Şimdi Ara

NEOPLAN MI TRAVEGO MU (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
5
Favori
110.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mustafaemir

quote:

Orijinalden alıntı: Cargo3230C

quote:

Orijinalden alıntı: OnuR_4O3

quote:

Orijinalden alıntı: emregirit

neoplan starliner travegodan daha pahalı, daha güçlü, daha büyük ayrıca otm vites,daha aksesuarlı
    karşılaştırma adaletsiz olmuş biraz

Pahalı Olması Avantaj Değil. Daha Güçlü Sanki Çok Büyük Farklılıklar Varmıs Gibi Konusuyrsun Travego 17 469 HP Starliner 480 HP. Daha Büyük 10 CM :D Aksesuarlı Mı? Adaletsizlik Diye Birşey Yok İkiside Aynı Hatlarda Kullanılabilen Arabalar.

Man ile dalga geçiliyor sanki ? =D

Neoplan'ı hafife almamak lazım mercedes'ten çok daha güzel bir araç ama çok elektronik ben bu alemde o403'ü TEK GEÇERİM

aynen katılıyorum neoplanlar eskıyımce starlıner 1 ler gıbı yatıcak otogarda ama 403 olsun travego olsun turızmde çalısır personel servısınde çalısır...

403 otobusculuk sktorunun şahını gibi eskı kasa 403 e makyaj yapıolar doğan gorunumlu şahın gıbı çalışıo araba..

• neoplan da sadece iç tasarım güzel konfor yok
    oysa travego ise hem konforlu hem sade
  • şahsi fikrim ve yaptığım seyahatler sonucu travego rahatlık konusunda çok geride kondor yok bir diamond yanına koltuk kalitesi düşük kalıyor neoplanı zaten söylemiyorum.

bu benim bizzat yaptığım seyahatler sonucu edidiğim bilgidir en kötü konfor ve koltuk safirde var resmen minibüste gidiyorsun iğrenç yani.
  • Arabanın dış görünümünün yolcuya bir artısı yoktur...
    En güzeli setra s417hdh fakat aksesuar takılamıyor;travego 17 SHD aksesuarın en çok yakıştığı otobüstür.
    starliner ise dış görünüş olarak abartılmış ve berbat
    neoplana biniyorsunuz(bütün neoplanlar için geçerli)koltuk boyundan önünüzü göremiyorsunuz;koltuk boyundan görseniz gece göremiyorsunuz
    neoplanla aç karnına yola çıkamazsınız hele yol bozuksa;koltuğunuzun içine gömüldüğünüz için yolu zehir eder(anladınız umarım)
    her türlü TRavego ama setranın da hakkını vermek gerekir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karahan07 -- 20 Ağustos 2010; 16:26:32 >

• Okul nedeni ile çok otobüse bindim ama şunu söyleyim neoplanın tourline koltukları kadar rahat koltuk görmedim yanları deri gibi olmasa daha iyi olurdu, eyer yanınza kilolu biri oturduysa ve sizi eziyorsa basın düğmesine koltuğu kenarlara genişletin bu özelliği mersedeste göremedim, fortuna, diomond,neoplan da gördüm sadece, setraya hiç binmedim, ben yolcu olarak değerlendirdiriyorum neoplan en iyi otobüs ve bilet almaya kalktımda her zaman otobüslerine dikkat ederim, ve neoplan almaya özen gösteririm, şunuda belirtmek gerekirse mersedes birazda koltukların yaımına özen gösterse daha iyi olacak.
  • içerideki havalandırma ve klima kalitesi setra da çok yüksek mersedesler araba olarak güzel olabilir ama hiç bir zaman setranın ferahlığına erişemedi
  • Otobüs yolculuğu denilince bence en konforlu ve keyifli araç SETRA..Birkaç kez yolculuk yaptım.İnanın çok keyifli..Özellikle ön koltuklarda oturunca yolculuk çok keyifli geçiyor..

Şimdi genelde TRAVEGO ile yolculuk yapıyorum.Rahat ve güzel..Ama SETRA başka tabii..2 katlı SETRA'yı
    tavsiye etmem..Çok basık ve kasvetli...2.Kat sanki denizdeymişsiniz gibi sallanıyor..

Birkeresinde NEOPLAN'la yolculuk yaptım.Camları yüzünden etrafı pek göremiyorsunuz..Koltukları rahat..
    Ben görüntüsünüde pek sevmedim..
  • Ben de otobüsle çok yolculuk yaptım. 3 saate kadar olan yolculuklarda tercihim Travego ama daha fazlasında Neoplan... Travego'nun koltukları pek konforlu değil. Ancak Neoplan'ın da iç dizaynı güzel değil. Şu an en iyisi Setra.
  • Neoplan'ın otobüsleri bana Travego ve Setra'dan çok daha rahatsız geliyor. Görünüm için kullanıcının rahatlarından vazgeçmişler. Mesela Tourliner'da klimalar çok kötü olmuş...
  • Mercedes'in tahtını kimse alamayacak. Haketse de etmese de. Neoplan çabuk eskiyor ve kulanılmıyor. Ama Mercedesler'in ömrü uzun. Toplamda Travego...
  • Her Türlüsüne Bindim Ama Güç Olarak Travego Araba Gibi Çıkıyor Yokuşları Bayılmadan
  • Travego Aga.
  • Yolcu gözüyle Neoplan, işletmeci gözüyle travego!

Bineceğim otobüsün yeni bir neoplan olmasını tercih ederim. Koltukları rahat ve geniş, multimedyası iyi. Travego darmış hissi veriyor bana.

İşletmeci veya şöför olsam geleceği de düşünerek mercedesten şaşmazdım. Bir yolculuğumda muavinle muhabbette "neoplandan memnunmusunuz" diye sormuştum. Muavin, aracın otomatik vitesinin sık arıza yaptığını, yapılmasının zor olduğunu ve oldukça pahalı olduğunu söylemişti. Bir de "yıldızdan şaşmayacan abi" dedi. Ondan sonra anladım ki bu işi yapanlar için parasına bakmaksızın kral mercedes!
  • Konfor açısından neoplan derim.
  • İşletmeci isem kesinlikle mercedes ama konfor olarak Neoplan Starliner

Ama genel olarak neyi tercih edersiniz diye sorarsan Setra derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zerzavatçı
    İşletmeci isem kesinlikle mercedes ama konfor olarak Neoplan Starliner

İşletmeci olsam Travego
    Yolcu olsam Travego
    Host olsam Travego
    Artistlik yapacak olsam Yıldızı Yeter yine Travego
    Rampada, otoyolda, çakılda, terminalde Travego
    Seyirci olsam uzaktan Travego
    Yalnızca sesini dinleyecek olsam Travego

Travego'nun üstünlüğünü perondaki yıllanmış 403 lerden bile çıkartabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes78

quote:

Orijinalden alıntı: zerzavatçı
    İşletmeci isem kesinlikle mercedes ama konfor olarak Neoplan Starliner

İşletmeci olsam Travego
    Yolcu olsam Travego
    Host olsam Travego
    Artistlik yapacak olsam Yıldızı Yeter yine Travego
    Rampada, otoyolda, çakılda, terminalde Travego
    Seyirci olsam uzaktan Travego
    Yalnızca sesini dinleyecek olsam Travego

Travego'nun üstünlüğünü perondaki yıllanmış 403 lerden bile çıkartabiliriz.

altına imzamı atarım...

• Her türlü setra arkadaş.
  • Çok sık olmadasa epey yolculuk yapan biri olarak ; Neoplan Starliner

Travego konfor yönünden yoksun bir model.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.