönderimini kısıtlamış o yüzden satıcı bilerek singapur posta ile göndereceğini belirtti. İşin garibi sanırım aşırı yoğun bu aralar singapur post, internet sitelerinden ne zaman takip etmeye çalışsam sürekli aşırı yoğun uyarısı alıyorum.
  • Cevabınız için teşekkürler.
    Birde hangi satıcıdan aldığınızı veya linki yazarmısınız.
  • quote:

hocam ingilizce orta seviye üniversiteden aklımda kalanlar diyelim telefon için sorun olmazda kaynak sitelerden tam anlamıyla randımanlı çalışamam

Alıntıları Göster
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozann -- 27 Kasım 2012; 0:22:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: viperc

Cevabınız için teşekkürler.
    Birde hangi satıcıdan aldığınızı veya linki yazarmısınız.

http://is.gd/s4MxNa satıcıdan aldım.
  • telefonu gelen arkadaşlar şöyle fotoğraf falan eklesenizde canlı canlı görsek birazda detaylardan bahsetseniz
  • bakalım. takipte yiz newman stok sikinti bundan alabilirim.
    bennim newmanni isteyeen cok ellimdeolsun neo uu isteyene verriz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.aliexpress.com/item/Neo-N02-M-4-5-inch-QHD-Dual-Core-MTK6577-Android-4-0-Smartphone-GSM-WCDMA/679471735.html

ben de bu telefonu aldım.166 $ kılıf ve ekran koruyucu dahil.15 $ indirim kuponu vardı.151 $ yani 281 tl ye geldi.Hong kong post seçtim.şimdi satıcıya kutunun üzerine hediye elektronik eşya yazsın diye mesaj çekmem lazım.Tercümesini yaparsanız sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muallim -- 1 Aralık 2012; 18:22:36 >
  • Arkadaşlar root ,CMW ve google market gapps olayını halletim şu anda kısaca anlatayım yaptıklarımı zamanım olursa resimli olarak anlatacağım;Lütfen bir problemle karşılaşmamak için adım adım gidin;

1)Öncelikle driver olayını çözeceğiz aşağıdaki adresten driverı yüklüyoruz.Bu akıllı cihazlar için genel bir driver.Linkte yükleme açıklamalarıda var.

http://www.chintech.nl/adb-drivers-installeren-via-pdanet/

2)Daha sonra root olayına geçiyoruz aşağıda bunun için videolu açıklama var .Ben yinede kısaca anlatayım eğer yukarıdaki driverı yüklediysenizhttp://uploaded.net/file/h44f6vni programını indirin üç dosya çıkacak videodaki yönergelere göre önce cihazınızın görünmesini sağlayın stuff ile benimki 12345678ABCDEFG olarak göründü daha sonra RunMe.bat dosyasını çalıştırarak 1 seçeneğini seçin bu seçenek telefonlar içindir.Daha fazla bilgi için xda linkidehttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1886460 cihazdan izin verin Neo kendini birkaç defa resetledikten sonra SU yani superuser programı cihazınızda olacak ve tatata taaaaaaaaa cihaz rootlu olacak

videolinki;
    http://www.youtube.com/v/7EpkrCq1gfM&&hd=1&autoplay=1&rel=0&fs=1&showsearch=0&showinfo=0&iv_load_policy=3&probably_logged_in=0

3) Sıra geldi CMW yu yani recovery i kurmaya bunun için aşağıdaki üç dosyayı indirerek sd kartınızın ana dizinine atınız.

Recovery;
    https://dl.dropbox.com/u/17145427/Neo%20root%20%2B%20playstore%20files/Neo%20Clockworkmodrecovery%20installen/recovery.img

mobile uncle programı
    https://dl.dropbox.com/u/17145427/Neo%20root%20%2B%20playstore%20files/Neo%20Clockworkmodrecovery%20installen/com.mobileuncle.toolbox-1.apk

google uygulamaları (gapps ıcs)
    https://dl.dropbox.com/u/17145427/Neo%20root%20%2B%20playstore%20files/Neo%20Clockworkmodrecovery%20installen/gapps-ics-20120429-signed.zip

mobile uncle programını önce sd karttan seçerek yükleyin daha sonra çalıştırın.
    Superuser devreye girecek izin verin. Recovery update seçeneğini seçin.Gelen ekrandan 5.184 mb lık olan recovery.img yi seçin, önce yükliyeyim mi diye soracak yes ,sonra recovery ile yeniden başlatayım mı diyecek yine yes
    Böylece CMW yüklenmiş oldu

4)Google play ve google uygulamaları
    Cihazımız enson olarak recovery ile açılmıştı .Recoveryi hiç kapatmadan İnstall from the sd card seçeneğini seçin
    sd cardta gapps-ics-20120429-signed.zip dosyasını seçin
    gelen ekranda yes olan bölüme gelerek power tuşu ile onaylayın.Bu arada hatırlatayım recovery de dokumatik çalışmaz ses tuşları ile yukarı aşağı power ile enter yapacaksınız
    Yükleme bitince İnstall from sd card complete yazısı gelecek.Go back yapıp restatı seçin Android upgrading yazısından sonra tatam google play de tamam artık markete girip üyeliğinizi aktif edebilirsiniz.

Şunuda hatırlatayım ben yukarıdakileri yaptım ama herkez kendinden mesuldur.Herhangi birproblemde sorumluluk işlemi yapana aittir. Bu yazıyı hazırlamamda hollanda formundan
    Downstar arkadaşa teşekkür ederim

Görüşmek üzere

• Benimde sorunum daha İmei değiştiremedim Mobile uncle toolsa giriyorum ,engineer mode-engineer mode(mtk)- CDS information-radio information-phone1 seçiyorum .Ama AT+ olan yere tıkladığım halde giremiyorum??? Yardım edbilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adki

Benimde sorunum daha İmei değiştiremedim Mobile uncle toolsa giriyorum ,engineer mode-engineer mode(mtk)- CDS information-radio information-phone1 seçiyorum .Ama AT+ olan yere tıkladığım halde giremiyorum??? Yardım edbilecek var mı?

hocam galiba neo klasik imei atmayı yemiyor çünkü rootsuz bir şekilde mobile uncleyi kurdum her şeyi yaptım fakat at+ tıklayınca bi şey değişmiyor klasik yöntemle yapıcaz galiba sana atmıştım ben daha root etmeyi başaramadım yardımını bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: adki

Benimde sorunum daha İmei değiştiremedim Mobile uncle toolsa giriyorum ,engineer mode-engineer mode(mtk)- CDS information-radio information-phone1 seçiyorum .Ama AT+ olan yere tıkladığım halde giremiyorum??? Yardım edbilecek var mı?

At+'ya tıklayınca karşınıza iki seçenek çıkmıyor mu? Orada iki tırnak arasına rakamları girebilmelisiniz.
  • quote:

hocam galiba neo klasik imei atmayı yemiyor çünkü rootsuz bir şekilde mobile uncleyi kurdum her şeyi yaptım fakat at+ tıklayınca bi şey değişmiyor klasik yöntemle yapıcaz galiba sana atmıştım ben daha root etmeyi başaramadım yardımını bekliyorum

Hocam adki nickli arkadaşın anlattıklarını deneyebildin mi? Sende de işe yarar büyük ihtimal.
  • İmei de hallettim işlem tamam daniali arkadaş dediğin gibi klasik yöntemle oldu .Takıldığın yer olursa her türlü yardıma hazırım.Ancak şu anda uyku zamanı yarın görüşmek üzere
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.