Şimdi Ara

Nerde Asıl Taraftarlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şaşırtıyor bu takım bu günlerde beni benim Aziz Yıldırım fetişizmim taraftara mikrofon alıp salladığı an bitmişti Aykut Kocaman benim gözümde herşeye rağmen o kocaman adam olarak kalacak ama bir teknik direktör değil Allah aşkına bir bakın kadronuza sizin rakip transferlere imrenmenize ihtiyacınızmı var şaşıyorum bu taraftara ağlamaklı bakıyorlar bu transferlere siz kendi kökeninizden korkmadınız 10larca yıl herşeye rağmen Drogba nın 35 yaşındaki halimi korkutacak sizi yada Sneiderin 1 sene ayağını topa değmediği halimi mantıklı düşünün arkadaşlar futbolcular idmansız maçsız hiçbirşeyler bakın Krasiçe eminim birçok Gs li taraftar imrenmistir geldiğinde ama olmadı işte çünkü oynamadı takımında ne olur ne değişir bilmem belki biz belki cimbom belki bjk biri şampiyon olur ama beni taraftarımın sırf 10 senedir ezdiğimiz takıma 2 transfer birde kupa kaybettik diye ezilmesi üzüyor saygılar. Lütfen düzgün yorum atında tartışabilelim...

• Yıldız futbolcu almakla olsaydı, biz zaten her sene şampiyonduk...
    Önemli olan takım olmak...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizyoterapi

Yıldız futbolcu almakla olsaydı, biz zaten her sene şampiyonduk...

Büyük hedeflere büyük futbolcularla ulaşırsın. Öyle her sene bir tane alıp ertesi sene göndermekle olmaz. İki üç sene de yapacaksın takımı getireceksin baba hocayı. Bas gaza sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: Font_Drakula

quote:

Büyük hedeflere büyük futbolcularla ulaşırsın. Öyle her sene bir tane alıp ertesi sene göndermekle olmaz. İki üç sene de yapacaksın takımı getireceksin baba hocayı. Bas gaza sonra.

Burak ve umut bu sene gelmedi mi? yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum...
    Geçen seneden gs'de sadece muslera,melo ve selçuk var aklımda...
    Diğerlerinin hepsi bu senenin futbolcusu değil mi?
    Geçen seneki ruhu ortaya koyarsak ben bu sene şampiyon oluruz diyorum..
    Adamlar 2 transfer yaptı, revahetteler..

• gs nin transferlerinden korkmuyoruz dedikçe komik oluyorsunuz. Adamlar bu konuları okuyup okuyup gülüyorlardır.
  • quote:

quote:

quote:

Eboue-Semih-Elmander bu üçlü de var hocam.

Bence daha fazla sıvayıp komik duruma düşme.

• Taraftar, transfer değilde hoca istemeli gerekirse sokağa inmeli, tükürdüğümüzü yalayalım daum geri gelsin, sınırlı kadro ile bize neler kazandıran daum bu kadro ile avrupayı fetih eder,

Aykut evet fenerbahçenin çocuğu ama Fenerbahçenin hocası değil.. Farklı şeyler bunlar arkadaşlar bir yere kadar sahip çıkalım kangren olan parmağı kesip atalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler Bu Kızlar Niye Böyle
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: E®TAŞ

quote:

quote:

quote:

Sezon sonu görüşürüz..

• Bunlar daha başlangıç daha beter olacak
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: E®TAŞ

quote:

quote:

quote:

Sezon sonu görüşürüz..

Ben kimseyle görüşme peşinde değilim. Ben de yanılabilirim, sen de yanılabilirsin. Şu an takımınıza bakıyorum bu hafta ofsayt golü, ki golün başlangıcı saçma. Geçen hafta da öyle, tamamen Sow'un kişisel becerisi. M.Topal'ın son dakika golü vs vs. say say bitmez.

Sen geçen seneki ruhu ararken, GS de boş durmayacak heralde. Yedeklerle skoru değiştirecek kadromuz oldu. Artık Avrupa ve Türkiye Ligini bir arada götürebiliriz. İlk yarıda sıkıntısını çekmiştik. GS'nin hala eksikleri var bana göre, ama sen lig ikincisine 30 dakika boyunca eksik oynamana rağmen, pozisyon vermiyorsan; senin bir kaliten var demektir.

Forumda FB konularını gez. GS taraftarını ne kadar rehavette görüyorsan; FB taraftarı da o derece bölünmüş durumda. Sizi umursamayan bir başkanınız var, takımı idare edemeyen, duygu sömürüsü, rica minnet top oynatan bir teknik direktörünüz, futbolu; hatta sporu bırakmış ezeli rakibiyle didişmeye çalışan, gerçekleştiremediği icraatları lafla örtbas etmeye çalışan bir yönetiminiz var. Bence sen sezon sonu gelmeden onları düşün.

• Bizim kadromuzun başında başka bir TD olsa belki 5 puan geride değil önde olacaktık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

Bizim kadromuzun başında başka bir TD olsa belki 5 puan geride değil önde olacaktık.

