Şimdi Ara

NEOPLAN MI TRAVEGO MU (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
282
Cevap
5
Favori
110.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aKaSa

quote:

Orijinalden alıntı: enes78

quote:

Orijinalden alıntı: aKaSa

Konu hortlatmış gibi olacam ama!
    Pamukkale turizmin Travegoları nasıldır bilen varmı ?

Pamukkale iyi firmadır. Otobüsleri de konforludur. Sadece Pamukyol giden 1,2 tane travego var, onlar eskidi artık. Israrla değiştirmelerini savunuyorum. Pamukyol'da Man'ları da iyidir. Yeni olanlar 2011 model zaten. Eskiler de fortuna, onlarda artık eskidi gerçekten. Orta kısımdan, kapıdan sonrası çok motor sesi verir. Travegoların 56,46 gibi tüm arka koltuklarını tercih edebilirsin. Kesinlikle maşallahı var. Pamukkale bir çok yere giden arabalarını da yeniledi zaten. 2,3 yıllık travego yoktur ellerinde. Tüm araçlarında tv vardır. Teknobüs yazar. Pamukyollar'da priz vardır. Bir kısmında tuvalet de vardır. Servis ve şoförleri de iyidir. Tüm hatlarda tavsiye ederim. Müşteri Memnniyeti 4*4'lük firmadır. Şikayet yaz yarım saate bile geri döndükleri olur. Böyle bir firmada zaten kötü bir otobüs olamaz.

Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için
    Pek otobüs yolculuğu yapmadığım için bilmiyorum nasıldır, Balayı tatili için pamukkale'den bilet aldım bakalım
    tekrar teşekkürler.

Rica Ederim, Hayırlı Yolculuklar Dilerim.

Ayrıca Tebrik Eder, mutluluklar Dilerim.

• Her türlü setra
  • Setra
    Neoplan
    Travego
    0403

• Neoplanın görüntüsüne aldanmamak lazım çok sarsıyor. Travego 9 setra 10 numaradır
  • travego ve neoplan starliner la yolculuk yaptım starliner müthişş...otobüsde ses seda yok gittiğini anlamıyon.travegolarla da çok seyaht yaptım ancak neoplandan aldığım tadı alamadım...
  • ayrıca neoplanla travegoyu konfor yönünden nasıl karşılaştırıyonuz anlamıyorum.neoplan her türlü ağır basıyor.at ile eşeği karşılaştırmak gibi birşey...
  • ben yaklaşık 11 seneden beri şehir dışına gidip geliyorum eskilerden deseniz man s2000 derim o zaman bana göre 403 den daha iyi geliyor neopla starliner güzel araç fakat türkiye yollarına dayanıklı araç değil kısacası otoban arabası travegoyu nereye götürürseniz gider ama şu travegonun 2011-2012 model koltukları pek hoşuma gitmedi yani eskisi gibi rahat değil :( zaten neoplan tourliner i söz söyleme bile gerek duymuyorum tam çöpe atılacak araba setraya gelsek o da sanki travegonun +1 puan üstü gibi geliyor ama yinede TRAVEGO
  • arkadaşlar merhaba,

pamukkale touliner - kamil koç travego

hangisinin bagajı daha büyüktür? 4-5 arkadaş olarak belki daha da fazla, bagajımız yüklü vaziyette gideceğiz.
    bagajın eşyaları alması, sorun çıkarmaması bakımından hangisini önerirsiniz?
    konfor, multimedya da önemli.
    saygılar
  • Fortuna
  • Travego
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Salus

quote:

Travego neoplanın yanında belediye otobüsü gibi kalıyo.Travego diyenler hiç neoplan görmemiş olmalı
    Katılıyorum...

noktayı koymuş..:)))

• Bu ay alicaz bizde neoplan tourliner bakiyoduk 2010 model son anda gozumuzu kararttk 2013 travego alıyoruz insallah hersey umdugumuz gibi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Man'ın koltukları tahta gibi. Her daim Merso
  • setra akarr:D
  • mesajım bulunsun
  • Setraya bindikten sonra diğerleri vız geldi bana açıkçası.Ferah ve konforlu bir araç setra.3 dingilliydi.
  • Neoplana hiç binmedim yorum yapamam ama bilet alırken tr46 ve tr15shd mi ne yazıyor bunların 403ten ne farkı var 2003 yada 2004 bir 403ten konfor olarak hiçbir farkı yok 403te ne kadar rahatsızsam bunda da o kadar rahatsızım yeni araba çıkarmışsın gene konfor yok ama tr17ler ile rahata eriyoz diz mesafesi daha fazla ayak koyma yeri var bunlar çoğu kişi için önemli olmayabilir ama uzun boyluysanız büyük sıkıntı öndeki koltuğu az birşey yatırdığına dizime çarpıyor travego 17leri derseniz tamam kurtarır biraz konfor olarak ama o tr15 ler yolculuğu kabus ediyor. 3buçuk saatlik yola bile onla gitmek istemiyorum arada bir setra denk gelirse sevmediğim firmada olsa binerim ama 417lere malum boyumuz uzun :D birde sağlam diyorsunuz ama 2010 travegonun her yeri ayrı sallanıyordu stablizeye girince 403ler bile ancak okadar sallanır ama ben otobüsçü arkadaşları da anlıyorum en basidinden otobüsten anlamaya çok gerek araba alırken yedek parça ucuzluğuna servisine dayanıklılığına ne kadar az masraf çıkardığına ve konforuna bakarsınız otobüste bence öyle onlar için rahat değil diyoruz ama ben haftada iki kez binerim en fazla ama onlar hergün otobüsteler. Bir de travegoyu iyi bilenlere birşey sormak istiyorum ya üst bagajdan biraz sarsıntılı yola girince birşeyler uçmaya başlıyor bilgisayarı koymaya korkuyorum bunun çözümü yok mu birşey yapamıyormusunuz buna?

• BENCE TEK TASARIMDAN BİLE OLSA NEOPLAN....
  • neoplan konforda daha iyi ama çok masraflı bi araç ama yinede neoplan diyecem otobüs sektöründe bana göre 1 numara neoplan.
  • O değil de Neoplan'la şehirler arası yolculuk şahane rahat :)
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.