Şimdi Ara

NEO NO2-M===4,5''QHD ekran,MTK6577 DUAL CORE İŞLEMCİ,1GB RAM,ANDROİD 4,0,3G,GPS (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.547
Cevap
6
Favori
51.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nefsim

quote:

Orijinalden alıntı: ajanblue

quote:

quote:

EVET VAR STOCK TA VAR GÖZÜKUYOR..ORDAKİ YAZIDADA 30 KASIM İTİBARİ STOCKTA OLACAĞI YAZIYOR..BENDE BEYAZ SİPARİŞ ETTİM

lightake denmi aldınız? paypal ile çalışıyo sanırım orası..

EVET SİTEDEN ALDIM BEYAZ RENK PAYPALLA

kartın sigortasına mı güvendin :) tabi feedbacki sağlam kullanıcılardan almışsınızdır umarım..

ALİEXPRESTEN ALMADIM SİTEDEN PAYPALLA ALDIM..KARTIN SİGORTASINA GÜVENDİM..AİEXPRESTEN PAZARLIKLA DA ALINABİLİYOR SANIRIM SİTE İNDİRİM KODUM VARDI O YÜZDEN SİTEDEN ALMAYI TERCİH ETTİM..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajanblue -- 9 Aralık 2012; 17:37:23 >

• quote:

ALİEXPRESTEN ALMADIM SİTEDEN PAYPALLA ALDIM..KARTIN SİGORTASINA GÜVENDİM..AİEXPRESTEN PAZARLIKLA DA ALINABİLİYOR SANIRIM SİTE İNDİRİM KODUM VARDI O YÜZDEN SİTEDEN ALMAYI TERCİH ETTİM..

aliexpress de bir firma personeli ile jiayu g3 fiyatı tuzlu olunca pazarlık yapdım, kupon verin dedim vermedi 2 tane alsan veririm dediler :)
    az daha diretince 6 dolar indirim yaptılar :)
  • quote:

quote:

aliexpress de bir firma personeli ile jiayu g3 fiyatı tuzlu olunca pazarlık yapdım, kupon verin dedim vermedi 2 tane alsan veririm dediler :)
    az daha diretince 6 dolar indirim yaptılar :)

BİR SİTEDE 205$ A GELİYORDU..ALITUTU MU ONUN GİBİ BİR ŞEY..ALİEXPRESTE O FİYATA VEREN GÖRMEDİM..BEN F/P OLARAK NEO N02 ALDIM..ÖZELLİKLERİ NEWMAN N1 İLE AYNI GORİLLA GLASS DIŞINDA 18$ FAZLA VERMEYE GEREK YOK ÜSTELİK NEWMAN STOK SIKINTISI VARKEN

G3 GÜZEL TEL AMA ARADA 40$ 960X540 YERİNE 1280X720 EKRANA VERİLİRMİ...?? BEN VERMEZDİM AÇIKÇASI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajanblue -- 9 Aralık 2012; 17:44:05 >

• quote:

BİR SİTEDE 205$ A GELİYORDU..ALITUTU MU ONUN GİBİ BİR ŞEY..ALİEXPRESTE O FİYATA VEREN GÖRMEDİM..BEN F/P OLARAK NEO N02 ALDIM..ÖZELLİKLERİ NEWMAN N1 İLE AYNI GORİLLA GLASS DIŞINDA 18$ FAZLA VERMEYE GEREK YOK ÜSTELİK NEWMAN STOK SIKINTISI VARKEN

G3 GÜZEL TEL AMA ARADA 40$ 960X540 YERİNE 1280X720 EKRANA VERİLİRMİ...?? BEN VERMEZDİM AÇIKÇASI

Neo N02 ekran kalitesi düşük hocam, ips veya gorila glass almak daha mantıklı ve tabi pil gücü..
    Diğer türlü zaten her cihazın özellikleri aynı,

Ayrıca jiayu g3 de ilk parti ürünleri sorunluymuş, ama newman n1 çok övüyolar xda forumda romlarıda vardır..
    Newman N2 çıkacakmış o baya dikkat çekici..

• quote:

quote:

Neo N02 ekran kalitesi düşük hocam, ips veya gorila glass almak daha mantıklı ve tabi pil gücü..
    Diğer türlü zaten her cihazın özellikleri aynı,

Ayrıca jiayu g3 de ilk parti ürünleri sorunluymuş, ama newman n1 çok övüyolar xda forumda romlarıda vardır..
    Newman N2 çıkacakmış o baya dikkat çekici..

NEO N2 DE İPS PANEL SADECE GORİLLA DEĞİL N1 LE FARKI BU..G3 İLE FARKI ÇÖZÜNÜRLÜK VE GORİLLA GLASS VE PİL

PİL İÇİN YEDEK PİL ALDIM 7.5 DOLARA TOPLAMDA KILIFLA BİRLİKTE 164$ VERDİM..ŞU AN İÇİN YİNE F/P ÜRÜN GORİLLA GLASS YERİNE 1.5 $ EKRAN KORUYUCU ALACAĞIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajanblue -- 9 Aralık 2012; 17:58:24 >

• Beyler bende lightake den neo no2 alacağım.Fakat bende kredi kartı yok.Dolayısıyla paypal ile alamıyorum. Başka şekilde nasıl alabilirim ? Paypal kadar güvenli birşey var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ukkaşe

Beyler bende lightake den neo no2 alacağım.Fakat bende kredi kartı yok.Dolayısıyla paypal ile alamıyorum. Başka şekilde nasıl alabilirim ? Paypal kadar güvenli birşey var mı ?

paypal gibi tüm aracı firmalar k.kartı kullanıyor..
  • quote:

quote:

Beyler bende lightake den neo no2 alacağım.Fakat bende kredi kartı yok.Dolayısıyla paypal ile alamıyorum. Başka şekilde nasıl alabilirim ? Paypal kadar güvenli birşey var mı ?

hocam o zaman siteye havale - eft yoluyla mı göndereyim parayı ? (lightake)
  • quote:

quote:

quote:

lighttake yi bilmem ama aliexpres de havale seçeneği var, o daha garanti gg yani havuz sistemi kullanıyor..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

lighttake yi bilmem ama aliexpres de havale seçeneği var, o daha garanti gg yani havuz sistemi kullanıyor..

