Şimdi Ara

NEO NO2-M===4,5''QHD ekran,MTK6577 DUAL CORE İŞLEMCİ,1GB RAM,ANDROİD 4,0,3G,GPS (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.547
Cevap
6
Favori
50.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: themanyax

quote:

Orijinalden alıntı: intifada54

selam beyler
    herkes burdanmı aldı güvenilir yer arıyoz
    http://www.aliexpress.com/item/Neo-N02-M-4-5-inch-QHD-Dual-Core-MTK6577-Android-4-0-Smartphone-GSM-WCDMA/679471735.html

Valla ilk ben oradan aldım hatta satıcı bu telefonu ilk sipariş veren sensin demişti. Almadan önce zaten feedbacklerini okudum oldukça güvenilir geldi. Zaten benden sonra da birsürü kişi sipariş vermiş sayfanın en altında görünüyor kimlerin sipariş verdiği. :)

teşekkürler dostum
    türkçe destekli rom yok henüz galiba
    sipariş vermeden stok sormalıyım yoksa hemen vereyimmi?

• Evet şu an türkçe destekli rom yok, uredeal sitesinde satılan aynı model multilanguage geliyor, sanırım onun rom'unu bulabiliriz bir süre sonra. Satıcı gündüzleri online oluyor, ister site üzerinden konuşabilirsin istersen skype ekleyip birebir canlı konuşabilirsin. Şu an stoklarda. Gerekli yönlendirmeyi o yapıyor zaten. Ancak sipariş verirsen şunu unutma singapur post felaket yavaş. Ben hala bekliyorum.
  • china posta devam öyleyse
  • Benim tel artık türkçe
  • quote:

Orijinalden alıntı: adki

Benim tel artık türkçe

hayırlı olsun hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihh95

quote:

Benim tel artık türkçe

hayırlı olsun hocam

Sağol
    Bir çin forum sitesinde Neo için hazırlanmış multilanguage bir rom bulmuştum.Ama yükleme konusunda çekingecelerim vardı .Brick olabilir diye kapadım gözümü yükledim ilk açılırken yeşil bir android robotun etrafında habire birşey uzun uzun döndü döndü döndü tam teli brick ettik derken sonunda tel açıldı

Ama tabi daha önce yükledğim herşey gitmiş ve tel çince olarak açılmıştı.Allahtan root ve recovery romun üstündeymiş fazla uğraşmadım.Ayarlardan dil seçeneklerine geçip türkçeyi seçtim .Romda markette içindeydi Türkçe klavye programınıda indirerek onuda ayarlardan default olarak gösterdim.Üstüne bir de yandex shell yükledim mi telefon tadından yenmez bir duruma geldi. Bu arada İMEİ kontrol edeyim dedim tabi oda gitmiş allahtan daha önce uncle tools ile imei yedeğini sd karta almışım uncle toolsu yeniden yükleyip restore imei (mtk) seçeneği ile hurda telin İmeinide geri getirdim.Romun indirme adresi aşşağıda.

http://pan.baidu.com/share/link?shareid=124321&uk=1225644870

Arkadaşlar romu ses üst+power düğmesine tel kapalıyken uzunsüre basarak recovery den yükledim.Yükleme işlemi ile ilgili bilgiyi newman topicinin ilk sayfasından öğrenebilirsiniz.Benim telin son durumunu fotolarla atacağım.Yalnız işlemi yapacak arkadaşları yinede uyarayım herkes kendinden sorumludur.Herhangi bir problemde sorumluluk kabul edilmez

• quote:

quote:

quote:

selam beyler
    http://www.aliexpress.com/item/Neo-N02-M-4-5-inch-QHD-Dual-Core-MTK6577-Android-4-0-Smartphone-GSM-WCDMA/679471735.html

Valla ilk ben oradan aldım hatta satıcı bu telefonu ilk sipariş veren sensin demişti. Almadan önce zaten feedbacklerini okudum oldukça güvenilir geldi. Zaten benden sonra da birsürü kişi sipariş vermiş sayfanın en altında görünüyor kimlerin sipariş verdiği. :)

teşekkürler dostum

ben bugün satıcı ile görüştüm beyaz stok pazartesiye elimde olacak dedi.siyah olursa hemen göndereyim dedi ama ben beuazda ısrar ettim.pazartesiye kadar bekleyeceğim olmazsa siparişi iptal ederim...

