Şimdi Ara

Nerde Bu Eskiler ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: rengin nuray

ayyyyyyyyyyyy gonya dememya burda gorunce bıle tuylerım dıke dıken oluyo gonyalı kadar hayırsızı yok valla

he evet öyledir hayırsızız biz

cümleni bile normal bir cümle gibi kuramadığın için ciddi bir cevap vermiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

ayyyyyyyyyyyy gonya dememya burda gorunce bıle tuylerım dıke dıken oluyo gonyalı kadar hayırsızı yok valla

cevap vermek zorunda hissetmeseydin kendini sadece kendi düşüncemi belirttim.
    ayrıca beni anlamanıda bekleyemem sonuçta gonyalısın.
  • Böyle konuymaya devam ederseniz konunun kilitlenmesine neden olursunuz.Özel sorunlarınızı PM ile halledin lütfen
  • arada 2 yıl geçtiği zaman bizde bugünleri aramayız çünkü bundan daha kötüsü olursa nasıl olur düşünemiyorum. bende üye olalı yaklaşık 1,5 sene oldu 1,5 seneki ortam daha iyi olduğunu düşünüyorum demekki 2003 te gelseydik 2007 dede foruma girmezdik
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

cevap vermek zorunda hissetmeseydin kendini sadece kendi düşüncemi belirttim.
    ayrıca beni anlamanıda bekleyemem sonuçta gonyalısın.

Tövbe yarabbi. Sana sıkı bi cevap verirdim ama sana ve yazdıklarına değer vermediğimden cevap bile yazmıyorum

quote:

Orjinalden alıntı: Darkpower

Böyle konuymaya devam ederseniz konunun kilitlenmesine neden olursunuz.Özel sorunlarınızı PM ile halledin lütfen

Kusura bakma. Ama Konya'ya laf edilmesine müsaade edemem.
    Zaten son mesajım bu konuya

• quote:

Mewluth hayırlı uğurlu olsun adminlik; nasıl gidiyor işler.Sahraa kankamız ne oldu, çölde buharlaşıp havaya mı karıştı

Doğrusu sahraa beni acayip kızdırırdı ama ağzımı açıp birşey söyleyemezdim o biçim kızardım yani

Sağolasın. sahraa hala hayatta. Ara sıra msn'de titretip kaçıyor.

İşten güçten vakit bulamıyordur geyik yapmaya. Ama ben her zamanki gibi geyiğe hazır haldeyim. Görünce affetmiyor dalıyorum.

• Ben burdayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: grotesque

ent meclisi gibi olmuş topic

ya bu "eskiler nerde ben mezardan çıktım geldim" topiclerini okuyunca hep gözümün önünde göbeğe kadar sakal (veya dize kadar göğüs) titrek eller görmeyen gözler ve dizüstünde 12.1" bi notebook geliyor

• bizde 2004ün sonlarına yetişmiştik. nakka vardı ya nerelere kayboldu
  • 2005 menşeiliyim başlarda teknik yardım civarında dolanırdım sonra buradaki konuları görünce sayfalar gerisinden buraya takılır olmuştum ama şimdi 'kızlar' vs. yüzünden buranın tadı kaçtı
  • quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

quote:

Mewluth hayırlı uğurlu olsun adminlik; nasıl gidiyor işler.Sahraa kankamız ne oldu, çölde buharlaşıp havaya mı karıştı

Doğrusu sahraa beni acayip kızdırırdı ama ağzımı açıp birşey söyleyemezdim o biçim kızardım yani

Sağolasın. sahraa hala hayatta. Ara sıra msn'de titretip kaçıyor.

İşten güçten vakit bulamıyordur geyik yapmaya. Ama ben her zamanki gibi geyiğe hazır haldeyim. Görünce affetmiyor dalıyorum.

Sahraaa canı sıkıldı mı "Maat" nikiyle foruma girer öbür nikiyle muhabbet ederdi, ne garip adamdı ya

Bu arada Magicdeath'in eski nikini hatırlıyor musun?

• eski nickimi açıklıyorum. ben CAN ]

ya nedir bu sahra merakı anlamıyorum. forumun popüler ismi bildiğim kadarıyla tartışmasız İSKİ. iski' yi kusturdular esas. hem sahrayı küstürmediler bildiğim kadarıyla. sanırım o forumun çok hantal çalışmasından dert yandı, derdini de kimseye anlatamadı ve uf olup gitti. haa bir de üfcan vardı uf demişken. üfcan da İSKİ ile kapışmaktan müthiş zevk alıyordu. bu rekabetin sonu iyi olmadı. üfcan kafayı yedi forumdan ayrıldı, iski de üfcan gidince üzüntüden bunadı.
    sonra alisami vardı. alisami' yi forum üyeleri baskı neticesinde modluktan etti. alisami de bunu fırsat bilip üni' ye girdiydi. sonrasında bir haber çıkmadı ondan da. kimbilir nerede ve kiminle hangi zamanlarda neler yapıyor orası bizi pek alakadar etmiyor ya ne hali varsa.
    bütün bu olaylar cereyan ederken de mewluth çıktı geldi foruma. öylesine hızlı bir giriş yaptı ki foruma, bir anda mod oldu. bütün işleri arka planda çekip çeviren, dalavare yapan, her türlü organizasyonun başında mewluth var sanıyorum. bu moda dikkat edin, saçları çok tehlikelidir fazla yaklaşmayın derim.
    ya bir de nicki dilimini ucunda ama bir türlü hatırlayamadım. eski yunan tarihinde yer alan isimleriden birini kullanıyordu ama biraz zor olacak hatırlamam çok unutkan olduk artık.
    son olarak kelepçe, ben ona kepçe diyorum. mewluth' den de çok ama çok tehlikeli biri, forumun belki de bir numaralı asi çocuğu. kendisi bjk' li olup fannatttikk çarşı taraftarı. çok kızdırmaya gelmiyor, garipler diyarına dalış için kelepçe' ye uğrayın bence. ben en son gördüğüm de kendisine bekleyin geliyoruz demiştim. bakalım geldik nasıl geri dönecez bu akşam hayırlısı.

• 2004-2005 gibi muhabbetlerde güzeldi yav. gereksizler daha da bir güzeldi

• ....

• Sahra yı kim küstürdü dersiniz?
  • 25 Temmuz 2003 den beri üyeyim DH foruma.
    Eskiler deyince aklıma, sahraa2002, mike tyson, cezve, x-a-s-i-r-o, usta_ash, mobile vs... gelir aklıma. Çok güzel, seviyeli ve sıcak muhabbetler olurdu...
  • Benim tarih de baya eski aslında, 13 Eylül 2002.
    Ama araya üniversite sınavları girince bir boşluk olmuştu 2006'da...
  • ben de 2 Aralık 2004 yılında üye olmuşum
    o kadar çok eski arkadaş var ki hangi birini yazalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: URBAN_ROCK

http://youtube.com/watch?v=JWSgQ_UW9Bw&mode=related&search=
    bunlarımı soruyon yoksa

güzelmiş...

sondaki numara ne iş? ben anlamadım...

• bende eskilerdenimdir de yazmam.okurum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.