Eskiden oynadığım bir oyundu ve eski serverimiz çok özeldi. Acaba forumumuzda Nephita'da oynamış kişiler varmıdır ? Varsa tanışmak isterim. Değişik bir konu başlığı oldu umarım hata yapmamışımdır.
neverscared serverında bulabilirsin genelde orda millet.
Ben oynamiorum uzun süredir. Forumumuzda varsa Nephtia'da oynamış kişiler charlarinin isimleri ile buraya yazarlarsa eski anıları canlandırırız :)
ben oynadım
linlury lucky girl sinularia
şu andada uogamer'da oynuyorum
sen beni hatırlamadın :P
Lady Aphrodite Mystic Crafter aYe Assasin
sonradan charlari uğura verniştim. felan. Ben de oynamayı düşünüorum bakalim hayırlısı..
anaam DRAJE :D
hocam ne haber nasılsın yav o spearlı llamalı halin geldi şimdi gözümün önüne :d uogamer'a bekleriz biraz harekete ihtiyacı var serverın
İnşallah gelicem makineyi yeniledim ama eşim kızıor yahu Uo oynamam ama belli olmaz dönerim. Kimler var orda ? Eskilerden bizden?
Sana da slmz :) eski nephtia'daki tüm oyuncular DH da takilior ne güzel bişi. Tesadüf girdim bu foruma takılı kaldık bizde.
Saygılarımla.
Nepthia da oynamıştım nickimi hatırlamıyorum ama Taverna sorumlusu olarak da görev yapmıştım.
Çok güzel günlerdi..
geceleri tek terzi arkadaşım, draje sen misin dostum? morrigan ailesinden Serdar ben =)
Nepthia dan görüntüler resimler varsa eklerseniz çok sevinirim. Ben resimleri bir kaza sonucu kaybettimde.
Yukarda bir kaç ss verdim :) özlemişim terzi dostumu eeheu.
Saygılarımla.
Bir kaç gün önce bakınca duruyordu ssler ama şuan yok :s vallahi çok özledim o günleri ya.. Tekrar yaşama şansımız olsa keşke..
bende yazayım Mondain, Xdian terzi ismini tam hatırlıyamadım ama Poisons cobbler gibi bişeydi sanırım.
merhaba arkada$lar,
herkesi burada gormek gercekten cok guzel. gercekten uzun zaman oldu...
bu ba$ligi gordugumde hem heyecanlandim, hem duygulandim. eh, acikcasi biraz da pi$man oldum.
pi$manligimin sebebi de yogun bir donemime denk gelmesi sebebiyle nephtia.com'u elimde tutamamamdi. bu bizim biraz olsun kopmamiza sebep oldu, ama bugun bu ba$ligi gordukten sonra tekrardan nephtia'nin sadece basit bir oyun sunucusu degil de bir aile oldugunu hatirladim. cogunuzu, hatta belki de hic birinizi gormemi$imdir bile; ama oyundaki karakterlerinizi, forumlardaki yazilarinizin bir kismini hatirliyorum.
kapanali 3 sene oldu,duygular eskimiyor, ne dersiniz ?
satyriasis.
Herkese saygılar ve sevgiler...
Tribaj Crogan Arwen Justtame(Dünyanın en kötü nicki evt) :)