• @muallim
    tamam dostum bende yarın sorup nabız yoklayım pazartesi verrim siparişi gelirse kesin olarak
  • quote:

@muallim
    tamam dostum bende yarın sorup nabız yoklayım pazartesi verrim siparişi gelirse kesin olarak

keşke ben de önce stok sorsaydım.ama 15 dolarlık kupon yanacaktı aldık bi kere. adamlar ellerinde olmayan telefonu satışa çıkarıyorlar. ön sipariş falan da yazmıyorlar..
  • quote:

quote:

quote:

Benim tel artık türkçe

hayırlı olsun hocam

Sağol
    Bir çin forum sitesinde Neo için hazırlanmış multilanguage bir rom bulmuştum.Ama yükleme konusunda çekingecelerim vardı .Brick olabilir diye kapadım gözümü yükledim ilk açılırken yeşil bir android robotun etrafında habire birşey uzun uzun döndü döndü döndü tam teli brick ettik derken sonunda tel açıldı

Ama tabi daha önce yükledğim herşey gitmiş ve tel çince olarak açılmıştı.Allahtan root ve recovery romun üstündeymiş fazla uğraşmadım.Ayarlardan dil seçeneklerine geçip türkçeyi seçtim .Romda markette içindeydi Türkçe klavye programınıda indirerek onuda ayarlardan default olarak gösterdim.Üstüne bir de yandex shell yükledim mi telefon tadından yenmez bir duruma geldi. Bu arada İMEİ kontrol edeyim dedim tabi oda gitmiş allahtan daha önce uncle tools ile imei yedeğini sd karta almışım uncle toolsu yeniden yükleyip restore imei (mtk) seçeneği ile hurda telin İmeinide geri getirdim.Romun indirme adresi aşşağıda.

Arkadaşlar romu ses üst+power düğmesine tel kapalıyken uzunsüre basarak recovery den yükledim.Yükleme işlemi ile ilgili bilgiyi newman topicinin ilk sayfasından öğrenebilirsiniz.Benim telin son durumunu fotolarla atacağım.Yalnız işlemi yapacak arkadaşları yinede uyarayım herkes kendinden sorumludur.Herhangi bir problemde sorumluluk kabul edilmez

çok güzel bir haber hocam bundan sonraki güzel haber 4.1.1 olur herhalde yarın sabah bende kurmaya çalışırım

• telefonu eline ulaşan arkadaşlar kamera video ve foto çekimi nasıl? paylaşırlarsa sevvinirim..
  • quote:

quote:

quote:

Benim tel artık türkçe

hayırlı olsun hocam

Sağol

selam,

bu durumda biz acemiler için oncelikle romu yukleyip ardından root ve imei mi yapmak gerekiyor bilgi verir misniz? yani en mantıklı işlem sırasını yazarsanız sevinirim

tsk

• Telin türkçe halinin videosu linktedir;

http://youtu.be/pBlimw5iJQw
  • quote:

Telin türkçe halinin videosu linktedir;

http://youtu.be/pBlimw5iJQw

cok tesekkurler gercekten ne kadar sevindigimi anlatamam bugun 3-4 tane rom yukledim hepsi ingilizce ve cinceydi yarin devam ederim diyordum artik gerek kalmadi artik ilk mesajida guncelleme vakti geldi bunlarin hepsini ekleyim birde telefonu komple temizleyip romu sifirdan nasil kurarim telefonun backupunu aldim ama telefonu nasil sifirlicaz tekrar cok cok tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artık telefon türkçe burdan adki hocam ve that_inspector çok teşekkür ederim. bundan sonrası kişiselleştirme
  • Türkçe romu yüklediyseniz ve üstüne yandex shell yüklediyseniz alt taraftaki telefon simgesinden görüntülü görüşme yapamassınız o alttaki bara uygulamalar içindeki kişiler mavi kutu içinde aplikasyonu alın tıkladığınızda kişiler açılacak oradan görüntülü aramak istediğiniz kişiyi tıklayarak kişiyi görüntüleyi seçin şimdi isterseniz en solda normal tel görüşmesi no yu tıklayarak, yanındakini tıklayarak görüntülü görüşme yada en sağdakini tıklayarak sms gönderebilirsiniz.
  • Bu telin SAR değeri nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muallim

quote:

quote:

quote:

selam beyler

teşekkürler dostum

ben bugün satıcı ile görüştüm beyaz stok pazartesiye elimde olacak dedi.siyah olursa hemen göndereyim dedi ama ben beuazda ısrar ettim.pazartesiye kadar bekleyeceğim olmazsa siparişi iptal ederim...

bugün sordum banada pazartesi dedi
    siz ne zman sipariş vermiştiniz?

• pazartesi akşamı verdim.
  • arkadaşlar paypal ile ödeme yapmanın ne gıbı yukumluluklerı var yanı paypal bı komısyon alıyormu ne kadar alıyor ve dolar olarakmı odeme yapmak daha mantıklı paypala yoksa turk parasımı bı yardımcı olurmusunuz paypalda hesap actırmak ucretlımı ılerleyen gunlerde bı kesıntı olurmu tesekkur ederım
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.