Şimdi Ara

NEO NO2-M===4,5''QHD ekran,MTK6577 DUAL CORE İŞLEMCİ,1GB RAM,ANDROİD 4,0,3G,GPS (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.547
Cevap
6
Favori
50.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdı arkadaşlar ne dıyorsunuz 160 dolar cıvarında alınabılıcek en ıyı model hangısıdır ? birde bu modellerde sar degerlerı cok mu yuksek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

şimdı arkadaşlar ne dıyorsunuz 160 dolar cıvarında alınabılıcek en ıyı model hangısıdır ? birde bu modellerde sar degerlerı cok mu yuksek ?

sar değeri hakkında bir bilgim yok ama cihaz 160 doları hak ediyor şu anda türkçe romla birlikte farklı romlarda mevcut resmi güncellemelerde var
  • telefonu gelmiş olan arkadaşlar kamerası nasıl? birkaç foto çekip ekleyebilirlerse çok iyi olur...
  • Fotoğraf ve video kalitesi Newman1 ile aynı diyebilirim çok yüksek performans beklemek hayal olur.Yarın zamanım olursa birkaç foto ve video ekleyebilirm.
  • Bu arada Lightake den yedek pil arka kapak koruyucu hem siyah hem beyaz iki adet ,iki tanede ekran koruyucu film sipariş ettim. Toplam 30 TL tuttu.Burada insafsız telciler bir ekran koruyucuya oda tam uymuyor 10 TL çekiyor.Lightake fiyatı 1,28 $ :)
  • Cihazla ilgili şöyle bilgiler verebilirim.Gerçekten çok hızlı bir cihaz arkadaşın S2 si ile başa baş diyebilirim.Need for speed most wanted yükledim hiçbir kasıntı yapmadan rahatlikla oynadım.Yüklediğim hiçbir android uygulamada problem çıkarmadı..Görüntüsü ve şıklığıda cabası işyerinde herkesin merak konusu oldu.Şimdiden enaz 2-3 talibi var
    Kısacası bu fiyata bu cihaz Şamda kaysı
  • Aslında kısada olsa bir inceleme videosu çekebilirseniz çok iyi olur
  • arkadaslar;

son duruma gore telin turkcr dil destegi olan romunun linki ve nasıl yapılaacagı,root işlemi ,imei işlemi googleplay islemi gibi konuları sırasıyla beşrtebilir misiniz :(
  • alanlar menmun mu ? bır kullanıcı vıdeosu ceksenızde arkadan gelenlerı cesaretlendırsenız
  • ben memnununm cihaz hızlı saglam görünüşü farklı ilgi çekiyor son türkçe romu rootlu geliyor bu avantaj direk kur root aktif imei yaz kullan
  • arkadaşlar jiayu g3 e göre nasıldır sizce? eğer fazla bir farkı yok diyorsanız bunu alıcam jiyayu g3 60-70 dolar daha pahalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: scocth

arkadaşlar jiayu g3 e göre nasıldır sizce? eğer fazla bir farkı yok diyorsanız bunu alıcam jiyayu g3 60-70 dolar daha pahalı

bende g3 düşünüyordum fakat korktum hem pahalı hem stok sıkıntısı hemde ekranında ilk partide sorun çıkması fiyatı uygun die ne o aldım gayettde iyi tek fark bana göre pil zaten çogu telefon aynı işlemci olsun özellikler olsun
  • Bu telefonu alanlar nerden aldı ve ürünün garantisi var mı ? Gerçekten ürün çok hoşuma gitti,1 aydır telefon aramaktayım ama ülkemizde çok pahalı telefonlar simdi bu ürün ucuz ama nereden alabilirim güvenilr yer var mı?
  • arkadaşlar şarj durumu nedir cihazın?
  • Neo dan foto örnek

NEO NO2-M===4,5''QHD ekran,MTK6577 DUAL CORE İŞLEMCİ,1GB RAM,ANDROİD 4,0,3G,GPS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adki -- 2 Aralık 2012; 0:22:09 >

• fotoğraflar gayet güzel.bir de video çekerseniz çok makbule geçer..
  • Ben de bu satıcıdan aldım bir tane.

http://www.aliexpress.com/item/Neo-N02-M-4-5-inch-QHD-Dual-Core-MTK6577-Android-4-0-Smartphone-GSM-WCDMA/679471735.html

case ve film dahil $5 indirim kuponu ile $162 a geldi.

AE $5 indirim kuponu isteyen pm yollasın. Ne zaman kadar geçerli olduğunu bilmiyorum
  • bır arkadaş ınceleme vıdeosu ve normal vıdeo performansını ıceren vıdeo cekse guzel olacak

vıdeo kayıt çözünürlüğü nedır arkadaşlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castiel -- 2 Aralık 2012; 12:24:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adki

Neo dan foto örnek

adki kardeşim,ben de bu ürünü almak istiyorum fakat nereden alabilirim,paypal yolu ile ödeme yapabileceğim yer var mı?Yani sen nereden aldın ve paypal ile mi ödeme yaptın?Telefon çok şahane hemen sipariş vermek istiyorum.Bir de son olarak ürün garantisi var mı?

• Ben lightake.com dan aldım Paypal seçeneği var gift ve mp3 player yazdırdım onlar 50$ yazmışlar.Birde kargo firmalarımı seçme free shipping ile posta ile getirtebilirsin

bildiğim kadarı ile 1 yıl üretici firma garanti veriyor ama malum çin gidip gelmesi vs. uzun iş alırken hiç garantisini düşünmedim açıkçası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adki -- 2 Aralık 2012; 14:01:38 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.