Şimdi Ara

Neo V - Galaxy W

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neo Vhttp://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=57519 743TL
    Galaxy Whttp://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=57391 751 TL
    http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/Sony-Ericsson-Xperia-neo-V-vs-Samsung-Galaxy-W-I8150

750 lira civarı telefonlara bakarken bu ikisinde kaldım.

Neo V nin tek iyi yanı ekranının TFT LED olması, Galaxy W nin ekranı S-LCD.

Tabi o kadar iyi yanı varken sırf ekran için Neo V tercih edilmez bence ama ekranlar arasında fark olur mu diye merak ettim sadece.

• Galaxy W'nin S-LCD olmadığı söyleniyor. Onun dışında iki telefon arasında pek fark yok. Hatta bence tasarım ve ekranı ile Neo V önde. Çünkü o.c. ile işlemci hızı Galaxy W ile aynı hıza getirilebilir. Ben de araştırıyorum. Kafamda bu 2 model var. Yeni konu açmak yerine konuyu güncel tutıyım bari.
  • Galaxy W ICS almayacak diyorlar, gerçekten öyleyse Neo V daha iyi seçim gibi, yanılıyor muyum?
  • Konu güncellenmişken yazıyım. Motorola Atrix hepsinden daha da mantıklı bir seçim. Ben Hepsiburada'dan sipariş ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Radzinsky

quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

Konu güncellenmişken yazıyım. Motorola Atrix hepsinden daha da mantıklı bir seçim. Ben Hepsiburada'dan sipariş ediyorum.

Bu aralar Motorola Atrix baya popüler oldu. Özellikleri de iyi. Güle güle kullanın.

Teşekkürler.
  • Peki Xperia Neo V ile Galaxy W'nin,
    -kameralarını
    -wifi çekim gücünü
    kıyaslayabilir misiniz?
  • Atrix daha mantıklıdır.

Galaxy W ile Neo V arasındada deneyip karar vermenizi tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Ashes:: -- 4 Nisan 2012; 17:02:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu sizin bütçenize bağlı 850 verebilirseniz atrix alın ama yoksa 700-730 arasına wonder bulunur ve ben kullanıyorum su ana kadar memnunum
  • Açıkçası bütçemin zorlanmış hali bu. ŞU an Neo V-Galaxy W arasındayım.
  • galaxy w tip olarak daha kötü
  • Tasarım v süper ama internet hızı işlemci hızı olarak w önde buda onu v den dha iyi yapıyor samsung w tercih et
  • Neo v in ve galaxy w nin işlemcileri aynı sadece galaxy w fabrika çıkışlı o.clocklu.Ayrıca iki telefonuda yakınlarıma aldırttım ikiside güzel telefonlar fakat neonun tek kötü yanı yan panellerinin gıcırdaması ve kamera olarakta sony tabiki.
  • Neo V.ICS alacaktir.OC ile 1.4 evde cikarirsiniz 1.9a da.
  • OC falan anlarım uğraşırım diyorsan Neo V.Uğraşamam ama çok da zorlamam aleti ağır oyunlar falan oynamam dersen kesinlikle Neo V çünkü tasarımı bütün farkları unutturur.OCdan anlamam uğraşamam direk kullanırım daha güçlü olsun dersen de Galaxy...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stygián -- 7 Nisan 2012; 11:10:40 >
  • 0.4 gHzin hic bir etkisi olmaz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Radzinsky

quote:

Konu güncellenmişken yazıyım. Motorola Atrix hepsinden daha da mantıklı bir seçim. Ben Hepsiburada'dan sipariş ediyorum.

Bu aralar Motorola Atrix baya popüler oldu. Özellikleri de iyi. Güle güle kullanın.

Teşekkürler.

Atrix güzel bir seçenek fakat motorola vatanda yok haliyle arada 100 lira kadar fark var.

Aradaki farklara bakarsak
     Neo V - Galaxy W

Neo V nin ekranı LED Galaxy den tek iyi yanı bu.

Galaxy nin şarjı daha iyi gidiyor,bt 3.0 a sahip ve biraz daha ince.

Galaxy Android 4 e yükselmeyecek fakat Neo V için de olumlu haber gelmedi.

???????????

• Neo V için kesin çıkıyor sorun yok. Bu arada Atrix'ten gerçekten çok memnunum. Aradaki 100 TL'lik farkı fazlasıyla hakediyor. Neo V ya da Galaxy W düşünen arkadaşlara tekrar yazıyorum bütçenizi 100 lira daha zorlayın ve Atrix alın. Tamam belki tasarımı Neo V kadar iyi değil ama işlemcisi ve ram'i yeter de artar bile.
  • Sony başlığında ICS'nin tavsiye edilmediği yazıyor. Açıkçası kafam karıştı.
  • Neo V
  • samsung w arkadaşımda var bende neo v kendisi benim telefondan almayı düşünüyor şuan kullanım açısında 0,4 lük farkı hissetmen imkansız kamera falan ne çok iyi ne çok kötü orta halli ikiside ancak ics ile neo v de kamera yazlımı değişecekmiş ayrıca bazı sürücülerle desteklenip işlemcideki yük azaltılacakmış öyle okumuştum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.