Şimdi Ara

Neon hakkında bu maddenin ismi nedir yardımcı olabilirmisiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
1
Favori
10.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ßeyler burda adam karbonat kola gibi bir şey ve hydrogen peroxide denilen madde ile ilginç bir neon yapıor benim merak ettim bu hydrogen peroxide biras araştırdım oksijenli su galiba ama tam emin değilim yardımcı olurmusunuz bunun nasıl yapıldığını bile vardır galiba
    Make a Glow Stick =>Tıkla

• Abi hayran kaldım,Bulsun biri şunun espirisini ya
  • oksijenli su karbonat (kabartma tozuda olabilir galiba tam bilemiorum ) shelips limon aromalı ile olabilir deniycem fırsat olursa
  • Oksijenli suyu nerden bulucaz peki?
  • Eczanelerden
  • hidrojen perioksit oksijen suyu değildir elektronikçiler kulanır çoğunlukla devre kartlarını eritmek için ele değdinde eli beyazlatır ve deri pul pul dökülür.Karbonat ve açık renkli herhangi bir gazoz (fanta,yedigün,sunny..) herkeste bulunan şeyler birde bu karışımı yaptıktan bir miktar sonra ışık azalacaktır sallarsanız yeniden artar.
  • Ozaman yarın akşam elektonikçiye hidrojen peroksit soruyorum. Evde karbonat zaten var. Bide portakallı gazoz alırım gelirken
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu üyeyi bileniniz var mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hidrojen perioksit eczanelerde de olmazmı ?
  • Ya 2 akşamdır elektronikçideyim ama bunu sormayı unutuyorum. Kafayı yicem hee.
  • 3 liraya hidrıjen peroksit buldum bu akşam arkadaşlar. Üzerimde para yoktu alamadım malesef. Yarın akşam alıp deneyimi yapıyorum inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skurtoğlu -- 4 Mart 2009; 17:40:31 >
  • Eveet arkadaşlar. Bu akşam aldım hidrojen peroksiti. Perhidrol adıyla satılıyormuş sanırım. İnşallah aynı şeydir. Deniyorum bu akşam...
  • Müthiş bir hüsran

Barking soda demiş adam . Karbonat olduğuna eminmiyiz acaba? Perhidrolün hidrojen peroksit olduğuna eminim ama karbonat olaynı bilmiyorum.

Karışımı perhidrol+karbonat+fanta ile yaptım
  • karbonat nerden çıktı arkadaşlar kocaman soda yazıyor videoda soda ile dene
  • quote:

Orjinalden alıntı: HKNCLSKN

karbonat nerden çıktı arkadaşlar kocaman soda yazıyor videoda soda ile dene

Toz şeklinde soda varmıki
  • yemek sodası diye satılır fakat adam ışığı kapatmadan parlaadı ya bu kadar olmaz şunu bir an önce yapalım.
  • Nerden buluruz ki ya bu yemek sodasını
  • orasını bende bilmiyorum ama acil yapmamız gerek süper ötesi
  • yemek sodasını nerden bulabiliriz?

önceden görmüştüm bu videoyu ama malzemeler hakkında pek bilgim yoktu.
  • Bence olay yemek sodasıyla değilde o dew adlı içeceği bulamamızdan olmuyor o içecek trde satılıyor mu ki?
  • Yanlız yorumları okuduysanız denyenler olmuş ve işe yaramamış. Çoğu kişi orda şişenin değiştirildiğini filan yazmış.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.