Neoplan görünüm olarak güzel ve yolda rahat, fakat koltukları Travegoya göre biraz rahatsız ve dar gibi, ayrıca benim gibi araçta en önde oturma takıntısı olan ve yolu seyretmeyi seven birisi için Travego daha önde çünkü Neoplanın önündeki cam seyir zevkini baltalıyo..
Neoplanın yüz olarak artık ömrünün tamamladığını düşünüyorum.Travego nun makyajlı hali çıkmaya yakınken şahıs olarak gidip kimse neoplan almaz,Man anca futbol kuluplerine kakalar o araçları.
quote:
Orijinalden alıntı: PELOTON
Neoplan görünüm olarak güzel ve yolda rahat, fakat koltukları Travegoya göre biraz rahatsız ve dar gibi, ayrıca benim gibi araçta en önde oturma takıntısı olan ve yolu seyretmeyi seven birisi için Travego daha önde çünkü Neoplanın önündeki cam seyir zevkini baltalıyo..
Sana katılıyorum neoplanla bu yaz Çanakkaleye gittim 3 numarada aman Allahım bir daha neoplana binmem dedim gelirkende Yeni temsa safir ile 4 noda geldim Oda rahattı zaten metro class tı Otobüs olarak tercihim travego ama su an otobüs alacak olsam onu almam su an yeni modeli cıkacak ve o yüzden su an üretilen travego alıpta 5-6 ay sonra yenisi cıkınca Üzülmek istemem
quote:
Orijinalden alıntı: AVCI17
quote:
Sana katılıyorum neoplanla bu yaz Çanakkaleye gittim 3 numarada aman Allahım bir daha neoplana binmem dedim gelirkende Yeni temsa safir ile 4 noda geldim Oda rahattı zaten metro class tı Otobüs olarak tercihim travego ama su an otobüs alacak olsam onu almam su an yeni modeli cıkacak ve o yüzden su an üretilen travego alıpta 5-6 ay sonra yenisi cıkınca Üzülmek istemem
yeni travegoyu ilk kamıl koç sıparıs etmıs subatta teslımmıs dıs gorunusunde pek pek fazla bi değişiklık yok ama içi fevkalade guzel..
quote:
Orijinalden alıntı: piskopat19
quote:
quote:
yeni travegoyu ilk kamıl koç sıparıs etmıs subatta teslımmıs dıs gorunusunde pek pek fazla bi değişiklık yok ama içi fevkalade guzel..
15 Shd 428 Beygir olmuş.
quote:
quote:
quote:
Hocam kaynak verir misin?? Bahsi geçen araçların teslimi ocakta başladı ve Pamukkale aldı 2011 travegolardan.. Ayrıca Best Van da eski araçları satılığa çekti onlarda filo siparişi verdi.. Araçların tanıtımı yapıldı. Şu anda teslimat başladı. Ayrıca 3 dingil travego V8 olarak üretiliyor 2011 den itibaren.. Travego benzersizliğini yeni iç tasarım ve dış makyajıyla bir kez daha göstermiş oldu.
quote:
Orijinalden alıntı: enes78
quote:
quote:
quote:
Hocam kaynak verir misin?? Bahsi geçen araçların teslimi ocakta başladı ve Pamukkale aldı 2011 travegolardan.. Ayrıca Best Van da eski araçları satılığa çekti onlarda filo siparişi verdi.. Araçların tanıtımı yapıldı. Şu anda teslimat başladı. Ayrıca 3 dingil travego V8 olarak üretiliyor 2011 den itibaren.. Travego benzersizliğini yeni iç tasarım ve dış makyajıyla bir kez daha göstermiş oldu.
Ayrıca aracın ön kısmından boyu 13 cm uzadı Alman travegoların fren sistemi entegre edildi. Sag camurluk üstü bagajdaki ad Blue sag depo iç kısmına alınarak depo dış kapağı büyüdü. Şoför alt sasesi ve ön sase celik barlarla guclendirildi.
Ne starliner ne de travego. Varsa tourliner ve setra 417 alayım. uzun yolculukta bu ikisinin dışında otobüs yolculuğu çekilmiyor be. starliner e her binişimde pişman oluyorum.ki genelde babam alır biletimi. o camlar ne öyle be. gündüz gözüyle gece gibi. Travego da resmen ortalık malı gibi. hiç sevesim gelmiyo. hiç sevimli değil.tamam motoru güzel ama bi küçüğü 403 ler daha konforlu gelir bana. ruhum daralır ikisinde de.
quote:
Orijinalden alıntı: taşçaynar
Ne starliner ne de travego. Varsa tourliner ve setra 417 alayım. uzun yolculukta bu ikisinin dışında otobüs yolculuğu çekilmiyor be. starliner e her binişimde pişman oluyorum.ki genelde babam alır biletimi. o camlar ne öyle be. gündüz gözüyle gece gibi. Travego da resmen ortalık malı gibi. hiç sevesim gelmiyo. hiç sevimli değil.tamam motoru güzel ama bi küçüğü 403 ler daha konforlu gelir bana. ruhum daralır ikisinde de.
