Şimdi Ara

NEO NO2-M===4,5''QHD ekran,MTK6577 DUAL CORE İŞLEMCİ,1GB RAM,ANDROİD 4,0,3G,GPS (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.547
Cevap
6
Favori
50.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: playbox

quote:

Orijinalden alıntı: chetyner

quote:

Orijinalden alıntı: playbox

chetyner hocam bende neo almayı düşünüyorum. ama daha önce hiç androidli bi telefon kullanmadım sürekli ios kullandım. bnm mrk ettiğim acaba telefon geldiğinde yapılması gerekenleri zorlanmadan yapabilir miyim?(root, imei yenileme) çnkü androidle ilgili şeylere çok uzağım. daha önceden iphone a sürekli kendi jailbreak işlemimi kendim yapıyodum.

iphone yi jailbreak yaptıysan bunu daha kolay yapacaksın emin ol bizi takip etmeye devam et

hocam çok teşekkürler, o zmn bende en kısa zmnda siparişimi vereyim gelsin telefon. artık takıldığım konularda da sizden destek almaya devam ederim. pazartesi yada salı günü lightake den siparişi veririm verince söylerim benide eklersin listeye;)

Herzaman destek vermeye hazirim yeterki yazilimda sikinti olmasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lightake'den alan arkadaşların siparişleri ne durumda? bana "Global Express" ile kargoya verildiğini söylediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbrain

Lightake'den alan arkadaşların siparişleri ne durumda? bana "Global Express" ile kargoya verildiğini söylediler

ayın 15 inde kargoya verilmişti honkong post ile 19 unda honkongdan ayrılacak ürün türkiye yolculuğu başlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: daniali

quote:

Lightake'den alan arkadaşların siparişleri ne durumda? bana "Global Express" ile kargoya verildiğini söylediler

ayın 15 inde kargoya verilmişti honkong post ile 19 unda honkongdan ayrılacak ürün türkiye yolculuğu başlıyor

bende baktım şimdi bendede 19 unda honkongdan ayrılıyor gibi birşey yazıyor ozaman çabukmu gelecek ne
  • Bu hafta gelir inşallah kargolarınız
  • quote:

quote:

quote:

bende baktım şimdi bendede 19 unda honkongdan ayrılıyor gibi birşey yazıyor ozaman çabukmu gelecek ne

The item (RC1...........HK) is being processed for departure from Hong Kong as of 19-Nov-2012.

Benimkinin durumuda aynı

• ligthtake hepsini aynı anda gönderdi hollanda formunda da bizle aynı durumda olanlar var.Bir de Beyaz Neo almak isteyenlere kötü haber tel 179 usd olmuş.Siyahta promosyon sürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adki

ligthtake hepsini aynı anda gönderdi hollanda formunda da bizle aynı durumda olanlar var.Bir de Beyaz Neo almak isteyenlere kötü haber tel 179 usd olmuş.Siyahta promosyon sürüyor.

newmanım 1-2 gune gelıcek ona gore belkı bende bundan alırım veya 1 2 tane daha newman dusunuyorum bakalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adki

ligthtake hepsini aynı anda gönderdi hollanda formunda da bizle aynı durumda olanlar var.Bir de Beyaz Neo almak isteyenlere kötü haber tel 179 usd olmuş.Siyahta promosyon sürüyor.

tamda ben beyaz alıcakken:( bu gün bi girdim siteye fiyat eski haline dönmüş:/ yapıcak bişiy yok siyah alıcam bende artık. yada biraz daha fazla verip etotalk tan hem beyaz hemde türkçe romlu olanı alıcam..
  • arkadaşlar ben de ligtake den aldım.Acaba ne zaman gelir ?

1/15/2012 4:01:03 PM Instant Order Received Order has been received. Order appears to be paid. Please check transaction records before shipment.
    11/16/2012 8:56:44 AM Collecting Products Now Processing.
    11/19/2012 9:53:42 AM Pending
  • quote:

11/19/2012 9:53:42 AM Pending

Daha yola bile çıkmamış. Çıktıktan sonra takip numarası veriyorlar, normalde 1-2 gün içinde takip numarası ile internetten kontrol edebiliyorsun nerede olduğunu ama bu aralar çok yoğunlar sanırım takip numarası ile internetten 5-6 gün sonra görünebiliyor.
  • teşekkürler
  • Aliexpreste fiyatlar hala aynı beyaz da var bir iki güne alicam herhalde bende

• newman den sonra şimdi de buna sardım, arkadaşlar rom konusunda son durum nedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sènior Farfalla

newman den sonra şimdi de buna sardım, arkadaşlar rom konusunda son durum nedir.

Henüz telefonu eline ulaşan yok sanırım. Ben dahil herkes gözü yollarda bekliyor. O yüzden şu an için birşey söylemek pek mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaalisahin

Aliexpreste fiyatlar hala aynı beyaz da var bir iki güne alicam herhalde bende

Aliexpresste 5 dolarlık kupon alabilir, satıcıdan da indirim talep edebilirsiniz. Biraz daha ucuza gelmiş olur böylece.
  • ürün pttnin sistemine girdi bakalım ne zaman elimizde olur kazasız belasız bir şekilde

15/11/12 17:36 2012-11-15 17:36:00 Receive item from customer (Otb) Gonderi musteriden alinmistir HONG KONG (Yurt Disi)
    19/11/12 14:05 2012-11-19 14:05:00 Insert item into bag (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) HONG KONG (Yurt Disi)
  • quote:

ürün pttnin sistemine girdi bakalım ne zaman elimizde olur kazasız belasız bir şekilde

15/11/12 17:36 2012-11-15 17:36:00 Receive item from customer (Otb) Gonderi musteriden alinmistir HONG KONG (Yurt Disi)
    19/11/12 14:05 2012-11-19 14:05:00 Insert item into bag (Otb) Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) HONG KONG (Yurt Disi)

Bende ona baktim yazcaktim benden hizli davranmissin benim bilgilerde ayni saat ayni tarihle pttde gozukuyor bu hafta biraz zorda obur hafta gelse bari

• quote:

quote:

ürün pttnin sistemine girdi bakalım ne zaman elimizde olur kazasız belasız bir şekilde

Bende ona baktim yazcaktim benden hizli davranmissin benim bilgilerde ayni saat ayni tarihle pttde gozukuyor bu hafta biraz zorda obur hafta gelse bari

+1 :)
  • gümrüge takılmadan gelsinde bu arada yavaştan root nasıl yapılacagı hakkında bir yazı yapsa bir arkadaşımız malum androide yabancıyız
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.