Hocam ordada neo no2 yok . Varda sadece 2 satıcıda . Onlarında feedback i yok ve 187 dolar. Arada 40 tl fark var

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam ordada neo no2 yok . Varda sadece 2 satıcıda . Onlarında feedback i yok ve 187 dolar. Arada 40 tl fark var

http://www.aliexpress.com/snapshot/208655977.html

SİTENİN ALİEXPRESSTEKİ HALİ FİYATTA AYNI.. 2.5$ KILIF VE 1.5$ EKREN JELATİNİ EKLENMİŞ ÜCRETE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajanblue -- 9 Aralık 2012; 18:52:36 >

• quote:

http://www.aliexpress.com/item/Neo-N02-M-4-5-inch-QHD-Dual-Core-MTK6577-Android-4-0-Smartphone-GSM-WCDMA/679471735.html

case and film seçerek 167 dolara alabilirsin, satıcı güvenilir ayrıca..
    china post yada hongkong post seçeneği var hongkog seçersen daha iyi olur..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

http://www.aliexpress.com/snapshot/208655977.html

SİTENİN ALİEXPRESSTEKİ HALİ FİYATTA AYNI.. 2.5$ KILIF VE 1.5$ EKREN JELATİNİ EKLENMİŞ ÜCRETE

Saol hocam daha önceki mesajlarda görmüştüm ama hiç aklıma gelmemişti şimdiye kadar.

Şimdi hocam ben banka transferi yoluyla parayı göndereceğim.Fakat daha öncesinde Sayfanın el altına indiğimde " Transaction History & Feedback " bölümünde bir çok kişi no feedback yet yazmış. Bunun anlamı nedir ? Ben yine de sipariş vereyim mi ?

NEO NO2-M===4,5''QHD ekran,MTK6577 DUAL CORE İŞLEMCİ,1GB RAM,ANDROİD 4,0,3G,GPS

• Arkadaşlar,

Cihaz eline geçen arkadaşlar yorum verebilir mi? Cihaz akıcı mı, takılma vs oluyor mu?

QHD ekran ne demektir? Gündüz ya da farklı açılardan ekrana bakıldığında görme zorluğu var mı?

tşk
  • quote:

Orijinalden alıntı: xhuttra

Arkadaşlar,

Cihaz eline geçen arkadaşlar yorum verebilir mi? Cihaz akıcı mı, takılma vs oluyor mu?

QHD ekran ne demektir? Gündüz ya da farklı açılardan ekrana bakıldığında görme zorluğu var mı?

tşk

AYRICA EKRAN İŞLEMCİ VE RAM KONUSUNU FARKLI PROGRAMLARLA TEST EDEBİLİRLER Mİ...ONE X ÇAKMASINDA BİR ARKADAŞ RAMIN 512 OLUP 1024 GÖSTERİLDİĞİNDEN İŞLEMCİSİNİN TEK ÇEKİRDEK OLMASINDAN VE EKRANIN GERÇEK DEĞERİNDEN FARKLI OLDUĞUNU BAHSETMİŞ ALAN ARKADAŞLARA ZAHMET OLMAZSA BU KONUDA BİR İNCELEME BEKLİYORUZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajanblue -- 9 Aralık 2012; 19:47:14 >
  • quote:

Kredi kartınız olmasa da,bankamatik hesabınıza ait bir sanal kart hesabı açıp paypala o hesabı tanımlatabilirsiniz.
    Düzeltme: Yalnız her bankada sanal kart avantajı yok bildiğim kadarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YnSSdKgL -- 9 Aralık 2012; 19:24:23 >
  • Ben aliexpress ten alıyorum. Telefon gümrükten geri gönderildi diyelim . Kargo parası falan almıyorlar değil mi ?

Birde aliexpress indirim kodu lazım . 40 Sayfalık newman konusundan birkaç site verilmişti.Oralara bir göz atayım
  • hongkongpost ile lanlarhttp://app3.hongkongpost.com/CGI/mt/enquiry.jsp adresinden kontrol edip durumu yazsınlar

The item (RC061430851HK) was posted on 5-Dec-2012 and is being processed for delivery to the addressee.

Benim kargo gönderilme sırasını bekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirmisekizli

hongkongpost ile lanlarhttp://app3.hongkongpost.com/CGI/mt/enquiry.jsp adresinden kontrol edip durumu yazsınlar

The item (RC061430851HK) was posted on 5-Dec-2012 and is being processed for delivery to the addressee.

Benim kargo gönderilme sırasını bekliyor.

aynısı bende yazıyor.herhalde çok yoğunluk var.normalde overseas yazması gerekirdi.
  • quote:

Şimdi hocam ben banka transferi yoluyla parayı göndereceğim.Fakat daha öncesinde Sayfanın el altına indiğimde " Transaction History & Feedback " bölümünde bir çok kişi no feedback yet yazmış. Bunun anlamı nedir ? Ben yine de sipariş vereyim mi ?

NEO NO2-M===4,5''QHD ekran,MTK6577 DUAL CORE İŞLEMCİ,1GB RAM,ANDROİD 4,0,3G,GPS

daha telefonlar elimize ulaşmadığı için no feedback yazıyor.orada satın alanların isimleri yazıyor..

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.