Hocam TOURLİNER mı?Onun Yerini MAN Fortuna'ya binin daha iyi bari.Sadece farlar değişik.
Bence rahat konfor dışında sağlamlılık önünde dikkate alırsam şimdikileri kastediyorum MB Travegodur sonra 403 takip eder çünkü 403 düşünürseniz peronlarda baya bir senelerce kullanılmış 403 ler zaten onlara sözüm yok taş gibi araç.. 2000 model dahi olsa bile koltuğu rahattı.. ses yok rahattı araç.
Travegolarda öyle sarsıntı vs ses olayı yok ama ilk çıkan travegoyu hiç sevmedim koltukları taş blok gibiydi ama şu anki 2010-2011 model olanlar rahat,sağlam,konforlu ve sessiz de diyebiliceğim bir araçtır.. HIZ Yaptığı zaman hissedilmiyor. Tourismo az yakmasıyla beraber ünlenmiş bir araçtır bilenler biliyor ara model olarak üretilmiştir ama benim bindiğim tourismo 16 nın önündeki sephası titriyordu nedense hareket halinde birde koltuk tutamaçları çok klsaiğe kaçmış(302 lerdeki gibi düşünün.)
NEOPLAN hiç bilmiyorum binmediğim için ama dışardan uzak mekiğine benziyor onun benzeri kopyası olarak küçük iveco daily düşün aynı onun gibi önümüzü görmek resmen imkansız baya bir eğilmek lazım görebilmek için.
Tartışmasız Travego
bide bu araçlara kullanıcı açısından bakmak lazım eğer bir şirket değilse ortak veya tek çalışıyorsa mercedesten şaşmaz herşeyiyle mükemmel bir araç konfor , dayanıklılık (tr yollarında), parça yaygınlığı ve fiyatı zaten neoplanada hiç binmedim ama görünüşü bana itici geldi ve gördüğüm kadarıylada (başta ön tampon olmak üzere) bildiğin dökülüyolar (bilenler vardır öndeki arabanın sıçrattığı taşın tampona çapma meselesi) uzun lafın kısası yerli üretim lazım
tabiki travego,mercedes akar :))
starlinerin 12 litrelik motorunun gücü 480hp den 505 hp ye çıkarılmış....
kısa ve öz yolcuya sorarsan neoplan şöföre sorarsan travego
al bendende o kadar !
neoplan ~ starliner gibisi var mı ya o karizma hangi otobüsde var hııı? :D
Konu hortlatmış gibi olacam ama! Pamukkale turizmin Travegoları nasıldır bilen varmı ?
quote:
Orijinalden alıntı: aKaSa
Konu hortlatmış gibi olacam ama! Pamukkale turizmin Travegoları nasıldır bilen varmı ?
Pamukkale iyi firmadır. Otobüsleri de konforludur. Sadece Pamukyol giden 1,2 tane travego var, onlar eskidi artık. Israrla değiştirmelerini savunuyorum. Pamukyol'da Man'ları da iyidir. Yeni olanlar 2011 model zaten. Eskiler de fortuna, onlarda artık eskidi gerçekten. Orta kısımdan, kapıdan sonrası çok motor sesi verir. Travegoların 56,46 gibi tüm arka koltuklarını tercih edebilirsin. Kesinlikle maşallahı var. Pamukkale bir çok yere giden arabalarını da yeniledi zaten. 2,3 yıllık travego yoktur ellerinde. Tüm araçlarında tv vardır. Teknobüs yazar. Pamukyollar'da priz vardır. Bir kısmında tuvalet de vardır. Servis ve şoförleri de iyidir. Tüm hatlarda tavsiye ederim. Müşteri Memnniyeti 4*4'lük firmadır. Şikayet yaz yarım saate bile geri döndükleri olur. Böyle bir firmada zaten kötü bir otobüs olamaz.
quote:
Orijinalden alıntı: enes78
quote:
Orijinalden alıntı: aKaSa
Pamukkale iyi firmadır. Otobüsleri de konforludur. Sadece Pamukyol giden 1,2 tane travego var, onlar eskidi artık. Israrla değiştirmelerini savunuyorum. Pamukyol'da Man'ları da iyidir. Yeni olanlar 2011 model zaten. Eskiler de fortuna, onlarda artık eskidi gerçekten. Orta kısımdan, kapıdan sonrası çok motor sesi verir. Travegoların 56,46 gibi tüm arka koltuklarını tercih edebilirsin. Kesinlikle maşallahı var. Pamukkale bir çok yere giden arabalarını da yeniledi zaten. 2,3 yıllık travego yoktur ellerinde. Tüm araçlarında tv vardır. Teknobüs yazar. Pamukyollar'da priz vardır. Bir kısmında tuvalet de vardır. Servis ve şoförleri de iyidir. Tüm hatlarda tavsiye ederim. Müşteri Memnniyeti 4*4'lük firmadır. Şikayet yaz yarım saate bile geri döndükleri olur. Böyle bir firmada zaten kötü bir otobüs olamaz.
Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için Pek otobüs yolculuğu yapmadığım için bilmiyorum nasıldır, Balayı tatili için pamukkale'den bilet aldım bakalım tekrar teşekkürler.