Vallahi Billahi doğru rn azından oyunumuz değişirdi. Transferlerini yaptıracaksın getireceksin lucescuyu 10 sene bırakacaksın adamı rahat.

• krasice imrenmedim
  • Sakin beyler belki aykutu yollayacaktir yönetim. Bu 2 iyi transfer yerine gecer. Yönetim de istifa ederse 6 mükemmel transfer degerindedir. Güzel günler göreceğiz hemi de güneşli.

Aykut kocamani yollayip teknik direktorsuz çıksak ve takım kendi 11ini degisikligini belirlese gs basa bas rekabet ederiz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

Bizim kadromuzun başında başka bir TD olsa belki 5 puan geride değil önde olacaktık.

Vallahi Billahi doğru rn azından oyunumuz değişirdi. Transferlerini yaptıracaksın getireceksin lucescuyu 10 sene bırakacaksın adamı rahat.

La 10 sene sonra adam ölür baya yaşlı diye biliyorum ben onu

• quote:

Orijinalden alıntı: samplus

gs nin transferlerinden korkmuyoruz dedikçe komik oluyorsunuz. Adamlar bu konuları okuyup okuyup gülüyorlardır.

valla okuyup okuyup gülüyorum çok hoş oluyor :D Kendilerini inandırmaya çalışmıyorlar mı bir de kötü transfer yaptılar diye orası çok daha ayrı zevkli oluyor.
  • GS transferinden neden korkuyorsunuz ki, sanki maçta Drogba' yı mı marke edeceğiz, üst düzey oyuncular ligimize kalite katar, GS, Avrupa' da iş yaparsa gurur GS' den ziyade Türk milletinindir. GS dünya' nın en iyi adamlarından 2 kişiyi aldı, bu da doğal olarak hem FB hemde diğerleri için transfer çıtasını yükseltmiş oldu, artık öyle kof transfer yapamaz Fb.
    Artı kendi ligimizde Sneijder ve Drogba' yı izlemek bana büyük keyif verecek :)

Fenerbahçe' li hocasına, başkanına güvenmiyor, sonuna kadar da haklılar, seviyesiz bir başkan, iyi niyetli olsada kapasitesi FB' ye yetmeyecek bir hoca ister istemez huzursuzluk yaratıyor. Şampiyonluğun benim için hiç bir önemi yok ama fenerbahçe taraftarının şampiyonluktan bu derece ümidini kestiği görülmemiştir.

Bu gidişatla 33. hafta FB' nin işi çok zor. Netekim 33. hafta bizim kurtuluşumuzda olabilir.

• gsnin transferleri kiskanilmayacak gibi degil ama bu is takim olmakla alakali. bizim dondugumuz hataya gs yeni gidiyor.

• pehhh hep aynı topicler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samplus

gs nin transferlerinden korkmuyoruz dedikçe komik oluyorsunuz. Adamlar bu konuları okuyup okuyup gülüyorlardır.

quote:

Orijinalden alıntı: eagle795

krasice imrenmedim

quote:

Orijinalden alıntı: Ocean Mist

GS transferinden neden korkuyorsunuz ki, sanki maçta Drogba' yı mı marke edeceğiz, üst düzey oyuncular ligimize kalite katar, GS, Avrupa' da iş yaparsa gurur GS' den ziyade Türk milletinindir. GS dünya' nın en iyi adamlarından 2 kişiyi aldı, bu da doğal olarak hem FB hemde diğerleri için transfer çıtasını yükseltmiş oldu, artık öyle kof transfer yapamaz Fb.
    Artı kendi ligimizde Sneijder ve Drogba' yı izlemek bana büyük keyif verecek :)

Fenerbahçe' li hocasına, başkanına güvenmiyor, sonuna kadar da haklılar, seviyesiz bir başkan, iyi niyetli olsada kapasitesi FB' ye yetmeyecek bir hoca ister istemez huzursuzluk yaratıyor. Şampiyonluğun benim için hiç bir önemi yok ama fenerbahçe taraftarının şampiyonluktan bu derece ümidini kestiği görülmemiştir.

Bu gidişatla 33. hafta FB' nin işi çok zor. Netekim 33. hafta bizim kurtuluşumuzda olabilir.

Samplus ve eagle795> Neden hocam sen korkuyormusun Samplus ben sadece taraftarımızın üzerindeki bu boşvermişliği anlamaya çalışıyorum ve orda Krasiç örneğini verdim ama en güncel olanı o olduğu için tabiki yoksa bakacak olursak Anelka Carlos Kezman Guiza gibi yüksek ücretlere ve (Guiza hariç) isim yapmış adamlar geldi ama hiçbiri bekleneni veremedi.Sonuçta sahaya ayak basmamış adamlar daha ne olacağı belli değil bekleyelim bir oynasınlar ve beceremiyorsak sonra bırakalım ipleri olsunlar şampiyon ama devre arasında bu kadar umutsuzluk bence çok fazla ki burdaki birçok taraftar o süper finallerde takımın son haftaya şampiyonluk ümidiyle giremeyeceğinede inanıyordu sonuçta futbol bu ne olacağı belli olmaz...

Ocean Mist>Tamamiyle anlatmak istediğim şey.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.